Gå til innhold

Nett-Leser! Hva er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes ingen nettlesere som er "best". Det er en smakssak som mye annet her i verden, og det er umulig å komme fram til en fornuftig konklusjon.

 

Forøvrig mener jeg at "spyware"-problemet med IE er ekstremt oppskrytt. Selv har jeg brukt IE i ett halvt år på en maskin jeg bruker nå og da, og Adaware finner ALDRI annet en Trackingcookies. Vet du hva du driver med og ikke trykker på alle "tilbud" du kommer over klarer du deg fint med IE.

Endret av v0id
Lenke til kommentar
Foretrekker  IE jeg.

Ganske enkelt fordi den fungerer til mitt bruk.

Huff, huff :no:

Last ned Ad-Aware så ser du hvor mye drit du får ved å bruke IE...

Ser du at der står, "til mitt bruk"?

kansje han ikke surfer på lugubre porno sider, kansje han sitter og leser hw.forumet eller kansje nettavisen?

Tviler på at hw servere oss så alt for mange unødvendige kaker.

Finnes 100poster om dette fra før, trådstarter burde ha søkt og tråden burde stenges ;)

Lenke til kommentar
Foretrekker  IE jeg.

Ganske enkelt fordi den fungerer til mitt bruk.

Huff, huff :no:

Last ned Ad-Aware så ser du hvor mye drit du får ved å bruke IE...

Du får vel ikke dette uten videre? Da må du isåfall kombinere det med ukritisk bruk. Det er en trillion grunner til å ikke bruke IE, men at man får spyware kommer ikke særlig høyt opp på min liste.

 

AtW

Lenke til kommentar

Firefox! Ingen over ingen ved siden, ingen spyware eller Adware! Tabbed browsing er et annet argument for Firefox, den er rask, pålitelig. Det er mange kule extentions/plugins f.eks. Adblock (stopper annonser), Flashblock (stopper flashbaserte annonser/lyd annonser) , ChatZilla (IRC), BBCode, User agent switcher (har du trøbbel med å komme inn på enkelte sider, kan du kamuflere Firefox som IE eller Netscape eller Opera), All-in-one gestures (mouse gestures) Auto copy (som i mIRC) + mange mange flere!

Lenke til kommentar

må bare le av alle som prøver å trekke andre nettlesere ned.. dette er nesten KUNN smak og behag.. det eneste jeg er tvilsom til er active x støtten .. har hørt mye stygt om den, men jeg liker opera best, så bryr meg ikke så mye om det.. det jeg misliker med IE er att det ikke er "tab's" blir så mange vinduer :p

Lenke til kommentar

Skal man kun surfe, så kan man bruke hva som helst, men skal man streame filmer elns. så finnes det ikke no alternativ.. Har prøvd, og prøver alternativene til IE, problemet er at dem ikke fikser dette.. Har prøvd en drøss med forskjellige plugins, men det blir liksom aldri like bra som ie..

Jeg ser på meg selv som en som hater alt hva microsoft står for, og håper det kommer noe alternativ..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...