Gå til innhold

winpad!!!!! LES DETTE


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

du har helt rett pegg. Alt som har med økonomi å gjøre tar Hardware.no seg av fordi de er ett registrert selskap. Dette har jeg nevnt før i en tidligere tråd.

 

Vi kommer nok ikke til å drive å svare Winpad indirekte via forumet her.

 

To pluss to er fire. Hele artikkelen som Winpad skriver er jo avslørende spør du meg.

Lenke til kommentar

som et "nytt" merke er det viktig å ikke trekke til seg for mye negativ omtale, da går det ofte på dunken.

 

Jeg synes winpad sin redgjørelse er grei, MEN det er altid flere sider i en slik sak.

 

ed: de var jo billige og da...eller?

 

_________________

Søker datarelatert jobb!

[email protected]

Min lille tumleplass

PCene mine (specs)

 

[ Denne Melding var redigert av: PIIIpower på 2002-06-28 09:19 ]

Lenke til kommentar

Winpad sin redegjørelse her er jo direkte latterlig og useriøs. Det virker jo som om artikkelen er skrevet av en forsmådd liten unge som desperat prøver å ta igjen. Å henvise til foruminnlegg som tegn på at siden er useriøs er jo som å stemple VG, Dagbladet etc. som like useriøse da debattinnleggene der som alle andre steder kun er personlige innlegg.

 

Rett og slett patetisk dette synes jeg. Leste gjennom artikkelen en gang til, og er rimelig rystet (Med forbehold om at jeg ikke kjenner saken i detalj).

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-28 09:40, Pluto skrev:

Winpad sin redegjørelse her er jo direkte latterlig og useriøs. Det virker jo som om artikkelen er skrevet av en forsmådd liten unge som desperat prøver å ta igjen. Å henvise til foruminnlegg som tegn på at siden er useriøs er jo som å stemple VG, Dagbladet etc. som like useriøse da debattinnleggene der som alle andre steder kun er personlige innlegg.


Rett og slett patetisk dette synes jeg. Leste gjennom artikkelen en gang til, og er rimelig rystet (Med forbehold om at jeg ikke kjenner saken i detalj).


 

Helt enig! Lurer seriøst på hvem hvem som har skrevet denne artikkelen. De har sikkert noe rett i det de skriver, men hjelpe meg for en barnslig useriøs tone de bruker... Kan ikke si den er tillittskaptende. De vil jo ikke en gang oppgi referansene til sine påstander, noe som er enda verre syns jeg! Som leverandør av et produkt, må man tåle at produktet blir kritisert uten at man "klikker"... Winpad 2002 fikk jo 8/10 i testen noe som absolutt ikke er noe å skamme seg over.

Alle vet jo at de forskjellige PC leverandørene/butikkene har fått mye kjeft her inne på forumet, men slik er det bare. Dette er jo tross alt et diskusjonsforum!

Lenke til kommentar

Jeg har fått god service fra Winpad, og er enig i noen av punktene i "henvendelsen", men likevel var det gjennom hjelpen til barbara.no og brukerne (+adm) her, at jeg valgte å kjøpe en slik maskin. Derfor skulle Winpad heller tåle at slike spørsmål reiser seg, og at spørsmålene skulle blitt besvart på en skikkelig måte, ikke med en litt nedsettende tone. Det å undergrave Mohammeds journalist-integritet med Winpads manglende kunnskaper om Amerikas delstater, var litt feilplassert, og å avbryte forbindelsen med han pga dette gjør ikke saken bedre. Dersom noen hos Winpad leser dette, ikke bli sure. Dere får hjelp gjennom en slik side som barbara.no, og å oppføre seg høflig og saklig kan da ikke gjøre noe skade.

Lenke til kommentar

Vi er vel ikke litt hårsår er vi nå winpad?

