Gå til innhold

Du vet du har spilt for mye WoW når....


Anbefalte innlegg

Du vet du har spilt for mye wow når:

 

Du Hopper ut av høyeste etasje i en blokk for å komme raskt ned og tenker at du skal Ankhe når du kommer ned.

Dårlig eksempel med Ankh, burde heller sagt slow fall, levitate, blink, ice block eller no sånt :D

 

Du vet du har spilt for mye WoW når du har så mange gode forslag på å komme raskt ned fra en bygning.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får din første mount, lvl 40 pally mount faktisk, og du klarer ikke sove den kvelden og bruker noen timer på å få sove pga mounten.

 

Etter en uke innlåst på rommet ditt en sommer, og det er sol hele uka. Du har heller ikke dusjet. Du skal møte en kompis og lyse brenner i øynene dine. Videre spør kompisen din hva som har skjedd med deg. Du har en del skjegg og en god del kviser, og øyenene dine har hovnet opp og blitt helt blodsprengt. kompisen din vet ikke hva du har gjort den siste uken så han lurer. Videre tenker du fort at når du banner så blir ordene dine sensurert så du vurder å finne noe annet og si, istedet for Faen f.eks.

 

Dere går for å se en film hos noen felles bekjente. Du ser en blomst å lurer på i ett sec eller to hvordan herbalist lvl du trenger for å sanke den inn, før du skjønner at du er ute i den ordentlige verden.

 

Nå er du med en hovedvei og du ser en bil, i noen veldig raske sekunder ser du for deg hånda man har in-game(som man bruker for å klikke på abilitys osv) og flytter din egen hånd sakte mot bilen for å se hvordan lvl den er i.

 

Endelig har du kommet til personen du ska se film hos, og det eneste du vil er å bli ferdig så du kan game videre. Tja Når du kommer hjem spiller du videre.

 

Ja, da vet du at du har spilt for mye wow. Og ja, dette skjedde med meg pre tbc når jeg skulle powerlvle til 60, klarte å komme meg fr 40 til 52-54 på den uka, første character.

 

Gamer enda ;) Spørsmålet er om jeg burde.

Endret av WowGamer
Lenke til kommentar

Du vet du har spilt for mye WoW når ...

 

... du brukte 800 kroner iløpet av en måned på PCT bare for å ikke logge inn en eneste gang den neste måneden ?

 

... du pusha en venn til å begynne å spille, men har ikke logget inn de 4 siste ukene i hans så langt 6 uker lange WoW- karriere ?

 

... du begynner å vente på Duke Nukem Forever ?

 

... du tester AoC ?

Lenke til kommentar
Synes synd på deg. - Vitsene var ganske dårlige, også.

 

Hmmm, jau ska være enig med at det var en tragisk periode, når det kommer til vitsene ser jeg egentlig ingen, prøvde ikke å være artig. Tok denne tråden som en tråd der man fortalte om egne opplevelser, eller kom med en vits. Jeg valgte og fortelle om en sommerferie jeg hadde da jeg var ganske ny i World Of Warcraft. Var sånn hele den uka i sommerferien min. Var sommeren til 2 året mitt på videregående, blir vel sommeren 06, tror jeg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...