Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Rå gitar, MaSo! :D

 

Selv lurer jeg på om jeg skal importere en ESP Edwards fra Japan. De er ganske billige og skal visstnok overgå Gibson kvalitetsmessig, eller i hvert fall være på linje med de.

 

Noen som har erfaringer med Edwards-gitarer?

 

Om du skal gå for en Edwards så må du styre unn exploreren. Den er under pari i forhold til Gibson og en ESP MX-250 eller en LTD 130. De andre modellene skal være mye bedre :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har faktisk ingen anelse Torpern, men den funker virkelig bra, det kan jeg si det :)

 

Det eneste som har "skuffet" meg er sitar-, banjo. og 12-strenger-modellene. Men det skader meg ikke, har ikke direkte bruk for de heller.

 

Men hva faen skal man med nettverkskabel på en gitar?

Nei si det :p har ikke prøvd å koble den opp til pc-en enda

Endret av fBlikeng
Lenke til kommentar
Joa, tanken har streifet meg ;) Men har i bunn og grunn lyst på topp + kabinett ser du. Og har hørt/lest utrolig mye bra om FA60 toppen.

Når det gjelder kabinett har jeg ikke peiling i det hele tatt. Dette er etter hva jeg har hørt svært subjektivt, men jeg vet ikke helt hva jeg skal se etter. Har spilt gitar i litt over ett år, og har derfor ikke så mye erfaring på den fronten. Er i utgangspunket ute etter et 2x12 kabinett til under 4500 kroner, så det hadde vært flott med litt hjelp. :)

 

Som jeg sa, har jeg tenkt på den comboen, men har veldig lyst på topp, og FA60'n virker utrolig deilig!

 

Edit:

Har kommet over to kabinetter jeg synes virket rimelige:

 

Harley Benton G212 Vintage

og

Framus FR212 CB

 

Begge innholder 2x12'' Celestion Vintage 30, og de er ca like tunge. Det eneste som skiller de er pris. HB'en er ca 1000NOK billigere. De har lik veil.pris, men HB'en er billigere på Thomann.de akkurat nå.

Noen erfaringer med disse?

Om toppen virker "utrolig deillig" gjør vel comboen det også?

Når jeg nå leser manualen ser jeg at de ikke skiller mellom combo og topp på forsterkerspecs. Alt tyder på at de er prikk like.

Ser ingen grunn til å stresse med utenlandskjøp av kab, når du får en combo som gjør akkurat det samme. Så og si alle produsenter som ikke lager høyttalere selv bruker Celestion, og mtp. at det er i ca samme prisklasse, er det nok ikke utenkelig at comboen bruker de samme høyttalerene som kabene du har sett på. Tror ikke Ashdown lager gitar-høyttalere.

Lenke til kommentar
ser ut som de fleste her har litt greie på gitarer, så jeg slenger ut et spørsmål jeg håper noen svarer på!

skal kjøpe ny gitar, og fikk tilbud av en venn å kjøpe hans LTD M-50 for 1500 penger. gitaren er litt over ett år gammel. hva syns dere om det?

spiller endel når jeg har tid, og det går for det meste i rock og metal!

håper på svar! gjerne med litt tips om hva jeg burde se etter når jeg kjøper gitar! :)

Jeg fikk en LTD M-50 som førstegitaren min. Jeg synes den er veldig bra, og den passer bra til metal og rock, ihvertfall etter min mening. :p Du kan jo se etter riper og slikt(min har en del plekter riper),at all elektronikken virker og så kan du spørre han om den holder seg stemt. Jeg har ikke det siste problemet, men jeg bruker heller ikke vib-armen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...