 

:smile: Tror nesten personen som skrev innlegget må ta seg et kurs i journalistikk, kanskje teksten blir mer saklig da. Eller en bedre idee, hva om winpad og barbara.no slåss litt. Akkurat sånn som når man var liten og alle ville ha det beste leketøyet. Ettersom det var bare et eksemplar, ble det den sterkestes rett. Litt go gammel Darwinisme er det vi trenger her.... Lite dumt å skylde på mohammed for hva folk diskuterer i fourumet...HALLO

 

Lerun

Lenke til kommentar

Jeg har snakket med en av de som jobber i WinPad (Terje Larsen) og forsøkt å få oppklart hva som har skjedd. Vi ønsket at de skulle komme med informasjon om firmaet deres; adresse, navn og organisasjonsnummer. Vi mener at alle firmaer burde kunne gi disse opplysningene dersom de ikke har noe å skjule (det er tross alt lovpålagt).

 

Vi ønsker ikke å være "uvenner" med noen, og ser gjerne at vi får oppklart hva som er de reelle fakta. Det har dessverre ikke vært mulig da Terje i WinPad nekter å gi oss noe som helst av informasjon.

 

Dersom vi har gjort en feil vil vi selvsagt gå ut og beklage det. Men, WinPad må gi oss den informasjonen som viser at vi har gjort en feil.

 

Jeg har oppfordret WinPad til å sende oss en redegjørelse for hva som er galt med artikkelen på barbara.no. Det eneste responsen vi har fått er at alt står på siden deres i saken de har skrevet. Videre at vi skal høre fra advokatene deres. Vi mener at artikkelen på siden deres ikke bidrar til å oppklare saken, og har sagt at vi ikke trekker saken uten den etterlyste informasjonen.

 

Til de som har handlet hos WinPad;

Kan dere se på kvitteringen dere har fått og se hvem som har solgt dere maskinene? Terje i WinPad sa på telefonen at alt ble solgt gjennom forhandlere, men nektet å gi noen navn. Dersom dere har en skanner, digitalkamera eller en faks så setter jeg stor pris på å få en kopi av en kvittering. Send den i så fall til [email protected] / 22 41 37 21.

 

Igjen så ønsker vi å få oppklart hva som er de reelle forholdene, men det står litt på hva WinPad ønsker å gi oss av informasjon.

 

Mvh,

 

Per Øivind

 

Edit: trykkleif

 

 

[ Denne Melding var redigert av: pgressum på 2002-09-15 15:39 ]

Lenke til kommentar

"Vi takker alle våre kunder som har gitt tilbakemelding til oss om Mohammeds selskap og deres syn på dette." Hihi, høres ut som at han som skriver artikkelen har hengt seg opp i "Mohammeds selskap", hadde det ikke vært mer passende med "barbara.no"?

 

Når du lager crappy PCer så kan du ikke forvente at du får god respons heller :grin:.

 

Forresten, noen som vil ha 250 gratise kroner??"

"WinPad jobber for å bli Norges klart beste innen service,leveranse og ikke minst pris. Vær med å hjelp oss bli dette ved å gi oss tilbakemeldinger både på godt og vondt. For å sette punktum finale på all tvil, vil vi gi alle våre kunder som ringer inn til oss og nevner denne artikkel samt deres forslag og erfaringer et gavekort på kr 250,- frem til 10.10.2002. Denne kan taes ut i varer eller kontanter."

 

_________________

Asus P4B533-E

Pentium 4 2,26GHZ@3,1GHZ (180x17)

2x Corsair 256MB PC3000 DDR :roll:

Gainward GF4 Ti4400 330/690 by NvMax

 

En gammel Swiftech MC462 er fin og ha :grin:!

 

[ Denne Melding var redigert av: MrA| på 2002-06-29 09:44 ]

Lenke til kommentar

Som svar til post ID 4 og 5:

Ja, det stemmer at jeg har motatt en stk bærbar PC fra WinPad.

 

Det de (WinPad) ikke nevner i "artikkelen" sin er at det er bortimot 5000,- jeg ikke fikk igjen. Dette er utenom de utallige timene jeg og familiemedlemmer tilbrakte i telefonen både i privat- og jobbsammenheng. Jeg liker å tenke at tid er lik penger, og bare i telefonregning alene har vi kastet en del penger ut vinduet. Så at jeg fikk en "gratis" maskin for 2000,- er bare tull.

