Gå til innhold

Til Moderator Vegard.


Anbefalte innlegg

Retningslinjene, punkt 6, seier og at forumet er ingen markedsplass, og dette har du brutt opptil fleire gonger. Du har lagt ut direkte reklame til ditt eige forum, opptil fleire gonger. Du har og tidlegare vorte advart mot at dersom din oppførsel her på forumet ikkje vert SVÆRT mykje betre, vil du igjen få ei utestenging. Eg fornyer herved din utestengelse, med begge nicka; Gjest_ og Viva, til 14 nye dagar. Om du har problem med dette, ta det opp med meg via e-post; [email protected]. Tråden vert òg stengt.

 

Meir informasjon om Viva/Gjest_ sin tidlegare oppførsel kan ein sjå her.

 

mvh.,

Vegard,

http://xaltra.net/

---------------------------------------

 

Jeg forstår dere har problemer med inntjening på denne siden, og frykten for å miste kunder til andre nettsteder. Men dette du skriver er MOTIV rettet DIREKTE mot meg. Det finnes mange andre som linker til nettsider som f.eks http://www.win-xp.no m.fl. Nettsiden min er heller ikke markedsplass, den selger ingenting, mot deres side.

 

- jfr jeg linker ikke til noen markedsplass.

 

Min oppførsel er ikke noe galt med, jeg gir mer en god nok support til de folkene som er her i forumet.

 

Deres utestenging er grunnløs, men jeg gidder ikke besøke dette useriøse forumet lenger. Slik ordbruk som du bruker viser STOR useriøsitet fra ledelse. Hva folk diskuterer i et "debatt forum" skal ses som generell debat.

 

Når dere kaster folk ut pga linker er det personlig motiv bak, og ikke hva som blir skrevet.

 

Lykke til med forumet!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke at jeg har noe med det...

 

Men slik jeg ser det blir det litt ufint aa reklamere for sitt eget forum, paa et annet forum.

 

Problemstillingen kan forvanskes ved aa spoerre om dette andre forumet har eller ikke har reklame, etc.

 

Saa jeg trekker litt paa skuldrene og sier det er helt greit at HW.no stenger, IKKE sletter poster som gir opplysninger om direkte eller potensielt konkurrerende sider.

 

Man maa tross alt huske paa at dette er hw.no sitt forum, ikke brukerne sitt.

 

---

"Freedom of the press belongs to those who can afford a printing machine."

Lenke til kommentar

Feilpostet - hører hjemme under "tilbakemeldinger" eller "ros & ris". Samt at dette kunne du godt ha tatt via privat melding eller mail. Du retter et "angrep" mot en bestemt person, ikke moderatorer som sådan.

 

For øvrig er jeg enig i din utestengning. Det du har gjort er både ufint og litt småfrekt. Jeg arbeider på et av Hakon's lagre, og har fått utlevert arbeidsklær med Hakon's logo på. Da går jeg ikke på Rema eller andre konkurrerende bedrifter i de klærne. Slikt går under det vi kaller "commmon sense".

Det er alt jeg har å si om den saken.

 

Tråden stenges pga. feilposting.

 

-moderator yummy-

Lenke til kommentar

Heisann!

 

Eg gjenåpnar denne tråden ei kort stund for å kunne få svart på anklagene som Viva her retter mot meg.

 

Quote:


Den 2002-07-01 01:22, Viva skrev:

[snip]


Jeg forstår dere har problemer med inntjening på denne siden, og frykten for å miste kunder til andre nettsteder. Men dette du skriver er MOTIV rettet DIREKTE mot meg. Det finnes mange andre som linker til nettsider som f.eks
m.fl. Nettsiden min er heller ikke markedsplass, den selger ingenting, mot deres side.


- jfr jeg linker ikke til noen markedsplass.



 

Eg trur ikkje hw.no har noko å frykte på grunn av at ein brukar på forumet bestemmer seg for å boikotte vårt forum. Grunnen til at eg tok di linking til di eiga heimeside som "reklame" (som forøvrig er eit relativt begrep), var at du i ein post som vart oppretta av ein anna person enn deg sjølv skreiv eit innlegg; "Diskuter dette på http://www.orix-studio.com". Nøyaktig kva du skreiv har eg ikkje foran meg, sidan dette utsagnet i første omgang vart sensurert vekk. Sett i samanheng med din tidlegare oppførsel, er dette i seg sjølv grunnlag for ei kortare utestenging.

 

Quote:


Min oppførsel er ikke noe galt med, jeg gir mer en god nok support til de folkene som er her i forumet.


 

Det har eg aldri sagt noko på, unntatt i e-posten du nettopp mottok: "Eg har forstått det slik at du ellers har svært mykje nyttig å bidra til forumet med, og vonar difor at du kjem attende når du har lært deg å følgja retningslinjene våre.".

 

Quote:


Deres utestenging er grunnløs, men jeg gidder ikke besøke dette useriøse forumet lenger. Slik ordbruk som du bruker viser STOR useriøsitet fra ledelse. Hva folk diskuterer i et "debatt forum" skal ses som generell debat.


Når dere kaster folk ut pga linker er det personlig motiv bak, og ikke hva som blir skrevet.


 

Du har glømt å nevne posten der du kritiserte samtlige moderatorar på hw.nos forum - "MEN JEG VET AT MANGE AV MODERATORENE PÅ HARDWARE.NO GÅR FORTSATT PÅ UNGDOMSSKOLE. JEG FORVENTER HELLER IKKE AT DESSE GJØR NOE SERIØST.". Dette er jo eit direkte personangrep, noko som me i alle fall ikkje tolererer når det kjem mot vanlege brukarar. Kvifor skal me tole dette som moderatorar?

 

Det er ikkje "personlig motiv" bak di utestenging. Eg veit ikkje kven du er (om ein ser bort frå ditt fulle namn), eg har aldri (så vidt eg kan huske) diskutert med deg på forumet eller andre stader. Kva slags personlig motiv kan eg ha?

 

Sidan du har bestemt deg for å forlate vårt "useriøse" forum, så får du ha det veldig bra uten. Du er velkommen attende når du har lært deg å følgja retningslinjene våre.

 

Quote:


Lykke til med forumet!


 

Takk skal du ha :razz:

 

[tillegg] Tenkte òg berre at eg skulle nemne til dei som evt. leser dette, at eg og Viva har diskutert dette på e-post òg, og eg er svært skuffa over at Viva her velgjer å angripe meg personlig i forumet.

 

mvh.,

Vegard,

moderator

 

[ Denne Melding var redigert av: kilogram på 2002-07-01 18:24 ]

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...