Gå til innhold

Grafikk: GT4 VS PGR2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først: Vennligst ikke legg store bilder rett inn i tråden.

 

Så: Når det gjelder "skjermbilder" fra Gran Turismo 4, er det veldig viktig å være oppmerksom på at det finnes en modus i spillet som kun er ment for å generere supre rendrede fotorealistiske stillbilder av bilen din i en gitt setting. Dette bildet er etter det jeg kjenner til et slikt rendret bilde:

 

http://gamer.no/bilde.php?produktid=15707&...artikkelid=7357

 

Korriger meg om jeg tar feil, husker dessverre ikke hvor jeg leste dette.

Lenke til kommentar
GT4 blir også garantert mer realistisk en PGR2! + At PS2 genrelt har penere grafikk en Xbox!! Ikke noe å lure på Kjøp GT4!

 

 

Er bare det at jeg må kjøpe PS2 også da, men det er jo tross alt "verdens beste" bilspill da.

Har PS2 genrelt penere grafikk enn xbox? Faen for noe tøv!

Men jaja, ville seff kjøpt GT4, er masse biler, meget realistisk, masse baner ++

Lenke til kommentar

Sitter med siste Edge i hånden... GT4 fikk en 7'er... Jaja, jeg vet at de fleste ikke bryr seg om det (men gjør det likevel, ihvertfall hvis vi ikke har kjøpt spillet først). Men spill-journalister er der for å veilede. Akkurat som journalistene her på gamer.no. Poenget mitt er bare det, at innholdsmessig liker jeg PGR serien bedre, og kommer antakeligvis til å like Forza Motorsport bedre enn det jeg liker GT spillene (som jeg føler har en tendens til å bli litt lang-dryge). Og det at GT er en mer realistisk bil "simulator" må dere GT fanatikere lengre ut på landet med. Som nevnt i uttallige andre tråder, så er det vel og bra med flott grafikk, men når et spill legger sin lit til grafikken går det som regel galt.

Misforstå meg rett, jeg har GT1-3, men kommer antakeligvis til å unnlate å kjøpe nr 4 i serien, rett og slett fordi det virker som det har stagnert på en måte.

Føler Sony hysteriet har tatt litt for stor overhånd på markedet, og bremser den innovativet delen av spill bransjen. Alt skal bare være super-cool. Her er det også hederlige unntak selvfølgelig. Men mer av det samme, er sjeldent nok til å tilfredstille den genuint spill-intresserte.

 

Anders

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...