Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Internett problem på lan!


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Vi driver å arrangerer et Dataparty på Bokn ikke så langt fra haugesund! Men den eneste internetten vi får der er 3Mbit ADSL og dette er jo ikke noe å skryte av når en deltagermengde med opp til 80stk skal belaste den! Er det noen som kan gi meg noen tips om hva vi kan gjøre for å få bedre internet 10mbit++? Noen som leverer såpass trådløst i området? Eller hvordan er det med satelitt er det noen som tilbyr sånt for lan? Husker det var noen for en stund siden som snakka om at lanet deres kanskje fikk det!

 

Men uansett det jeg vil er hjelp til hvordan vi kan øke internett kapasiteten til et lans om arrangeres på en øy. Å bare har tilgang til 3mbit ADSl!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Med ADSL får du ikke så mye høyere hasighet...

Ring til Internett leverandøren din å spør om du kan få 3 dags megabredbånd.

ADSL leveres opp til 8 Mb, en mulighet er jo at du kontakter leverandøren av linje og spør pent om dem ikke kan øke linjen.

 

Forøvrig er det ide og hindre for nedlasting over kjente programmer som DC og Bit-Torrent f.eks for minske nettbruken en god del.

Lenke til kommentar

Vi har samme problemet her! Jeg bor på en øy, vi arrangerer ofte LAN med 60+ deltagere. Vi lever på 8mbit adsl fra nærmste nabo (trådløst). Dette funker "greit", men vi vil også ha mer. Det vi har tengt å gjøre (etter å ha lest en del poster her på forumet) er å bygge oss en Biquad/el. Så få tilsent møye høyere hastigheter fra over fjorden (ca 3 km unna)... Er ikke sikker på hvor bra dette vil bli, med tanke på at vannet kanskje reflekterer radiobøglene, men fri sikt er der hvertfall! :)

Lenke til kommentar

Heisann!

 

Takker for alle svar. Har nå sjekket opp litt og funnet ut følgende:

 

Telenor leverer opp til 2mbit til husstandene rundt om på øya, men selve lokalet vi bruker får trådløst fra over fjorden (karmøy). Disse kan ikke levere mer en 3mbit.

 

Er litt krise det der :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...