viranth Skrevet 2. juni 2005 Del Skrevet 2. juni 2005 Synes pizza hut er helt tragisk dårlig her i Norge, drar man til England er pizzaen så utrolig mye bedre. Den pizzaen de har der er en av de beste pizzaer noensinne. Dolly Dimples er bra og Peppes er ok, jeg synes pizzaen på Peppes er for sterk men. Om noen av dere bor i Grenlandsområdet har dere kanskje smakt pizzaen fra Sjøloftet, den må være landets beste pizza. Lenke til kommentar
vanilla ice Skrevet 3. juni 2005 Del Skrevet 3. juni 2005 (endret) Pizza Hut har jeg aldri vært innom her i Norge, men har vært der i utlandet. Som det nevnes over, er pizzaen fra Pizza Hut i England helt ubeskrivelig god. Nammenam Her hjemme synes jeg i grunnen at både Dolly Dimples og Peppes Pizza leverer gode varer, men synes at prisene kan bli litt i stiveste laget. Tenker da spesielt på Dolly Dimples. Derfor har jeg gått over til Pizzabakeren, en kjede som startet her i Stavanger (som så mange andre pizzakjeder, *kremt* Dolly), men som i løpet av de siste to årene har spredt seg til store deler av vestlandet. Der er pizzaen rimeligere enn hos Dolly, samt større og bedre. Det er helt ufattelig at det går an å lage så god pizza til så lite penger. Endret 3. juni 2005 av Gnomenz Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 4. juni 2005 Del Skrevet 4. juni 2005 Pizza fra La Piccolo Italia i Lillehammer. Den ligger midt i gågata så hvis noen er på tur i Lillehammer, dra dit for Pizza Lenke til kommentar
anueva Skrevet 17. mars 2010 Del Skrevet 17. mars 2010 Jeg har prøvd å lage denne oppskriften på saus nå og det er UTROLIG hvor lik denne er peppes sin ferdig saus du får kjøpt i butikken! Inrømme jeg var litt skeptisk med 4-5 SPISESKJEER SALT! og 3 SPISESKJEER PEPPER! og mulig dette blir bedre med fersk hvitløk istedenfor! men viktig å kjøre dette i foodprocessor eller stavmixer.... 2xTommler opp og takk skal du ha! Pizza saus, Resturant style 1 boks hakket tomater 1 boks tomat purê 4/5 ss hakket hvitløkspulver 4/5 ss salt 3 ss pepper 2 ts chili, evt pirri pirri 5/6 ss oregano Miks alt sammen i med en stavmikser Bon Appetit Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 19. mars 2010 Del Skrevet 19. mars 2010 Lage god pizza er ikke vanskelig visst du vet hvordan du skal lage den riktig Lenke til kommentar
boffeeen Skrevet 19. mars 2010 Del Skrevet 19. mars 2010 Dersom man lager en tynn pizza og vil ha sprø bunn; burde man da bruke stekebrett eller rist dersom man ikke har en bakesten? Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 19. mars 2010 Del Skrevet 19. mars 2010 Det beste er jo steinovn, men rist skal få den sprøere enn med stekebrett Lenke til kommentar
Cemi Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Prøvde også oppskriften til haddis i dag, den ble veldig god! Litt i sterkeste laget for samboeren, men jeg synes den var akkurat slik den må være. Den var veldig god! Lenke til kommentar
Bonna86 Skrevet 23. mars 2010 Del Skrevet 23. mars 2010 Peppes framfor Dolly's, helt klart. Lenke til kommentar
Musty Skrevet 23. mars 2010 Del Skrevet 23. mars 2010 Dersom man lager en tynn pizza og vil ha sprø bunn; burde man da bruke stekebrett eller rist dersom man ikke har en bakesten? du burde være forsiktig med rist og fersk hjemmelaget bunn da Btw: morsom bump.. syntes det var et "spennende emne" og leste litt nedover, og jaggu hadde jeg ikke svart på den for 5år siden også. Jeg hadde til og med svart det samme som jeg tenkte når jeg leste her nå... 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå