Gå til innhold

Min Aller første hjemmeside!


Anbefalte innlegg

Hei Alle dere!

 

Jeg ville bare legge ut min aller første hjemmeside her på forumet slik at dere kan ta en titt og se hva dere synes om den. Ja den er bygd opp på tabeller men det er fordi jeg ikke er helt stødig i koding av sider og har brukt programmet "Macromedia Dreamweaver 2004 MX"

 

For å lage knappene og layout'en har jeg brukt programmet "Adobe Photoshop CS" Håper dere liker det dere ser og jeg vil gjerne ha litt tilbakemeldinger på siden. At kodingen ikke er perfekt og kanskje langt unna har jeg egentlig ikke brydd meg særlig om siden jeg har lagt vekt på utseende.

 

Link: http://home.online.no/~kimthoma/index.html

 

Vil gjerne ha tilbakemeldinger dette er trossalt det aller første jeg har lagd innenfor html koding og slikt! :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var vell helt greit, men heller ikke noe mer. Mislikte det lynende bildet og menyen så skrekkelig ut. Ikke ha sånne bilder i den, det ser så uproft ut. Ellers så synes jeg headeren var fin. Du må også ta bort bildene i "liker", eller gjøre de litt mindre template-aktige. Fargevalget var vell greit.

 

Viker kanskje som mye kritikk, men er små ting som skal til for å gjøre siden din penere. Lykke til.

 

Så foressten litt på koden din og den var egentlig fin til å være i tabeller. Lær deg css, det er egentlig ikke så vanskelig som man tror. Last ned TopStyle Lite (Gratis). Der står alle godkjente koder oppført. Er litt vansklig å hsuke alle i starten. Du får fint siden din over i html/css på 1-3 dager, alt etter hvor ivrig du er. :thumbup:

Lenke til kommentar

Lyser photoshop filtre av denne her siden. For det første ville jeg gjort siden mer stilren, slik at alt av grafikk ble laget i en stil. Fjern bevel og embossen siden det ser utrolig teit ut. Headeren var pen, prøv å ta noe av grungen og fargevalget i headern ned på siden og bruk litt mindre farger. Knappene var forferdelige, ville laget noe litt kulere. Sats mer på grunge stilen!

Lenke til kommentar

hmm jeg som var såååååååå fornøyd med de blå STORE og oversiktlige knappene..jaja smaken er som baken den er delt. Men tusen takk for tilbakemeldingen. Skal ta det med videre til "oppgraderingen" av siden. Synes faktisk photoshop gjør siden mye penere med bevel and emboss aktivert. det er jo min smak da. Aksepterer andres smak jeg. Så igjen skal vurdere tilbakemeldingen din jeg :D

 

med hilsen

Kim

Lenke til kommentar

POW ikke for å si noe på innlegget ditt men jeg er mottagelig for kritikk. Kan ikke si at jeg kan legge vekt på noe spesielt i innlegget ditt. Ble ikke noe klokere av det. Vil gjerne vite hva du mener som er bra/ikke bra slik at jeg kan eventuelt få noen nye ideer i fremtiden. :D

 

hilsen

Kim

Lenke til kommentar

grunnen til at folk ikke liker embos og bevel er ikke fordi det er stygt men når det er gjort, kansje helst også med standard instillingene så vet folk at det liksom bare er ett filter og ikke ditt eget mesterverk liksom.

Det skal liksom ikke være enkelt å upersonlig, altså ferdige greier, men du skal lage ting selv.

 

På samme måte som at du ikke kan bruke andres bilder i din egen hjemmeside og være stolt av det. Du skjønner sikkert hva jeg mener.

 

Jeg bruker masse ferdige filtre selv, men har prøvd å endra instillingene osv.

Om du får velsignelse av kritikerene her av den grunn er en anen sak.

 

Når det gjelder forbedring, så burde teksten ha litt mer avstand fra sidene. litt luft, ikke krasje i veggen. Ellers syns jeg den var fin.

Lenke til kommentar

for å forsvare meg selv litt så har jeg ikke brukt standard innstillinger når jeg har laget siden. Synes innlegget til Åsmund setter standarden på den type kritikk jeg vil ha. Setter stor pris på det. Er enig med Åsmund på enkelte ting. Takker for innlegget ditt :D

 

hilsen:

Kim

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...