Gå til innhold

Deling av kabel-tv


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Eg skal bestilla kabel-tv frå UPC, og har nokre spørsmål angåande det.

 

Eg bur i eit tre-etasjars hus. Sjølv eig eg dei to nedste, medan ei anna eig den øvste. Kvar av desse etasjane har ein antenneleidning som ender lause ovanfor ein kabel-tv-boks.

 

Det eg lurer på er om eg kan kopla alle desse tre leidningane saman, for så å ha eitt abonnement på heile huset. Må då alle i huset sjå på same kanal, eller kan ein velja fritt? Er det i heile tatt problematisk å gjera dette sjølv?

 

Fint om nokon kan svara meg på dette ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ok. er ein splittar noko eg kan få kjøpt på clas ohlson?

 

har ein følelse av at upc misliker det eg óg... nokon som veit om det nokon gong blir kontrollert? kva blir i så tilfelle resultatet?

 

hadde jo vore greit å gjort det der dei tre leidningane møtest, men det er rett ovanfor kabel-tv-boksen... kanskje ikkje den mest taktiske plassen å gjera det...?

Lenke til kommentar

Har ikke UPC selv, men tror at få kabeltvselskap liker at du kobler opp naboer. Du kan riktignok strekke den rundt inni ditt eget hus, men siden huset er delt så vet jeg ikke. Mitt kaeltvselskap lar meg ikked ele med leieboere i hvert fall.

 

Men på en annen side: Hvem merker det :thumbup:

Lenke til kommentar

Ein splitter er grei å ha der det passer best,(korteste vei til alle).

clas ohlson har nok eit godt utvalg av det du trenger.

Men som eg nemnde før så betaler du kun for kabel til din hustand. Ikkje til naboene. Så om du splitter den opp og kabelselskapet merker det så blir det nok:(pisk på pung med øks) :cry:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fekk kabel-tv på fredag, og var på Clas Ohlson og kjøpte ein splittar. Det er veldig fristande å berre kopla han på rett attmed kabel-tv-boksen, ettersom alle leidningane går ut der... Då slepp eg stresset med å leggja alle kablane inne i gongen. Er det nokon som har høyrt om at UPC tar kontrollar på dette, og at nokon har blitt "tatt"?

 

Kva kan dei i så fall krevja? Er jo ikkje lett å krevja at me betaler for den tida me har delt abonnement? Då kan me jo berre seia at me kopla det slik dagen før...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...