Gå til innhold

Den store "The Matrix Online™"-tråden.


Anbefalte innlegg

The Matrix Online™

 

Denne tråden er startet slik at all diskusjon rundt MMORPG-spillet; The Matrix Online™ blir samlet på et sted, og alle kan gi sin mening...

 

Hva er TMO™:

TMO™ er et MMORPG(Massive Multi Online Role-Playing Game), dvs. alt blir spilt over internett.

TMO™ er basert på filmene av samme navn (Matrix™), som er laget av The Wachowski-brødrene.

 

Nyheter:

The Matrix Online™ har gått gull.

The Matrix Online™ er utsatt til 15. April.

 

Linker:

The Matrix Online™ Homepage.

Developer.

Publisher.

 

(Forbeholder skrivefeil.)

Edit1: leif

Endret av Birger_Nord
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Da har du sett noen dårlige screenshots.

 

Har spilt dette siden beta, og må si at jeg er meget positivt overrasket. Som stort sett alle andre MMORPG-spill så har det sine bugs, men det meste blir fikset ganske kjapt og det har forbedret seg kraftig på bare noen få måneder.

 

Kan komme tilbake med en litt fyldigere "review" og litt screenshots senere, har dessvere ikke tid nå.

 

Er forøvrig level 11 på Method, 17 på Enumerator. Var level 37 Aikido Master rett før betaen sluttet.

Endret av XoRc
Lenke til kommentar

Grafikk-begrepet begrenser seg ikke bare til antall polygoner ol. Grafikk har også noe med stemningen å gjøre, og hvordan ting er lagt opp og henger sammen osv. Utifra de screensa jeg har sett fra TMO så er grafikken helt grei, den er ganske detaljerik. Desverre får jeg ingen stemningsfølelse av dem.

 

MEn for all del, spillet kan bli kjempe bra det.

Endret av Orresnei
Lenke til kommentar

Betaen er over nå. Siden wow og mxo er to vidt forskjellige spill, så er det vanskelig å sammenligne dem, men jeg kan prøve. Begge har sine fordeler, men jeg syns mxo er bedre. Wow er akkurat samme som alle fantasy mmorpg du finner i markedet bare at blizzard har fokusert mer på folk som ikke kan investere sinnsyk mye tid på et mmorpg, med andre ord gjort spillet mye lettere og ikke så utfordrende som alle de andre (hvis noen har spilt Lineage 2, så skjønner dere hva jeg mener) og det er bare bra. Grafikken er grei, det er jo warcraft stil så jeg kan ikke akkurat klage. Quests holder deg opptatt hele tida og det er verdt å gjøre dem i forhold til mange spill som ikke gir deg xp, men bare penger, mens her får du begge deler og i tillegg items. Man mister ikke noe når man dør og det syns jeg er veldig bra med tanke på spill som FFXI mister du hvertfall 20 min. av det du har spilt. Pvp er ikke noe særlig, forhåpentligvis blir det bedre når battlegrounds kommer. Ellers så er det en ganske bra spill, men ikke helt min stil.

Mxo har bedre grafikk i forhold til wow, punktum. Som dere sikkert har sett, så har mxo ganske mange byggninger, broer, etc. akkurat som et virkelig verden og ja man ser ganske mange fotgjengere ut på gata. Man kan justere på en del options for å ikke vise fotgjengere, biler etc. hvis pcen ikke tåler det. Battle systemet er unik, mange tror det er en slags "saks-stein-papir" lek, men det er det ikke. I forhold til mange fantasy spill som bruker "click, go afk", er ikke sånn med mxo, her må du faktisk bruke hode og taktikk evnene dine for å overleve (spesielt når det gjelder pvp). Pvp er intens, får adrenalin kick hver eneste gang, speseilt er det digg når man ender kampen med heftig bullet time effekt. Så er det utestedene i spillet, ganske mange av dem og når det er fest i spillet, DA er det fest med full musikk og det er ikke bare snakk om 10 min. det pleier å vare i flere timer i strekk. Det er så mange som pleier å komme for å danse og ha det kult, pvp midt i danse gulvet hvis man har lyst til det. RFZ (Radio Free Zion, uoffisiell radio stasjon startet av fans) er kult å høre på mens man spiller, de pleier å holde fester, konkuranser av og til og det er bare fett. Husker under betaen, da var det hvertfall minst et par ganger i uka. Det er ganske mange emotes i spillet, og alle er animerte, du kan kysse eller eventuelt klappe til en annen spiller hvis han/hun aksepterer det. Eneste som er litt kjip, er interfacen, der må jeg si at wow vinner siden på mxo så er den litt vrien når det gjelder chatten, siden du må bytte på de forskjellige kanalene hver gang når en fra samme crew, faction eller team skriver noe, men det er bare noe man kan vende seg til. Missions i spillet er variende så det finnes på en måte ikke en fasitt, f. eks. hvis man starter samme mission for andre gang, så kan det hende at man må til en annen byggning denne gangen eller at det kan hende at du blir omringet av fiender. Det beste av alt, de har events ganske ofte, minst en gang i måneden og da er det sånn at spillerne er med på å forandre historien i spillet. I tillegg, alle de kjente karakterene fra filmene (morpheus, merovingian, oracle osv.) styres av et team som jobber for monolith, og det vil si at de ikke er NPC (non playable character).

Ja også en annen ting, bilder er noe annet enn når man har testet et spill, er ikke bare å dømme grafikken ut i fra det.

Holder meg til mxo i stedet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...