Gå til innhold

Mono-stativ til lett bruk/reise


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen har kjennskap til hvorvidt det er mulig å oppdrive slike mono-stativ til under 300 kr? Jeg har lett litt på nettet etter at jeg så en fotograf med en slik stav, men det eneste jeg har funnet er følgende til 399,-:

http://www.alfadigi.com/cgi-bin/catalog/pr...roducts_id=2018

 

Har også funnet det femtilappen billigere, men det er fortsatt en del penger for meg akkurat nå. Kunne godt tenke meg å høre erfaringer på slike stativer, og om de er verdt pengene. Jeg har ikke vært noen seriøs fotograf til nå, og kommer vel ikke til å bli så veldig dypere med et slikt stativ, men det hadde vært ypperlig til å holde kameraet bare akkurat nok i ro til at stillestående ting ikke blir blurry ved tregere lukkertid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kalles gjerne "monopod" eller på norsk "ettbensstativ", så det er kanskje årsaken til at du har hatt litt trøbbel med å finne "monostativ".

Monopod kan være en god løsning til mange formål, men jeg har ikke en slik selv, så du får nok høre på andres erfaringer.

 

Du kan søke på monopod i prisguiden: https://prisguiden.no/fritekst_sok.php?pricefind=monopod

Du må du lete deg forbi alt tilbehøret, men et stykke ned på lista finner du også stativene, som stort sett koster fra 300kr og oppover.

 

Godt utvalg av stativer, uansett antall bein, får du ihvertfall her: http://www.ddmr.no/index.php?MenyID=68 ...men prisnivået er også der over 300kr (men de har også bedre kvalitet).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...