Gå til innhold

Til alle de med isdn...


Anbefalte innlegg

Jeg syns ufattelig synd på dere!

 

Jeg har etter en fattig måned gått langt over datoen på betaling av internett-regningen og som takk har NGT satt ned hastigheten min fra 2,6 Mbit til 64kbit... Hadde jeg husket hvordan det var å ha denne hastigheten hadde jeg nok betalt litt tidligere for dette er uutholdelig! For eksempel må jeg vente ganske nøyaktig 2 minutter (!!!) på laste vg.no med all grafikk!

 

 

:cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

HEr vi bor har vi faen ikke ADSL selv har jeg bare vanlig modem som 45-50kbit å det er faen ikke morro å sitte på nette når tellerskritte kommer høyt etter en måned.... off her vi bor er det ikke engang bygd UT ADSL så vi kan ikke få det i hele tatt..Telenor sa en gang for 1.5 år siden vi skal bygge ut vist vi får 30 underskrifter av de som bor der vi bor....

 

vi har vært ute med undersøkelser der vi bor å fått navn på halve byggefeltet ca 45 folk eller noe.. Men nei da ingenting har skjedd..

så i år har vi prøvd på nytt så får vi se åssen det går, har enda ikke fått svar ...vi gikk en ny runde i mars eller noe enda ingen svar å få!! er vel bare til å vent det da.. :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...