Gå til innhold

Kunne slette / Legge ned egne tråder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med den "evigvarende" retten som Hardware Online AS har, så kan du ikke slette innleggene dine.

 

Men jeg støtter den idéen om at trådstarter kan selv velge når han/hun vil stenge ned tråden (lukke) når trådstarter føler får det. Ønsker trådstarter hjelp til noe, og har fått det, så kan trådstarter si "nok off-topic, jeg stenger".

 

Misbruket kan skje hvis en trådstarter åpner en tråd og stenger før spørsmålet blir ferdig diskutert.

 

Det er gøy å drømme :)

Lenke til kommentar

Feilpostet, flyttes fra Tilbakemeldinger (Overklokking.no) til Tilbakemeldinger om forumet.

 

Hva er vitsen med å slette trådene når man har fått svar på det man lurer på? En viktig del av forumet er muligheten til å søke i gamle tråder etter andre som har samme problem som en selv.

Lenke til kommentar

QUOTE (Backbone @ 28/03/2005 : 08:34)
Vel, det ville sikkert spart dere for plass, men det er ikke mitt problem.

 

Ren tekst tar veldig liten plass. For en stund siden ble det sagt at alle innleggene kun tok opp ca. en gigabyte med plass på serveren.

 

 

QUOTE
Iallefall JEG ville gjerne valgt å kunne ha muligheten til å Slette tråden jeg har svart på, i "mine innlegg" på venstresiden...

 

Dessuten, slette tråder du har svart på? Du vil altså kunne slette tråder, uavhengig av hvem som har startet den, så lenge du har lagt inn et svar?

 

Uansett, jeg synes at å slette egne tråder er en dårlig ide, fordi det ødelegger til en viss grad for søkingne etter informasjon som har vært spurt om før.

Dessuten, så er vel ikke tråden bare din lengere etter at du har fått svar på den. De som har brukt tid på å svare på den har også noe de skulle ha sagt. De måtte i så fall også være enig i at tråde slettes.

Endret av Orjanp
Lenke til kommentar

QUOTE (^Th0mas^ @ 28/03/2005 : 12:17)
Kan fort ende med mye tull og tøys fra noen medlemmer. F. eks "Slutt å tøys folkens, eller så stenger jeg tråden". Fortsetter med flaming: "Wannabe-moderator" osv..

Da blir jo tråden stengt og det blir slutt på off topic-preiket.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...