Gå til innhold

Nå ringer man endelig gratis fra mobil til mobil!


Anbefalte innlegg

Først vil jeg si at jeg ikke har noe med Ownersbuy å gjøre bortsett fra at jeg betaler 150,- i året for å være medlem, men i dag fikk jeg en gla`melding som jeg ikke klarer å holde for meg selv!

 

For fra og med 01juni05 ringer jeg gratis til mine venner og bekjente. Det eneste jeg betaler er 47øre i oppstartsavgift. :dribble:

 

Jeg har tidligere annbefalt ownersbuy til alle jeg kjenner i og med at de rett og slett har det billigste abonnement. Vi får 22% avslag av et vanlig Netcom talk og i tillegg betalte vi bare noen og tredve øre for å ringe til andre som hadde Ownersbuy.

 

Som sagt har denne prisen nå blitt redusert til 0kr i minuttet! :love:

 

Jeg kommer ikke til å høre mye på radio i bilen lenger nå. Her skal det ringes venner og familie :lol:

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva mener du med "fortsatt svidd i alle retninger". Ownersbuy.no har eksistert i mange år og har rundt 25000 betalende medlemmer? Jeg har selv hatt et abonnement fra de i over ett år og har ringt til mine venner som også har ownersbuy for noen og tredve øre. (har glemt nøyaktig ørene)

 

Når jeg nå får en mail av de der det står at vi nå kun betaler for oppstart (47øre), hvorfor skal jeg tvile på det? Jeg trenger ikke en test for å vite at dette er noe jeg kommer til å spare tusenvis av kroner på. :nei: Men det er ingen som tvinger deg til å melde deg inn. :tease:

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar

Hvis dette er reklame så er i tilfelle alle positive kommentarer om en operatør også det. :roll:

 

Alle som er oppegående kjenner vel til Ownersbuy?

 

Det ikke alle oppegående kjenner til er at det nå er gratis å ringe til andre som har ownersbuy. Det må det være lov å prate om :yes:

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar

Tilbudet er eigentleg ikkje ownersbuy som lanserer men Netcom som gir tilbudet til sine BusinessTalk-kunder.

Og den avtalen som dette selskapet har med NC er nok berre ein utvida BT-avtale.

 

Så du bør sjekke at ikkje den gratisringinga berre er til andre med Ownerbuy-abo.

For då er det berre BT-tilbudet som kjem ownersbuy-kundene tilgode.

 

MEN: Viss dei kjører gratis til alle så er det løp og kjøp, (og konkurs /abo-endring om nokre veker/mnd).

Men det er iallefall billig for forbrukaren så lenge det varte.

 

JanEirik

Lenke til kommentar
Så du bør sjekke at ikkje den gratisringinga berre er til andre med Ownerbuy-abo.

For då er det berre BT-tilbudet som kjem ownersbuy-kundene tilgode.

 

MEN: Viss dei kjører gratis til alle så er det løp og kjøp, (og konkurs /abo-endring om nokre veker/mnd).

Men det er iallefall billig for forbrukaren så lenge det varte.

 

JanEirik

Jeg er ikke skråsikker på det men jeg tror bare gratisringingen gjelder fra owners til owners. Ikke andre netcom business abonnementer.

 

Jeg vet ikke om hvordan økonomien står til ownersbuy. Får ikke håpe de går konkurs med det første. Som du nevnte får jeg en regning fra netcom der de har trekt fra 22% rabatt på de normale prisene. Når jeg har ringt til mine venner som også har owners står det "samtaler innenfor bedriften". Så så lenge ownersbuy består som fordelsklubb vil vel netcom fortsette å ha en avtale med de?

 

 

(Mobilguiden666 @ 03/05/2005 : 15:01)

Alle som er oppegående kjenner vel til Ownersbuy?

 

Hva mener han med dette Sjefern? Er dette no pyramidegreier eller sånt? Tilbudet virket veldig bra! Aner du ikke mose under snøuglen her?

 

Det ingen pyramide eller lignende. Det eneste er som sagt at du må betale 150kr i året og overtale de du har lyst til å ringe gratis til også å melde seg inn.

 

Tror Mobilguiden666 bare mente at dette ikke var noen nyhet siden ownersbuy har eksistert en god stund. Før nyttår fikk medlemmer også aksjer i selskapet for å melde inn andre. Dette kan jo virke litt MLM-aktig ut. Men dette har de nå sluttet med. Det kan jo hende det var dette han hintet til.

 

Men nå er det kun en fordelsklubb man betaler en sum i året for å være medlem i. Intet mer intet mindre.

