Gå til innhold

Sympati for en kompis.


Anbefalte innlegg

Jeg og en kompis, hadde en ennå en velykket flott dag på skolen i dag, _til_ vi var på vei hjem og møtte en billist. Få med dere dette, kompisen er min mørkhudet also en inder.

 

Jo vi syklet bort over en bakke, og snakket, brått kom det en tutende bil rett bak kompisen min, først så sier ho "det var en ho, en dame rundt 40 år tipper jeg" noe gjennom vinduet dette her er norge følg reglene, trur ikke kompisen min brydde seg noe særlig om det, men også farter billisten av gårde igjen og viser fingeren, da visste jo kompisen min tilbake i særhet.

 

Brått kjører billisten tilbake, og sier "hvorfor slenger du dritt?"

og dem små diskuterer, ho så ikke ut til og gi seg, og slenger mye dritt, ho truet faktisk også med anmeldelse og at han burde passe seg for ho.

 

Kompisen min hørte bare på han ville ikke si noe særlig, til slutt sier han unnskyld og spør hvorfor ho er så sur, da begynnte ho og slenge mer dritt, og sier bare fordi du er svart, betyr det ikke at du ikke skal følge reglene, som alle andre her. Det gikk sikkkelig inn på han så det ut til, og ho ga seg forsatt ikke, man skulle tro ho likte og krenke følelsene hans, og hun stopper igjen lengre ned i bakken, men tror ikke kompisen av meg orket henne mer og svingte inn en annen sving.

 

Asso, hva skal en gjøre en i en sånn situasjon?

Hva om han møter opp igjen med samme person, trur han får litt småfrykt av dette. :(

Endret av arcen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for raske svar, jo jeg tenkte på det med anmeldelse, dette sa han til meg senere.

 

Men tror ikke jeg har lyst og gjøre noe mer ut av dette sier han, jeg føler ikke redsel frykt, men jeg føler svikt frykt. At et menneske kan være så ond av seg.

Lenke til kommentar

Herregud, hva har verden kommet til når man skal begynne å dra inn rettsystemet for en sånn fillesak?

 

Dama var en bitch, og da er alternativene:

1. Ignorer henne, si at man trenger ikke høre på slik dritt

2. Vær stygg tilbake

3. Sett henne på plass og fortell henne at hun ikke har noen rett til å oppføre seg slik, og whatever man har gjort galt så har ikke det noe med hudfarge å gjøre

 

Idet man begynner å gå til anmeldelse, så er ikke det bare å blåse saken helt ut av sine proporsjoner, men dere mister folks sympati, og det skaper også mer rasisme.

Lenke til kommentar

Er litt enig med JBlack her. Jeg har selv hatt mange av disse opplevelsene selv. Folk kjører forbi og kaller meg sosialklient, pakkis osv. Mange andre opplevelser har vært skikkelig sårende men jeg har ikke vurdert anmeldelse. Jeg syns bare det er trist at folk som aldri har snakket med meg og ikke kjenner meg hater meg kun fordi jeg ser ut som jeg gjør.

Lenke til kommentar

Å anmelde dette er ikke vits. Jeg garanterer dere at det blir henlagt pga bevisets stilling. Ta bilnummeret, ring til biltilsynet og få adressen, oppsøk denne adressen, forsikre deg om at det faktisk er bilfører som bor her, finn på noe **********.

 

Jeg lever etter prinsippet å behandle mine medmennesker på samme måte som de behandler meg. Lykke til!

 

For å få adressen så må du kanskje finne på en liten løgn, men i dette tilfellet kan det forsvares.

Lenke til kommentar

Kjeft a ut HØYLYTT!!! Be henne gå ut av bilen og se deg opp i trynet, og si hvor jævlig stygg og rasistisk hun er. Spør hun om hu liker å såre andre mennesker, og om hva i hellvette som provoserte henne så fælt.

 

EDIT: Makan til frekk, gammeldags og grinete kjærring!

Endret av H4ngm4N
Lenke til kommentar

Man kan ikke sløse med politiets ressurser ved å anmelde litt drittprat.

Dama har rett til å si hva hun vil, så lenge det ikke er værre enn det der. Norge har faktisk ytringsfrihet. Det virker begge veier. At politiet skal komme og gi henne en smekk på lanken for at hun var slem, hører bare hjemme i Kardemommeby.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Finn ut av hun heter ect ect, Heng henne skikelig ut på nette så folk er opps på at denne "stygge" dama er rasist.

Det er vel strengt tatt på grensen til å være ulovlig.

 

Det jeg reagerte på var: Hvorfor tok ikke trådstarter til motmæle?

Det kan være at den er på grensen...men når folk oppfører seg som noen komplett idioter er det grunn til å behandle dem deretter...

Lenke til kommentar

Jeg hadde kjeftet henne ned og skriki til henne. hadde hun ikke git seg da hadde jeg oppført meg truende. Dere var 2 stk mot 1 person. Slike personer med hun fortjener null respekt. Hadde det vært en mann eller sitasjonen hadde vært truende nok hadde jeg nok lappet til henne, eller dyttet til henne. Sånne som hun tåler jeg bare ikke. Hun kunne ikke anmeldt noe slikt pga identifisering osv. Og saken hadde vært på deres side, og mest sannsynelig henlagt. Men helt ærlig jeg hadde fyrt løs på henne med kjeft som faen og skremmt dritten ut av henne, eventuellt tatt henne fysisk om hun svarte tilbake! Hun skyulle hvertfall ha stukket av med halen mellom beina. Ble drit provosert av å lese det her

Lenke til kommentar

Å henge ut en person offentlig er mye værre, det kan DU bli saksøkt for, og da har de faktisk en reell sak.

Man kan ikke springe og anmelde folk for å være stor i kjeften. Hva skulle politiet gjøre isåfall? Ringe til foreldrene hennes? Skrive ut en bot? Sette henne i fengsel?

Sånne smårasister fins desverre overalt i Norge. Men jeg tviler på politiet hadde tatt en slik anmeldelse seriøst, det er jo bare en påstand fra din side (selv om jeg ikke tviler på at det stemmer). Loven er ikke basert på kardemommeby-loven "man skal alltid hjelpe andre og være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil". Det skulle jo tatt seg ut. Saksøke alle som er frekke i kjeften?

Jaddaaa..

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Jeg hadde kjeftet henne ned og skriki til henne. hadde hun ikke git seg da hadde jeg oppført meg truende. Dere var 2 stk mot 1 person. Slike personer med hun fortjener null respekt. Hadde det vært en mann eller sitasjonen hadde vært truende nok hadde jeg nok lappet til henne, eller dyttet til henne. Sånne som hun tåler jeg bare ikke. Hun kunne ikke anmeldt noe slikt pga identifisering osv. Og saken hadde vært på deres side, og mest sannsynelig henlagt.  Men helt ærlig jeg hadde fyrt løs på henne med kjeft som faen og skremmt dritten ut av henne, eventuellt tatt henne fysisk om hun svarte tilbake! Hun skyulle hvertfall ha stukket av med halen mellom beina. Ble drit provosert av å lese det her

:ermm::no::cry:

 

Jeg blir redd og trist av å lese sånt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...