Gå til innhold

Hold dere unna Rubrikk.no


Anbefalte innlegg

Makan til amatørmessige folk skal du fader meg se veldig lenge etter!

 

Først ringer de og lurer deg til å annonsere hos dem for "gratis så lenge du vil sålenge du ikke får den pris du vil ha", -det de selvsagt glemmer å si er at det koster 498,- for de to første ukene..

 

lokkemetoden de bruker er å si : "For to uker siden solgte vi det samme som du selger for det doble!!".. -selvsagt kommer det $$ i øynene og du tenker "ja jøss.. kjør på..". Deretter sakser de bare annonsen din fra Finn, gidder ikke engang endre på prisen, og fakturerer deg for en halv høvding..

 

Når jeg prøver å angre på min dumhet, samtidig som jeg påpeker at de har drete på leggen og ikke endret salgs-prisen på over en uke..

 

De finner din annonse via Finn og andre proffe annonse-kilder.

 

spread the word

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HAHAHAHA, fikk lættis nå as. Har faktisk jobbet på Intermedia AS, selskapet som driver med annonser på nettsiden Rubrikk.no.

 

Dere har all grunn til å hate disse annonsørene da 90% av selgerne er ungdommer i 14-19 års alder. Husker fortsatt tiden da jeg var selger; ringte folk hele tiden for å få salg. Man bruker de verste knepene får å få dem til å annonsere. Det verste er at man kun får ca. 15% provisjon for hvert salg og ingen timelønn.

 

Og ja, folk som annonserer der får MEGET sjeldent solgt noe, så for all del ikke annonser på rubrikk.no!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...