Gå til innhold

babylon 5


Anbefalte innlegg

Hei!

Dette passer kanskje ikke helt inn i et games forum, men jeg prøver uansett... Topicet får heller bli stengt :smile: Noen spm vet om en plass man kan få kjøpt hele babylon 5 serien? Vi snakker om alle 5 sesongene her! Har sett litt rundt. Tv2 skal ikke sende serien på nytt, vet ikke om det er mulig å få kjøpt serien gjennom de. Har sett på amazon.com De hadde en del, men jeg er ikke sikker på om de selger hele serien. På warner bros fant jeg ikke ut noe, men de sender uansett ikke til andre plasser enn USA. Så nå spør jeg om det er noen her som vet noe. På forhånd takk for alle svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-07-11 20:11, Timberland skrev:

Det kan være en god ide å vente en liten stund før du går til innkjøp av b5. Det er sånn nesten bekreftet at warner skal begynne å gi ut en og en sesong på dvd, noe som må være å foretrekke framfor metervis med vhs.


 

De har jo begynt å gi ut de første filmene på DVD. De har gitt ut Pilot episoden, og in the beginning!

Lenke til kommentar

Hele serien og alle filmene er gitt ut på vhs, men detter blir som kjent veldig lett slitt (og ikke legg mobilen i nærheten!). 'In The Beginning' og piloten 'The Gathering' er gitt ut på DVD og salget av disse to filmene vil avgjøre om serien gis ut på DVD. Jeg anbefaler alle som liker B5 til å støtte opp om det! The Gathering omhandler tiden da B5 er helt ny og alle ambassadørene kommer til stasjonen. Det er noen som ikke ønsker fred og samhold i universet og prøver å myrde Kosh... Kjøpe filmene!!!

Lenke til kommentar

Det jeg har hørt om babylon 5, når det gjelder utgivelse på dvd, er at de kanskje kommer til å gi ut 1ste sesongen på sensommern/høsten dette år.

 

Dette er fra en kilde som har close kontakt med bl.a. duden som har skrevet serien og visse figurer i, er det warner bros??

 

Uansett, det ble sagt at alt dette ble styrt av penger(som alt annet), men hvis de gir ut 1ste sesongen på dvd tror jeg ikke de kommer til å lide.

Etterspørselen er stor, men er den stor nok?

 

Bare å smøre seg med tålmodighet og håpe at serien, som etter min mening banker alt av sci-fi-serier, kommer ut snart.

Lenke til kommentar

har hele greia på divx da i litt stusselig kvalitet men med go´vilje går de fleste episodene selv om det er laaaaangt fra dvd kvalitet :sad:

38 plater inkl filmene.

 

tok litt tid å brenne ja med selv med 12x

 

 

Kommer sikkert til å kjøpe sesongene jao m de kommer ut på dvd til en ikke alt for uhyggelig pris.

 

Er nå gira på farscape og stargate sg1.

irriterande at det berre er sci-fi channel som sender dette. Laster det ned, men hadde vært artig å fått sett det på tv også.

Lenke til kommentar

B5 rules über alles! Håper virkelig at serien kommer ut på dvd, men jeg har mine tvil. Se bare hva som skjedde med B5 - The Game. De som hadde rettighetene til B5 mente at det ikke ville blir noe suksess siden serien var over, og dermed ble prosjektet avslutta. De var kommet ganske langt og screenshotene så ganske bra ut :cry:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-14 11:06, Stonescream skrev:

har hele greia på divx da i litt stusselig kvalitet men med go´vilje går de fleste episodene selv om det er laaaaangt fra dvd kvalitet :sad:

38 plater inkl filmene.


tok litt tid å brenne ja med selv med 12x



Kommer sikkert til å kjøpe sesongene jao m de kommer ut på dvd til en ikke alt for uhyggelig pris.


Er nå gira på farscape og stargate sg1.

irriterande at det berre er sci-fi channel som sender dette. Laster det ned, men hadde vært artig å fått sett det på tv også.


 

Jeg har B5 og filmene på divX-CD jeg og bare jeg brente ut alle med en 4X brenner! Plus jeg gikk igjennom alle med Vdub mp3freez og sjekka for freeze frames, så, så jeg gjennom alle episodene og filmene for å se at alle stemmene passet til videoen

(audio-async)

 

Jeg ser også på farscape nå, men ikke SG1, det er for pussy! eneste plusset er av MacGyver er med! jeg mener de kommer jo aldri noen vei med serien.

Lenke til kommentar

får håpe det skjer litt i denne sesongen av sg1 da.

Litt mer fra Asgard og the ancients så er vi i gang.

Blir litt kjedelig med de småtrippene til ulike planetene. Blir bare en raskere måte å reise på en Star trek (kul trailer på nemesis gitt) og uten "the final frontier" og engage annenhvert sekund.. he he.

 

men Farscape er nå bedre ja.

 

Skulle tro at det skulle være seere nok til å få sendt det på en norsk kanal med tanke på at tv2 sendte hele Babylon 5 så bør de kanskje fyre opp en ny kvalitets-serie. Ikke som de jalla greiene de sender på Ztv 2525 og den 1700 talls dritten.(Min mening er at de seriene ligger på topp 10 når det gjelder dårligste serie som er gitt ut. spesiellt 2525. Bare musikken er nok for meg til å skifte kanal.)

 

men men, laster ned farscape 4x05 nå så får håpe jeg har den nede i løpet av noen timer. Går litt sakte med adsl folk.

Lenke til kommentar

Første sesongen av Babylon 5 kommer helt sikkert på DVD. Det virker også svært sannsynlig at de resterende sesongene kommer etterhvert da etterspørselen virker å være der. Den første DVD'en med The Gathering og In the Beginning solgte bra.

Det kan lønne seg å følge med på http://www.thedigitalbits.com og http://www.tvshowsondvd.com og http://www.r2-dvd.org. Her finnes bilde av coveret. Slippdato sies å være 5. november, men serien skal utgis både for sone 1 og sone 2 og et rykte sier at sone 2 kommer 14. oktober....

Prisen vil bli $99.95.

 

Forøvrig kan man lese alle meldingene til JMS på News på http://www.jmsnews.com

Lenke til kommentar

Jeg må komme med en tilståelse; Jeg har aldri sett noe som helst Babylon5!

 

Jeg er rabid Sci-Fi fan, leser nesten bare Sci-Fi bøker (og litt fantasy), ser på alt som har forbindelse med Sci-Fi - om det skulle være film eller serier, og jeg har ikke sett Babylon5 i det hele tatt!

 

Ganske utrolig egentlig, jeg har hørt så mye bra om det.

 

Går det på noen TV-kanal nå for tiden? Jeg har veldig lyst til å se det...

Lenke til kommentar

"BTW, it looks like the U.S. set will be released on November 5th, and carry an MSRP of $99.98. (Which means it will street for around $70 or $80 depending on how deeply retailers discount it.) The R2 U.K. set is being offered for pre-order by Blackstar for a sale price of £49.99 (which also works out to about $80.00 USD).

 

Full details are expected from Warner Home Video (Inc., in the U.S., Ltd. in the U.K.) within the next week or so."

 

November er altså datoen 1ste sesongen kommer ut på dvd:-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...