Gå til innhold

Hva er det værste din PC har overlevd?!


Anbefalte innlegg

Jeg og en kamerat fikk oss nye HP pc'er, dette var i gode gamle dager når PIII 450Mhz var ÜBER.

Trur faktiskt disse pc'ene kostet rundt 30k med 17" skjerm.

 

1) vi skulle spille, men det var noe bugs med Netverkskortet.

Fant ut at dersom man satte i kortet mellom Bios og Win Bot, funka det.

(spør meg ikke hvordan vi fant ut dette trikset!!)

 

Og var du uheldig med timinga frøys jo sef hele greia.

Ble jo en del restarter når man skal anngi IP adresser og annet.

 

På grunn av triksinga, sto kabinettet oppe, og det ble ikke bedre, da jeg skulle fragge litt i UT... klarte seff å sende et fult glass vodka ned i kabinettet hans.. glasset lå pent i deler i bunn av kabinettet.

 

Helt rått hva de PC'ene tålte.

Endret av DeathByDigital
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Starta PC'en uten å ha koblet til CPU-Vifta... :p Var heldigvis nokså kjapp med å skru av strømmen.

 

En gang for lenge siden: min Dell Inspiron 8000 med en pentium III coppermine 700mhz, 256 mb ram, 20 gig harddisk og hele 32 mb skjermkort " :tease: lenge siden".

-Husker ikke helt hva jeg gjorde, men jeg tukla noe med stikkontakten fra strømadapteren til PC'en som fikk den til å HYLE, fra høytalerene en høyfrekvent lyd som ble lysere og lysere. Fikk opp masse, masse stygge farger og mønstre på skjermen før den blinket og slukket. Det luktet svidd, men etter å ha ventet noen minutter skrudde jeg på og den funket helt fint!

 

Har alltid lurt på hva som skjedde den dagen...Er det noen som har en ide?

Lenke til kommentar

I kveld (5 om morgenen) fikk jeg tak i en kondensator på 2200uF. Skulle lade den opp med 12V fra PSU'en (gikk uten problemer med den andre på 100uF), så kom det versting-gnisten og pc'en restarta seg. Den fant ikke noe harddisker på Primary delen, så jeg slo av så fort jeg kunne. Etter å ha tasta 1337 på tastaturet (passord for å så på min maskin), starta den opp og alt virket helt som det skulle. :whistle:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 måneder senere...

skulle montere peltier element mellom cpu og kjøleribbe da peltierelemet på ett eller annent vis kortsluttet når jeg skudde på pcen. Viftene rakk ikke starte engang før pcene skrudde seg av. Den ganske store kjøleribben var da så varm at jeg brant meg på den... CPU overlevde, sammen med peltier.

Lenke til kommentar

Gikk jo helt fint, så er ikke det værste, men er ihvertfall det dummeste jeg har gjort. Jeg skulle ha ut nettverkskort og 3d-akseleratorkort (husker i farten ikke hvorfor) men glemte rett og slett å skru PC-en av først. Gikk helt fint å ta ut begge to, også å sette i nettverkskortet, men da jeg skulle sette i 3d-kortet rebootet den. Kan tro jeg skvatt til, visste jo ikke en gang at den var på.

 

Det mest ødeleggende var vel da jeg slo over bryteren bak på PSU-en, der man velger 110/230V, til en kompis mens PC-en var på. PSU-en gikk til skogen, sikringene gikk, alarmen gikk og securitas ringte og lurte på hva som foregikk.

 

EDIT: inskutt leddsetning

Endret av switch1
Lenke til kommentar

har skjedd mye med min takkars pc..

men kan nevne foreksempel at eg skule skifte kjøleribbe ogso hadde kjølepastaen "limt seg" til prosessoren så når eg skulle dra av prossesor kjøleren reiv eg ut prosessoren,mens sokkelen var låst*(hadde ikkje opna den spaken på sia av cpu)og då blei nesten alle pinnene under cpu skeive :p :!: men var bere til å ta ei tang å bøye di tilbake... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...