Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje noen vet hvordan R300 fungerer på Karmic men hadde jeg vært deg så ville bare lastet ned en live-cd og prøvd. Det er store forskjeller på hva folk synes er "bra (nok)" og ikke.

 

Feks så klager folk i hytt og gevær på intel driverene sin ytelse, men jeg har aldri funnet det problematisk.

 

EDIT: da har jeg migrert til Arch x86_64 på alle maskinene mine hjemme. Nå gjelder det bare å få satt opp KVM+libvirt ordentlig samt distcc så blir det bra.

 

Linux jon-laptop 2.6.31-ARCH #1 SMP PREEMPT Tue Oct 13 11:33:39 CEST 2009 x86_64 Intel® Core2 Duo CPU P7370 @ 2.00GHz GenuineIntel GNU/Linux

Linux server1 2.6.31-ARCH #1 SMP PREEMPT Tue Oct 13 11:33:39 CEST 2009 x86_64 Intel® Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz GenuineIntel GNU/Linux

Linux server0 2.6.31-ARCH #1 SMP PREEMPT Tue Oct 13 11:33:39 CEST 2009 x86_64 Intel® Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz GenuineIntel GNU/Linux

:D

Endret av jonnor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

"As for the browser itself, it's not unlike regular Chrome, barring a few telling differences. For one, the clock is on display in the titlebar, as if this browser is going to be the only app you see when using Chrome OS. There's also a frustratingly enigmatic little Google logo in the top left corner, which looks like a menu. When you click it, it pops up with a prompt to log in with an @google.com email address."

Lenke til kommentar
"As for the browser itself, it's not unlike regular Chrome, barring a few telling differences. For one, the clock is on display in the titlebar, as if this browser is going to be the only app you see when using Chrome OS. There's also a frustratingly enigmatic little Google logo in the top left corner, which looks like a menu. When you click it, it pops up with a prompt to log in with an @google.com email address."

Nja, den fortalte vel ikke forskjell fra pakkene lagt ut på launchpad, men forskjell på Chrome vs. Chromium.

Lenke til kommentar

Jepp, men dette er ikke den samme.

 

For programmereren i google heter prosjektet Chromium. Basert på webkit osv osv.

 

Denne er "porta" til windows under navnet Chrome.

På samme måte blir Chromium "porta" til ChromeOS under et foreløpig ukjent navn. Evt. Chrome det også.

 

Men siden ChromeOS er basert på linux og sikkert mange av de samme bibliotekene brukt i debian er dette en mindre jobb enn til windows, de har dermed laget en preview til oss.

 

Så til nå har vi tre ulike versjoner av nettleseren dems.

Lenke til kommentar

Chrome er nettleseren som Google leverer, enten det er til Linux eller Windows (og sikkert også til ChromeOS når det kommer). Chromium er friprog prosjektet som denne bygges fra. Man kan også bygge Chromium selv, da slipper man blandt annet at Google samler inn browsing-vanene dine. Jeg har ikke sjekket, men jeg antar at den også er ubrandet.

Endret av jonnor
Lenke til kommentar
"Fix graphic ****" i Recovery er i de fleste tilfeller ganske defekt etter min erfaring. Hva slags grafik har du?

Vis du har ati burde "aticonfig --initial" kjørt i kommandolinja i recovery fikse problemet.

Hvet ikke for Intel, eller Nvidea.

No har eg gjort det i "prompt" med og uten nettverk. Veit ikkje om det er det som er kommandolinja, men det fungerte i alle fall ikkje.

 

Bump?

Lenke til kommentar

Hva sier "cat /etc/X11/xorg.conf"? vis den ikke sier noe, har noe gått galt.

Da bruker du rm(les: slette kommandoen) til å slette alle xorg.confs som finnes i /etc/X11(bruk f.eks "cd /etc/X11" for å komme deg dit).

Og husk at det er noe som heter tab fullføring, skriver du /etc/X og trykker tab kommer 11 brasende for at den er det den matchen(f.eks xorg. og tab trykking gir xorg.conf osv). Kommandoen "ls" gir det hva en plass inneholdet i en mappe.

Lenke til kommentar

Problemet forsvinner ikke etter reboot nei.

 

edit:

For 2 minutter siden koblet den ut av det blå automatisk til det trådløse nettet igjen. Dette var selvfølgelig synkront med at jeg testet ut et par hotkeys som endte med at menyen ikke ville dukke opp og jeg måtte restarte. Etter restart vil den ikke koble på igjen.

Endret av Nyhus
Lenke til kommentar

Jeg har en anbefaling til alle her inn: jamendo.com.

 

Dere vet sikkert om tjenesten fra før av. Jeg har også lest noe om den tidligere, men ikke satt meg veldig inn i, eller brukt, den før jeg nylig ble minnet på den av en god kamerat. (meastp)

 

For dere som ikke vet. Det er en side for publisering og nedlasting av musikk under CreativeCommons. Alle musikk er fri og gratis, og alle kan delta. Siden har i tillegg et godt brukergrensesnitt med tagger og anbefalinger for lignende musikk.

 

Hele konseptet fungerer på donasjoner og frivillighet. Og på bakgrunn av besøks/lytter tall vil jeg tro noen tjener gode penger på dette. Jeg tenker da på artistene.

 

Så hvis du ikke er medlem/bruker eller har hørt om dette før, så anbefaler jeg det på det sterkeste!

 

PS: Og cyclo, hva med en artikkel om dette? (vet du hadde en artikkel om temaet, men uten denne siden konkret) Synd det ikke anledning å henge dette på, annet enn at jeg har blitt fast bruker :dribble:

Lenke til kommentar

På Jamendo må dere forresten høre på Xera. :wee:

 

Men et lite spørsmål:

Jeg vil kunne få DS-en min (som kun kan koble til WEP) og PSP-en (som takler WPA, men ikke WPA2) på nett hjemme. Nettverket er selvølgelig kryptert med WPA2.

 

Jeg hadde derfor tenkt å kjøpe meg den billigste wifidongelen jeg finner, og bruke den til å lage et wep-nettverk for håndholdtkonsollene.

 

1: Drivere regner jeg med at ikke er noe problem nå i dag, men det er kanskje noen chipset i dongler som fortsatt er problematiske?

 

2: Jeg bruker wicd under arch. Jeg kan fint lage et ad-hoc-nettverk per i dag, men blir da (naturlig nok) koblet fra den eskisterende trådløse forbindelsen. Er det mulig å bruke wicd til å dele en trådløs tilkobling over en annen trådløs tilkobling, når man har to fysiske trådløskort?

 

Hadde forresten blinket ut dette billige kortet.

 

Viser seg at hverken ds eller psp støtter ad-hoc-nettverk. Så hvordan kan jeg få trådløskortet til å leke router i linux? Noen ideer?

Endret av NgZ
Lenke til kommentar
Iiiik!

 

Skrudde på laptopen i dag og merka at den automagisk hadde skifta tema på GDM. Jaja, tenkte eg og logge inn. Då poppa det plutseleg opp ei melding: HDD din er skada, ta backup og skift ut.

 

Hmm, rart. Kan dette være ein feil? Andre som har opplevd det? Årsaken skal visst nok være mange "bad sectors". Forslag til program som kan dobbeltsjekke dette eventuelt prøve å reparere det?

 

Gdm temaet kommer med gnome 2.28, hele greia er helt annerledes enn tidligere, så folk må vel kanskje begynne å lage gdm themes på nytt. Det er den nye disk utility'en i gnome 2.28. Er det feil eller er det masse bad sectors som den sier? Opplever akkurat det samme.

Har du funnet ut noko meir?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...