Gå til innhold

Klespress på flere skoler


Anbefalte innlegg

Det er bare sånn det er blitt, dessverre. Jeg hører også jentene på skolen snakker om at det skal bli deilig å få av seg den trange, tettsittende buksa. Det er forferdelig at enkelte piner seg selv på den måten. Noen liker det kanskje, men må jo også være noen som ikke kan fordra det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En annen ting jeg kommer på er at det er noen folk som kler seg annerledes kun pga psykologiske vansker. Dvs. det er en slags demonstrasjon mot foreldrene, eller andre. Med andre ord, noen folk kler seg provoserende for andre bare for å provosere.

ja, kjenner igjenn det ja :p en i klassen har på seg masse vålerenga-supporter klår, bare for å provosere RBK tilhengerene

Lenke til kommentar
Merkelig sammentreff:

 

På min skole, som har et heller "raddis"-rykte så er forholdene motsatt av hva trådstarter opplevde. Der ser de rart på jenter som dukker opp i dyre merkeklær og sko. Dette er jo ikke noe bedre.

Nei, det er vel snarere verre...

Og tør jeg spør hvorfor? Er vel så og si like ille?

Lenke til kommentar
Hvis noen kommer med pene, gode klær, og folk ser rart på deg, er det langt verre enn om du kommer med slitte blitz-klær fra Fretex og folk ser rart på deg.

Du setter nå det her litt på spissen, men jeg synes det er synd at folk tror at dyre merkeklær = høy kvalitet. Og at man kan bli mobbet fordi man har/har ikke en merkelapp bak på buksa. Noen har foreldre med dårlig økonomi som må prioritere andre ting enn dyre klær til ungene, og ihvertfall når man kan få en bukse til samme kvalitet billigere.

Endret av Timur
Lenke til kommentar
Folk som kler seg ordentlig bør kunne gå uten å bli hetset som om de hadde gått i slitte, brukte klær fra FreTex.

folk burde kunne gå i klær og sleppe å BLI hetset. om de bruker 5000 på en bukse, (hint), eller kanskje ikke prioriterer så mye/har råd så skal de ikke hetses. Hva i alle dager gjør det så mye verre at en vest kant soss blir hetset,enn en som ikke har så god økonomi?

Lenke til kommentar
Folk som kler seg ordentlig bør kunne gå uten å bli hetset som om de hadde gått i slitte, brukte klær fra FreTex.

Om du velger Fretex klær eller dyre merkeklær syns jeg det er ille om en dømmer folk etter hvilke merker de har på klærne og ikke hvordan de er som person. Det fins like mye snobber som kler seg sjabby som omvendt, og begge grupper ser ned på hverandre og gjør narr av hverandre. Syns det er tragisk jeg..

 

Om du hadde kommet kledd opp i dyre merkeklær og så snobbete ut, håper jeg at jeg kunne sett forbi dette og funnet ut hvordan du var og hva du hadde å si før jeg hadde tatt noen avgjørelse på om du var en ok kar eller ikke.

 

:Edit Men jeg må nesten legge til at det hadde vært vanskelig å ikke le om du hadde kommet med rosa bandana o.l. :p Jeg syns dere er tidig (morsom) jeg.

Endret av Carnifex
Lenke til kommentar

Samme f om de slenger dritt med munnen. Folk som bare slenger med munnen vet jeg før eller siden får leksa si fra en annen, slik at jeg ikke trenger å gjøre noe. Men de som prøver å irritere meg med dytting og sånt feks bare pga at jeg kler meg annerledes får seg kraftig pryl. Når folk er først ute med å gjøre noe fysisk vondt mot meg, får jeg rett til å ta igjen av "selvforsvar". Da skal de få. :nei:

 

Drittunger må bare lære seg å respektere andre slik som de er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...