Gå til innhold

Program til brenning av bilder på dvd


Anbefalte innlegg

Jeg er helt grønn på dette området. Har aldri brent noe som helst :blush: Nå har jeg bilder for 3 år jeg gjerne skulle tatt sikkerhetskopi av. Noen har sagt at en DVD plate vil ta flere bilder enn en CD plate. Jeg har forsøkt meg på div gratisprogrammer, men skjønner ingenting. Nero Start Smart kan kopiere bilder til lysbildeframvisning, men ikke forstår jeg hvordan jeg gjør dette. Og jeg er også usikker på om dette vil bli riktig. DVD platene skal være en sikkerhetskopi for alle mine bilder i tilfelle maskina kræsjer eller lignende. I tillegg er det litt mye data å ha på maskinen. Så jeg brenner altså bildene for at jeg skal kunne se bildene akkurat som de er på maskinen om de forsvinner eller andre ting.

 

Er det noen kloke hoder her inne som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lit usikker på hva Nero Start Smart egentlig innebærer, men med vanlig versjon av Nero er det hvertfall ikke noe problem å få brent ut bilder (eller andre filer du vil ta backup av). Det er helt riktig at du får plass til mer på en DVD-plate enn en CD-plate. En cdplate ta 700 MB, mens en dvdplate tar 4700 MB (4,7 GB). Ergo en god del mer!

Men du må passe på at du har en dvd-brenner, dersom du skal brenne dvd-plater ;)

 

Hvis dine bilder f.eks er 1 MB hver, så ser du at du kan få plass til ganske mange på en DVD-plate!

 

Nero må kjøpes, og du kan få tak i det på www.nero.com

Lenke til kommentar

går greit å brenne bilder på CD ja. det kan du jo forsåvidt gjøre med Windows XP sitt brenner program også tror jeg. selv gjorde jeg noe ganske morsomt rett før påske, med brenning bare at da brant jeg en cd med presentasjon på. jeg gjorde slik at tvert jeg satte i cd`en og den hadde spinnet opp så gikk den direkte til fremvisning av presentasjonen. dette skal også gå an med bilder.

 

men uannsett: det er bare å velge at du skal brenne datadvd under nero så drar du bare bildene du vil ha over på cd plata så velger du brenn. så vil Nero brenne bildene for deg på dvd plata.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...