Gå til innhold

Hva gjør WinAmp så bra?


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

skinsene syntes jeg egentlig er stort sett bare tull.. absolutt ikke nødvendig..

Jeg brukte det før fordi det er en stort sett komplett spiller. Jeg liker måten den behandler playlister.

Nå har jeg sluttet å bruke winamp til video filer, fordi VLC ikke trenger codecer. Jeg har ofte hatt problemer med codecer som har overlappet hverandre og derfor klusset det til. VLC løser det problemet.

Nå bruker jeg kun winamp til musikk, siden jeg liker playlisten, og fordi jeg alltid har brukt winamp (siden ver. 1.4 eller noe). Jeg er derfor vant til å bruke winamp sine hotkeys osv..

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke på Winamp som en god applikasjon i det hele tatt.

 

For meg er foobar2000 helt overlegen alt annet jeg har prøvd. Det er en teknisk god spiller som kan konfigureres i veldig høy grad. Den appellerer mest til de som er mer interessert i en god spiller, enn tåpeligheter som skins. Den har gode dekodere, støtte for mange format, og gapless playback. Ønsker du derimot en spiller der utseendet/skins er prioritert, kan du nok hoppe over foobar2000.

Lenke til kommentar

Gammel vane; og så kan den være en superliten spiller som tar lite plass og minne eller skikkelig mediebibliotek med gode søkemuligheter.

 

WinAmp 5 er forøvrig et skikkelig skritt fremover i forhold til tidligere versjoner når det gjelder muligheter - uten at de har klusset til enkeltheten som mange liker.

Lenke til kommentar

har alltid brukt winamp, så det er vel gammel vane som gjelder. men har prøvd og bruke andre programmer for og finne noe bedre, men alle har noen mangler som gjør at jeg vender tilbake. f.eks mediaplayer'n sin elendige måte og sortere filer på.

 

skal dog sies at jeg behold winamp 2.x helt nå til 5 versjonen. de imellom var et sidespor for meg. eneste minuset med winamp er vel at det krever litt for mye system resurser iforhold til oppgaven det gjør.

Lenke til kommentar

uhm.. bruke ingen jeg. :D

 

eneste plugin til winamp jeg har brukt har vært den mp3 to wav plugin som jeg brukte i gamledager når man skulle brenne ut en cd fra mp3'er. nå snakker vi virkelig gamle dager her ja.

 

ellers kjører jeg det bare slik som det er. synes det gir tilfredstillende lyd for meg. har det jo bare på pc anlegget uansett så.

Lenke til kommentar

Winamp er enkel i bruk, tar lite systemminne og andre ressurser, har et meget bra mediebibliotek (jump-to-file-systemet er genialt!). Den har alle de mulighetene jeg trenger, er tonnevis enklere å drive rundt i enn wmp.

 

Winamp vil jeg nå iallefall si passer best for de som liker å ha alle musikkfilene de har oppe i en playlist samtidig. Og så rote rundt og høre på alt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...