Gå til innhold

Cs -- er det engentlig skill?


Anbefalte innlegg

nå har jeg faktisk testa cs v 1.5

ble lei av spillet etter 1.3

for hver gang det kommer en update så blir spredninga på våpenet større.. så jeg tør påstå at cs er ikke et spill om skill lengre! det er et spill om flaks! rett og slett flaks!

 

"oi.. så du det? jeg traff han når han stod på den andre siden av brettet"

 

men det var ikke skill som avgjorde det.. det var bare flaks at en av de "random" skuddene traff han akkurat i huggu! det blir akkurat som to heavy weapon guys i teamfortress som står og skyter på hverandre.. og alle som har prøvd å være hw veit at den tulling minigunnern sprer psycho mye! dermed er det bare flaks som avgjør hvem som vinner og det er han som tilfeldigvis fikk skutt flest "random" skudd i trynet på motstanderen!! og akkurat slik har cs blitt og! kanskje derfor over 200 000 har slutta og spilt cs etter 1.4 (kan ha noe med hoppinga og gjøre og)

 

eneste som er skill på cs nå er avm en!! og det heter AVM.. Arctic Warfare Magnum!! IKKE avp!! har aldri sett AVP på noen kjøpe menyer!! eneste stedet jeg har sett avp er i konsollen der det står "blabla shot blabla with avp! og det er feil!! det heter AVM!! skjønner dere det? ikke kom med det opplegget at terrorist versjonen av avm heter avp!

 

æsj dritspell kaller jeg det!! venter på at global operations kommer ut

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en god stund siden jeg spilte CS. Tror ikke en gang jeg fikk med meg 1.0 en gang, men spredningen var jo ganske stor på den tiden jeg spilte også, om man brukte en spray'n'pay taktikk. Hele trikset ligger jo å i stå stille eller helst dukke. Om man skal skyte over et halvt brett skal det jo uansett gigantisk mye til for å treffe. Om dette er moro eller ikke, er jo opp til enhver å avgjøre, men det gir i alle fall spillet et ekstra taktisk element.

 

Global Operations er forresten allerede ute, gamer.no har anmeldt det.

Lenke til kommentar

Du har helt rett. CS er blitt et spill der flaks er alt. Spray n' Pray er den vanligste taktikken. Men det finnes andre måter og. Det er våpen som faktisk krever skills for å bruke. Kan bare nevne Desert Eagle, m3 pumpehagle og AWM (men ikke som camping!!! HATER campere med sniper) De to første bruker jeg ofte og er et herlig avbrekk fra all spraiyngen med M4 og lignende. Synes AWM i vanlig spill er digg, folk som løper rundt med den er helt greit. Men folk som står i et mørkt hjørne i minutt etter minutt og bare venter på noen, DET er hat. Også jævlig irriterende å bare bli sprayet ned av en newbie med M4. Har respekt for folk som greier seg med ett-skudds våpen som Deagle og M3, det synes jeg er stilig.

 

Men, av og til er det jo gøy å bare sprinte rundt med M4 og bare spraye ned folk :wink:

Lenke til kommentar

en ting, en kan ikke si at awp/awm er skill eller ikke siden begge deler er feil.

skyter du en som er 4 m borte med avp og sikte av så er det rein flaks om du treffer han.

er du T på italy og har siktet inn døra over broen så er det ikke skill i det hele tatt og trykke på museknappen når en fyr løper inn i siktet ditt.

første gangen jeg brukte awp (på over ett halvt år) var på en dust server med 31 spillere. jeg var CT og gikk til bombsiten til gøyre for døra, så gikk jeg helt ned i hjørnet der med kassene og stilte meg der. så siktet jeg inn den gangen og der kom det fort 7 stk løpende ut, en etter en og jeg skjøt alle sammen nesten uten og bevege musen...

er det skill? jeg mener det er flaks, og ville ikke vært mulig med f.eks. scout.

det er nesten ikke grense for hva som er kjipt/skill/dritlett så alle kan gjøre det og flaks med awp. så selv om noen faktisk er skill med det og får mye kills er det direkte noober som bruker det kjipt og får vel så mange kills. awp'ere er ikke noober, men noober er veldig ofte awp'ere.

jeg bruker selv awp etter og ha blitt awp'et en del ganger, det er helt vanvittig hvor god man må være for og ta en awp'er egentlig, drepe han før han skyter 1 kule...

