Gå til innhold

Hjelp **** er løs !!!!


g0dzelf

Anbefalte innlegg

Hjelp !! Hjelp !!

 

Helt ny pc fra komplett.no. Jeg har lagt inn winxp. Nå er jeg skikkelig redd !!

 

Jeg la inn driverne som følgte med,og var glad og fornøyd. Jeg la inn adsl og var glad og fornøyd. Jeg kom nær sku-av knappen. Jeg skrudde på igjen og skjermen ble stripete og stygg med dotter på. Det kom opp en sjuk melding om at det var noe feil med skjermkortdriverne til windows. Dette er helt nytt Gainward GF4 4600. Jeg restartet som anbefalt og så hadde alt gått til hælvette. I bios så jeg nesten ikke hva som sto engang. Jeg formaterte og legger nå inn windows på nytt men det skjer ikke noe nytt. Installasjonen er nå snart ferdig. Fortsatt er skjermen stygg og jævelig.

 

Noen som vet hva jeg skal gjøre ?? Trenger hjelp fort !!!!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror du jeg er dum ?? Jeg har seff sett etter alt ab kabler. Problemet er : jeg har ikke drivere som funker!! Jeg har driver-cd, og prøver og installere den. Men da kommer det en jævelig melding: Kan ikke installere fordi det er fare for å skade hardware. Må innrømme at jeg er sinnsykt redd nå ! PLIZ hjelp fort!

Lenke til kommentar

Først må du skjekke alt det elementære... slik som at kabler og kort sitter skikkelig både innvendig og utvendig.

 

Hvis det fortsatt er noe galt er det enkleste å prøve skjermkortet i en annen pc.

 

Siden du har grafikk problemer i oppstarten (bios) så er det ikke grafikkdriverene det er noe galt med, men sansynligvis noe hardware.

 

Hvis du finner ut at det er grafikkortet som har blitt defekt så sender du det i retur til komplett med en melding om at det plutselig ble slik. (hardware bør ikke bli ødelagt ved å skru av strømmen) Da vil du få nytt på garantien.

Lenke til kommentar

Har også opplevd noe tilsvarende engang. Skjedde ca en uke etter at jeg hadde skrudd sammen en ny PC. Trodde også at det var skjermkortet men prøvde det i andre PCer hvor det funket helt bra, samt prøvde andre skjermkort i PCen min med like uleselig tekst.

Da var det hovedkortet som var problemet. Byttet ut HK og alt fungerte fint igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...