 

Videre måtte jeg til maskinens egentlige produsent, Clevo (for mer informasjon, les <!-- BBCode u2 Start --><A class="postbody" HREF="http://forum.hardware.no/viewtopic.php?topic=35085&forum=72" TARGET="_blank">her</A><!-- BBCode u2 End --> og <!-- BBCode u2 Start --><A class="postbody" HREF="http://forum.hardware.no/viewtopic.php?topic=31448&forum=72&start=20&replies=" TARGET="_blank">her</A><!-- BBCode u2 End -->) for å få nøyaktig informasjon om hva slags maskin det egentlig er jeg har. På deres hjemmesider fant man også drivere og bios oppdateringer, noe WinPad i stor grad mangler på sine såkalt lovlige nettsider.

 

Videre vil jeg påpeke at WinPad ikke fremstår særlig seriøse når de påpeker at Sourouri skrev en artikkel uten å kontakte WinPad først. De gjør jo akkurat det samme selv, når de legger ut mitt navn på en offentlig hjemmeside, noe som grenser til injurier. De har ikke kontaktet meg ang. rettigheter til å bruke mitt navn i sammenheng med hjemmesiden deres.

 

Argumentasjonen WinPad bruker i meldingen sin er, som Pluto sier, "direkte latterlig og useriøs". Men men, hvis WinPad ønsker å trekke mer og mer negativ omtale til seg selv skal ikke jeg stå i veien.

 

Jeg vil benytte anledningen til å kommentere noen av utsagnene i WinPads melding:

 

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>Dette gjorde forståelig Arne Martin missfornøyd og førte til at han skrev nedsettende ord om forhandleren.</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Jeg skrev aldri nedsettende om forhandleren, jeg benyttet kun saklige argumenter for hvorfor man ikke burde handle av WinPad.

 

At WinPad kommenterer Sourouris opprinnelse er på grensen av rasisme. For meg er dette totalt usaklig, og jeg synes at WinPad godt kunne trekke tilbake dette.

 

Videre kommenterer WinPad at Barbara.no ikke er registrert i Brønnøysundregistrene, noe de faktisk er gjennom hardware.no, uten å gi noen forklaring på hvorfor de selv ikke er registrert. Er jeg den eneste som lukter ugler i mosen?

 

WinPad skriver at de vil ha avdeling Norge klar 5. august. Jeg ser frem til denne datoen, og venter spent på hva som skjer.

 

Pgressum: jeg skal maile deg en skannet kopi av fakturaene jeg har motatt. Dette var dog det eneste jeg mottok.

 

Mvh,

Arne Martin Wik.

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: DigitalOverride på 2002-06-29 11:51 ]</font>

Endret av DigitalOverride
Lenke til kommentar

personlig synes jeg dette begynner og ligne på .. tull ?

 

Altså, fra alle sider. når ingen faktisk vet fakta (ikke hardware.no, barbara.no, winpad.as og iallefall ikke folka på forumet her), synes jeg ikke det er rett at en slik diskusjon skal få lov til og fortsette, da det kun resulterer i drittslenging fra div. vinkler, som mest sannsynlig ikke har noen sammenheng med sannheten. dette kan skade både hardware.no, barabara.no, og winpad.as

 

dette gjelder forøvrig de andre hundrevis av trådene om folk som er sure på komplett.no fordi de har fått feil vare, eller på psdata.no fordi de fikk varen for sent, eller på multicom.no pga. at de ikke hadde korrekt vareantall anført i lager, slik at en person måtte vente, og evt. feilfakturering. dette er noe som skjer HVER dag UANSETT bransje, og jeg er pissalei av fjortisser som slenger med kjeften og skal prøve og være smart, uten og egentlig tenke seg om. og dette for flere hundre/tusen personer, og som evt. kan resultere i og skade ett ordentlig firma sitt rykte.

 

Personlig synes jeg at dersom moderatorene hadde vært innstillt på og holde forumet seriøst, burde de ha stengt/forbydd slike tråder.

 

Hardware.no/barbara.no/whatever-more-"hw".no kan selv bli skadet pga. dette også, selvsagt. f.eks. i slike utsagn som winpad.as har gjort. Det får bare "hw.no sidene" til og virke useriøse for mer seriøse/intet-vitende/ferske personer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...