Gå til innhold

Kjøpte pc fra psdata windows cd-key borte


Anbefalte innlegg

Bestillte pc til lillesøster fra psdata som hun har satt sammen i dag, men da hun skulle installere windows så viste det seg at klistermerket med cd-key'n som skulle være i boken som fulgte med var tatt ut og det er ikke klistret noen synlig plass.

det var windows xp home OEM.

Så det som jeg lurer på er hvor de bruker å gjøre av dette klistermerket?

Skulle det vært i boken og noen tatt det ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går ut i fra at det er en glipp fra psdata, hun har leitet overalt på alle poser og esker og alt av hardware, men der er ingenting, litt irriterende å må vente til mandag men nå er det jo bare engang sånn.

 

Ha en fin helg alle sammen

 

Q

Lenke til kommentar

Dette er en litt vanskelig sak.

Jeg sier ikke at jeg ikke stoler på deg eller din søster, men i teorien så ville dette være en veldig fiks måte på å få skaffe seg et ekstra XP lisens gratis og kan godt hende at PSDATA vil nekte å utlevere en ny en!

Tviler og på at Microsoft ville blitt så glad viss de gjorde det.

Men lykke til! :)

Lenke til kommentar

Vel. Om det blir noe stort problem så er det igrunn bare å sette seg ned å skrive en fin liten mail til MS. De er faktisk ganske hjelpsomme. Forklar dem hva saken gjelder og legg ved mailer du/dere har utvekslet med psdata. Da kanskje det kan bli en ordning mellom psdata og MS. Slik at hun får en ny key og dere slipper å sloss med noen av partene.

Lenke til kommentar

Vel er det problemer med å få tilsendt en CD-key så holder det vel å sende originalCDn og papirene som hører til tilbake til PSdata, så får dere en ny tilbake.. Så har søstra di ikke fått 2 WinXP, men 1 som hun har betalt for...

 

En av dere må ringe og snakk med dem, evt maile.

 

Det burde forresten opprettes en egen "helpdesk-" eller "hotline-" kategori her i forumet for folk som trenger råd fra alle til å løse problemer med webshops, moralske dilemmaer rundt bruk av naboens åpne trådløse nett, oppkravspakker som blir utlevert på posten uten å måtte betale for dem... etc.. etc.. osv. Listen er lang... Sistnevnte er egentlig ment som et tips til moderatorcrewet og ikke en invitasjon til å la denne tråden skli ut off-topic.

 

Edit: la til noe mer.

Endret av hart
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...