Gå til innhold

Bluetooth problemer i SP2


Anbefalte innlegg

Har med stort hell installert et e-magic usb bluetooth dongle og en Epox MS02B blutetooht mus i min Toshiba Satelite S10 laptop med Windows XP SP2 ved å kun bruke driverene som følger med XP. Dette fungerte utmerket i to måneder.

 

Men etter at musa brått sluttet å virke og jeg fikk ny i retur fra komplett fikk jeg melding om å installere ny hardware når jeg koblet den til. Og da startet problemene...

 

Installasjon av ny mus ble misslykket og jeg fikk meldningen om at software ikke ble funnet og ny hardware ikke installert. I "bluetooth device manager" finner jeg musa i oversikten, men den er responsløs.

 

For å teste om den nye musa faktisk virket så installerte jeg donglen og ny mus på desktop pc`n ved kun bruke drivere fra XP. Der har bluetooth aldri vært installer tidligere. Det fungerte perfekt. Så problemet virker å ha oppstått ved å ta ibruk ny mus på en gammel installasjon.

 

Har lest en del om dette. Har nå forsøkt å avinstallere bluetooth funksjonen i XP og installert Widcom driverene som fulgte med donglen. Etter en del prøving og feiling fikk jeg installert driverene fra Widcom. Med de virker urdårlig i forhold til XP. Musepekeren har uregelmessig respons og den har forsinkelser hele tiden. Det er nesten ikke mulig å bruke musa med de driverene!

 

Og hver gang jeg starter maskinen med donglen så får jeg melding om funnet ny hardware og installasjonen av denne ender med ukjent enhet. I device manager har jeg 3 eller flere ukjente usb-enheter pga dette og som jeg sletter fortløpende.

 

Noen som vet hvordan jeg fullstendig kan slette XP SP2 bluetooth software? Det virker som den forstyrrer Widcom driverene. Eller kan det være en ide og avinstallere både Widcom drivere og SP2 for så og installere SP2 igjen - og håpe at installasjon av bluetooth adapter og mus fungerer slik den gjorde ved første gangs installasjon?

 

Noen med erfaringer om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...