Gå til innhold

K700i, burde jeg kjøpe den?


Anbefalte innlegg

Vell. Jeg fant et fint tilbud på nettet i dag. SE K700i, til 900kr med videreføring av netcom youngtalk (Jeg har det, og er under 18, så det passer meg utmerket). Så jeg vurderte jo og kjøpe den, med tanke på at min t310 begynner og bli utslitt nå. Men, så snakket jeg med noen kamerater, å de mente at batterikapasiteten på denne telefonen var latterlig lav! Men etter og ha lest noen tester/brukererfaringer, så fant jeg ut at batterikapasiteten blir bedre etter en firmware upgrade. Kan dette stemme? Så mitt spørsmål er egentlig, er det noen her som har K700i, å har prøvd med firmware upgrade, og blir batterikapasiteten bedre av det?

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil si at SE k700i, er en grei telefon.

Den Har både noen negative sider:(

Og noen positive side:)

 

 

Hvis jeg skal snakke om erfaringer så måtte jeg ta forvell med minSE k700i pga, det var noe feil med høytaleren.( sånt kan vel egentlig skje med alle telefoner)

 

Men som sagt, k700i er en telefon som scorer høyt på de fleste testene og derfor er det en bra telefon :thumbup: ( jeg hadde selv ventet til litt ut imars, da kommer det en DRØSS av nye mobiler)

Endret av sir-alex
Lenke til kommentar

Jeg har nest-nyeste firmware, jeg ringer 2-3 minutter hver dag, sender 10-15 sms, spiller spill i kanskje 20 min per dag og bruker radio/mp3-spiller 20-30 minutter, da holder den 3-4 dager.. Hva annet er viktig for deg med telefonen? Bruk malen ;)

Endret av C4mpi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...