Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

server bak smc barricade ruter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette gjøres ved å åpne en port inn til den maskinen som står som server. en vanlig web server bruker port 80. Så det du gjør da er å gå på virual server, skriv inn port 80 under port, og din ip adresse (de siste tre siffrene) og huk av på enable. Husk så å trykke på save og reboot.

 

Dette går på samme måte for andre server programmer.

Lenke til kommentar

Trodde det funket når jeg sjekket det fra den andre pc'en men dumme meg skrev inn nettverks ip'en. Jeg klarer fint å se kamra på det lokale netverket. Men når jeg skal få sett på ved å koble meg på ip'en til nettverket klarer den det ikke.

Jeg prøvde først med port 80 og så med port 100. Begge funker på nettverket men ikke hvis jeg skriver ipen:100 eller:80 funker d ikke.(hvis jeg da ikke bruker nettverks ip'en)

Jeg har ført inn i virtural server og rebootet.

Klarte å få den til å funke til å kjøe active mode i dc med virtural server og port 412. Men hvorfor ikke med kamera?

Lenke til kommentar

Hvis du sitter på insiden og skriver den eksterne adressen vil nok routeren/brannmur tro at dette er et forsøk på Spoofing, trafikken komer på eksternt interface med intern source addresse.

 

Prøv med en PC som står utenfor ditt nett mulig dett faktisk funker. Hvis ikke anbefaler jeg å sjekke at alle porter som trengs er åpne. mest sansynlig trenger du bare å forwarde port 80, men noen av disse webcam programmene/plugins bruker andre porter til selve video'en, les faq - se etter Firewall / NAT.

 

 

G.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...