Gå til innhold

Gothic 2 Add-on ut i Frankrike med engelsk tale.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja World of Gothic hadde samme nyheten. Det kan jo virke som at engelsk versjon er rett rundt hjørnet. Men det er vel Atari som er problemet ettersom de sitter med rettighetene til den engelske versjonen.

 

Men vil den franske versjonen kun ha undertekstene på fransk, eller vil dialogvalgene også være på fransk?

Lenke til kommentar

Går utifra at alt av tekst vil være på fransk. Kan virke som det rene engelske markedet ikke er stort nok, og det kan også være riktig.

De tar vel utgangspunkt i hvor mange eks. av G2 som er solgt, og her kommer vel den engelske utgaven langt ned på listen.

 

Men det funker veldig greit med den tyske med engelske undertekster. Glemmer at de snakker tysk noen ganger, så man blir vant med det. Avogtil henter spillet også "standard"-dialogene fra min engelske G2-utgave og det er litt morsomt.

Lenke til kommentar

Det er ett problem. Jeg mener at Gothic 2 er med fransk dialog, og man kan ikke installere den franske add-on`en på den engelske utgaven av Gothic 2 da de bl.a har forskjellige .exe-filer.

 

Når jeg spiller fan-modden "Raven" kan jeg bruke min engelske utgave av spillet siden man skal "cracke" den engelske utgaven, slik at den tyske add-on`en tror at det er den tyske Gothic 2 som står i cd`en (man henter .exe-filen ut av en patch). Da modden kom kunne man ikke det, da måtte man kjøpe den tyske originalen for å kunne spille fan-modden.

 

Hvis man kunne "cracke" .exe-filen slik at den franske add-on`en tror at det er den franske cd`en som står i, og samtidig brukt teksten fra fan-modden, så hadde man hatt et "fullverdig" produkt med engelsk tale og tekst. Fan-modteksten er nok ikke helt korrekt, men det burde gå.

 

Vanskelig å forklare det der. Skjønte du noe???

 

Vet at folk på rpgdot.com diskuterer dette, så kanskje det plutselig kommer en fan-mod til.

Lenke til kommentar

Nå kan vi lese at JoWood fikser det selv. Så det kommer på engelsk!

Så spørs det da om jeg skal handle det eller fortsette på det tyske, og hvis man eventuellt kan bruke de tyske savedgamesene på den engelske utgaven...

 

Men må bare si til dere som kommer til å handle: Add-on`en er utrolig bra, nye monstre, våpen+++. Masse nye ting dukker opp der det ikke før var noe. Og husker dere disse "stonehengde"-sakene som sto her og der...??, de får plutselig en rolle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...