jeg hater når det er T awp'ere som står i tspawn og sikter inn døra til høyre for spawnen og skyter de som titter ut. awp'erne som gjør det kan godt være skilled, men det spiller ingen rolle om de er noober siden det ikke krever skill i det hele tatt.

awp kan brukes veldig skilled, men det unnskylder jo ikke den massive bruken der en sitter ett sted og sniper der det ofte kommer folk og plukker dem ned.

awp'en er vel til for og "dekke" steder, dører og ganger og slikt, og det er få som stormer eller våger seg ut om teammaten akkurat ble drept av awp der. og da blir det den camperstrike tålmodighetsprøve effekten når begge lagene har awp'ere.

men så lenge awp er en del av spillet så er det ikke noe og gjøre med det selv om jeg hater det. men det er akkurat det samme om noen andre hater HE, flashbang eller colt/ak...

Lenke til kommentar

utstyr har veldig mye og si i fps spill. gjør du en bevegelse med musen med billig utsyr, og gjør akkurat den samme bevegelsen omigjen så havner ikke pekeren på det samme stedet. men med func og f.eks. logitech dual optical treffer siktet på likt sted hver gangen, så hvis du treffer med func og god mus kunne du bommet med billig utstyr. og du treffer på første kulen isteden for å nesten treffe på første kulen så treffe på 3-4 skuddet hvis siktet f.eks. er 90 grader ifra der fienden er.

når jeg spiller cs er jeg fornøyd med flere kills enn deaths, men med func Matte og logitech dual optical som jeg lånte eide jeg overalt.

http://home.no/victork/ps2ruler.JPG sceenshot av de to første rundene med func og logitech dual optical - jeg hadde aldri trodd matten hadde så mye og si, men den har faktisk det.

Lenke til kommentar

jeg trudde jeg hadde sagt klart i fra at det heter awm og ikke awp!! noen som har problemer med det??

 

hvis dere kan motbevise det så vennligst send et bilde til meg!! [email protected]

og selfølgelig kreves det skill i alle spill.. men nå for tida er det mer flaks og ikke skill i cs!

skill i cs nå er å sikte i samma retningen som motstanderen står og få han sånn noelunde i siktet!

eneste skillen man trenger i cs!

 

og som sagt.. jeg spiller ikke cs lengre og har ikke tenkt å prøve det igjen av de grunnene jeg har nevnt ovenfor og tidligere! til og med doom 1 er mere skill enn cs

Lenke til kommentar

med m4a1 og ak skyter jeg single skudd, ikke burst som med en del andre våpen (sniperrifler og hagler:)). da treffer jeg på hver eneste kule der siktet er, på nært hold blir det som regel burst og spray and pray.

det som er skill i cs er til og være bedre enn fienden, men en noob kan gulle seg til og drepe en som er mye bedre enn seg selv, men i en kamp med første mann til 20 eller 30 kills så jevner det seg ut.

Lenke til kommentar

1. Jeg har litt motsatt erfaring av deg, på 1.4 treffer du jo bedre enn noensinne om du holder deg rolig og dukker, drar jo HS dobbelt så ofte som før med colten.

 

2. Spiller du clan er det litt annderledes, kjenner en fyr som er omtrent jevngod med meg i public, men som renser gulvet med meg i clan, han er alltid på riktig plass, og kaster granater i akkurat riktig øyeblikk, og du er glad for ha han på laget, fordi du vet at om du klarer å oppholde en fyr i 2 sek så er han der og skyter han i ryggen.

 

3. Det at de fiksa at folk hopper rundt som kjøtthuer er jo bra, synes personling ett hopp skulle gått uten slowdown, men, men.

 

AtW

Lenke til kommentar

Hehe.. er akkurat det jeg sier.. pistoler og sniper er det eneste som er igjen av skill på cs!!

 

 

"du er en idiot! det er jo skillz"

 

er akkurat en slik kommentar jeg hadde forventa meg av en fjortiss som bare spiller cs og ikke har prøvd noe annet (rent hypotetisk)

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-29 20:51, Basus skrev:

Prøv å hoppe og så hoppe med EN gang rett etterpå, det er ikke mulig og jeg er GLAD for at de har fikset det slik på CS.


 

Joa, men prøv å hoppen en gnag og så løpe, det sakter det så og si ingenting, men i cs stopper du helt etter kun ett hopp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...