Gå til innhold

Undervannshus til Ixus v


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har et (etterhvert) aldrende Canon IXUS v fra 2001. Det finnes ikke lenger noen produktbeskrivelse på Canon sine sider, og derfor er det vanskelig å finne info om ekstrautstyr.

 

Jeg prøver å finne undervannshus til IXUS v, men finner kun til IXUS v2 og v3. (WP-DC600) Disse kameraene er litt forskjellige i utformingen i forhold til mitt. Noen som vet om DC600 kan brukes til mitt kamera også?

 

Eller enda bedre, finnes det et undervannshus til IXUS v?

 

Jeg har tenkt å bruke det til dykking ned til ca 30m

 

/Spielhaug

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Husker ikke helt hvilket IXUS jeg hadde, men det ble kjøpt rundt jul i 2000. Jeg mener bestemt det var første utgave av den digitale Ixus (2mp hvis det sier noe?).

 

Jeg forsøkte i 2003 å få tak i undervannshus til dette, men det klarte jeg ikke. Endte opp med å kjøpe et undervannshus som passer til Ixus 400. Zoom og av/på fungerte uten tilpasninger, men for å få tatt bilder måtte jeg lime på en liten plastbit inni undervannshuset for å nå ned til utløseren. Ellers var det diverse funksjoner som ikke fungerte, men ingenting som jeg savnet når jeg var under vann.

 

Jo.... Husker også at det ble en liten skygge øverst i venstre hjørne pga at huset ikke passet helt. Dette var dog så lite at jeg bare redigerte det bort i etterkant, uten at bildet ble forringet av den grunn.

 

Anbefaler deg å ta med kameraet til en forhandler, så kan du selv se hvordan det passer i de forskjellige husene. Jeg vet det er få som har disse inne, men hvis du leter litt finner du sikkert en!

 

Mvh

Lenke til kommentar

Undervannshusene koster såpass mye at hvis du seriøst har lyst på et så kjøper du istedet et nytt kamera, Ixus 40, eller Ixus 700. Da får du et kamera som et mye kjappere enn det du har og vil dermed fungere bedre under vann samt du vil lettere få tak i undervannshus. Å kjøpe et undervannshus til ditt "eldgamle" Ixus V" syns jeg ikke høres så smart ut.

 

Med det finnes jo slike poser som kan brukes til å ta med kamera under vann til ca 3 meter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...