Lenke til kommentar

Dette er jo et abonnement som vanligvis bare store bedrifter får tilbud om. Det er ikke mer hokuspokus enn det. Ownersbuy har 25000 betalende medlemmer og Netcom har godtatt det som en meget stor bedrift.

 

jeg kjenner ingen med ownersbuy og hadde aldri i verden giddet å konvertere vennene mine bare så jeg kunne ringe endel billigere.

 

Nå er det jo ikke snakk om bare "en del billigere" da. Det er snakk om å bare betale startavgift på samtalene til de du klarer å "konvertere". Hvis du ikke klarer å få noen av vennene dine med på det så ringer du jo alikevel 22% billigere enn et netcom active talk gir deg.

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar

Når jeg uansett må ringe mye til fast-tlf og mange andre som aldri i verden ville byttet til owners buys (f.eks jobben min som har bedriftsavtale som jeg må ringe mye til) så ville det bare kunne lønne seg litt selv om jeg fikk mange av vennene mine til å konvertere. Jeg sier ikke at dette er et dårlig tilbud, men med et normalt mobilforbruk (at du faktisk sender endel sms) så blir ikke dette særlig lønnsomt for så veldig mange. Synes det er teit av ownersbuy å sammenligne seg med chess busy som er det desidert dyreste chess abonnementet du kan få tak i deg, hadde de brukt knockout og king så ville nok sammenligningsguiden deres sett annereldes ut.

 

Konklusjon: bra tilbud for noen få, men for de fleste vil ikke dette lønne seg med mindre en haug med folk melder seg inn i ownersbuy. PGone er et annet eksempel som har lik strategi (gratis internt), uten at de har fått så veldig mange kunder av den grunn...

Lenke til kommentar

Siden PGone ble nevnt her måtte jeg jo sjekke prisene der. De er ikke så dårlige de heller men jeg legger ut en sammeligning med de billigste abonementene deres:

 

 

 

Ownersbuy ---- PGone

Månedsavgift 82,90 ---- 149

Innmelding Gratis ----299

Fastlinje 0,67 ---- 0,79

Mobil 0,67 ---- 0,79

Internt mobil 0 ---- 0

SMS 0,57 ---- 0.39

MMS 1,97 ---- 2.46

Oppstart 0,47 ---- 0,59

 

Så jeg ser jo at en ivrig smsbruker vil tjene på PGone men ownersbuy ser ut til å ha et bedre tilbud jevnt over.

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar

Jeg har resonert meg frem til at dersom jeg skulle bestemme meg for å bytte til ownersbuy så ville jeg heller ringt til mine nærmeste venner og bekjente i stedetfor å sende sms.(så sant jeg får dem til å konvertere, og det tror jeg ikke burde bli så vanskelig egentlig) Derfor tror jeg at dette vil lønne seg for meg uansett.

Lenke til kommentar
En annen ting som er kjekt er jo at man også får kjøpt subsidierte telefoner fra Ownersbuy. Da må man i tillegg binde seg i to år men man sparer jo et par tusenlapper fremfor å gå i butikken.

2 år? :hmm:

Så vidt jeg kan huske så bandt mutter`n seg i 1 år.

Nå har hun kjøpt seg ny tlf via ownersbuy og har bundet seg videre. Tror dette også er ett år men kan godt mulig være halvannet.

Lenke til kommentar

De subsidierte telefonene blir litt dyrt spør du meg. For det første så kan man like gjerne velge owners basic som buisness, prisene deres er nemlig identiske(har snakket med dem om dette), den eneste forskjellen er at buisness koster 40 kroner mer per mnd. Dersom man velger buisness kan man riktignok få en subsidiert telefon mot at man binder seg i 24 mnd. Det vil altså si 940 kroner ekstra i abb i forhold til basic.

Lenke til kommentar

Du binder deg i 24 måneder, men kan kjøpe ny telefon etter 12, og binde deg i nye 24 måneder. Men bindingstiden kommer aldri over 24 måneder uansett...

Og så lenge de er de desidert billigste med et litt høyt forbruk, seg jeg ikke poenget når noen sier at de taper penger når telefonene er subsidert!

Lenke til kommentar

Dersom man da kjøper en samsung SGH D500 til drøye tusenlappen nå så kommer den på ca 2000 kroner over 2 år. Dette er kanskje billig? Det jeg er skeptisk til er å binde meg til et mobilabb i 2 år...jeg mener det skjer jo stadig nye ting og jeg er vel ikke av de mest lojale kundene et mobilselskap kan ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...