Gå til innhold

Hvor finner jeg svære kjøleribber?


Arctic

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørr på ein elektronikksjappe eller liknanes ... de får inn masse gammelt skrot som de er pålagt å ta imot ( miljøavifta +++ anna tull ) ... de har sikker eit rom med eller eit anna lager med masse anna rusk & rask som dei skal kaste ... spørr om du kan få ta deg ein tur innom ruske lagret demmes å spørr Serviceelektronikkmannen eller avdelings ledaren for service avdelinga ... ikkje spørr kassadame om slik .. de kaster berre deg rett på dår igjenn :sad: ... jobber slik på ein slik Serviceverksed Å du steike kor masse tull av vister kjøleribber ovs. der er som kan vere kult å stassa inni Pcen ...

Lenke til kommentar

Dæven, du sa noe der! En alublokk er ikke så dyr, og kan kjøpes hos en metallforretning. Så er det bare og bruke en sirkelsag med metallblad, og sage masse spor "nesten" igjennom. Finishen blir jo ræva, men det er ikke så farlig.

 

(beklager overdreven bruk av Æ-ord :razz: )

Lenke til kommentar

Jeg var på dynga engang, og der sto det en stor strømstyrings sak. Da jeg kikket bakpå så så jeg noen sinnsykt store ribber! De var minst 150*60*20 cm store!

 

Jeg fant forøvrig også mange små ribber, og mellomstore (40*10*10 ca)

 

Du burde ta deg en tur på dynga! Men her i Skien så har dem tettet hullet i gjerdet på Rødmyr.

Forbanna, jeg må visst begynne å kjøpe vifter og slikt...

Lenke til kommentar

Den største kjøleribba jeg fant i skrotkassen min var på 31x10x4 i aluminium. Denne også har kjølt et par kraftige transistorer.

 

Hadde tenkt å bruke den til å modifisere psu`et mitt (større ribbe, mindre vifte) men har funnet ut at det ikke er derfra støyen kommer...

 

Kjøpe den?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...