Gå til innhold

#borte vekk her også#


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

dette stirder mot partyticket sine regler, du har ikke lov til å selge biletter til andre enn venner og kjente, hvis partyticket merker dette mister du alle bilettene du er eier for, selg dem tilbake til partyticket du..

strider også muligens mot forumet sine regler

 

 

Hva gjør PTN med svartebørshaier?

Når PTN tar noen for svartebørs, gjør vi ALLE billettene til den personen ugyldig. Dette inkluderer den personens egne billetter.

 

Vi har selvsagt en klagefrist slik at eieren kan klage på avgjørelsen.

 

Alle brukere av billetter fra en svartebørshai får beskjed om hvorfor og om billettene blir ugyldiggjort. Billettene blir isåfall refundert til billetthaien. PTN regner denne saken som mellom svartebørshaien som kjøper og PTN på selgers vegne. Alle brukere av evt. billetter som ble ugyldiggjort må gjerne gå til sivil sak mot svartebørshaien for svindel (salg av gjenstand på falske premisser). PTN bistår gladelig med slike saker for å bli kvitt uvesenet.

 

forumet sine regler om salg:

 

#9: Forumet er ingen markedsplass. Annonser, meldinger om kjøp, salg og bytte skal postes i bruktmarkedet. Det er ikke tillatt å linke til egne annonser i signatur, profil eller i tråder / personlige meldinger på forumet.

 

raportert...

Endret av aklla
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...