Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God og rimelig er to ord som ikke passer når det kommer til snipers. Hvis rimelig for deg er 1000kr så lykke til, er du veldig rik og rimelig betyr 5000kr + så går det bra, men du må fortsatt bestille fra utlandet.

 

Det er ikke så veldig mye å velge mellom på det norske markedet. Men følgende finner du:

 

ASG AW.308 = WELL klone som er blitt rebranda. Bipoden som følger med løsner veldig lett, følger ikke med kikkertsikte. Presis: helt ok.

 

Steyr SSG 69 P2 = Aner ikke hvem som egentlig har laget denne, men den er ikke noe godt laget. Ikke så veldig behagelig å holde, billig plastikk feel på kropp og bolt. Aldri skutt med, men har på følelsen av at den triggeren kommer til å gi etter over tid.

 

Zastava M70 Varmint = Har sett bedre fake-wood. Vil tro det er samme innmat som i SSG 69en. Ser hvertfall bedre ut og er mer behagelig å holde.

 

Classic Army M24 = Konge rifle hvis du oppgraderer den. Uten oppgraderinger er den ikke så veldig imponerende annet enn at kvaliteten på stock, bolt og barrel er mye bedre enn det andre du finner på det norske markedet.

 

Tokyo Marui VSR-10 = Kanskje den beste plattformen for sniper, legger du 2-3 tusenlapper i oppgraderinger i denne så har du en sinnsyk sniper. Uten upgrades, helt ok men ikke imponerende denne heller. Vinner på god hopup rett ut av esken.

 

Jing Gong BAR-10 = Kopi av VSR-10 en. Kan bruke samme innmat som den, så en litt billigere plattform. Uten upgrades ikke i nærheten av VSR-10. Følger med scope da.

 

Mauser SR PRO/Military = Største crappet du kan kjøpe i Norge. Altfor kraftig for innmaten som sitter i den, kan med 100% sikkerhet si at den vil gå i stykker etter en liten tid. Den er stooor. Den er klumpete og plastikken er billig laget. Ikke minst, den er dyr! for det du får.

 

KJW M700P = KJW har ikke akkurat noen god reputation for å lage gode våpen, eneste de har klart er GBBR M4en, men det var bare pga sammarbeid med Tanio Koba.

 

Hva skal du bruke sniperen til? Skyte på blink = kjøp luftgevær, mye mer presist og billigere rett ut av esken. Spille i klubb, kjøp en VSR-10 eller BAR-10 og oppgrader den, du vil nok neppe angre. Rett ut av esken har alle sniperene bortsett fra VSR-10 og M24 en likhet. De har dårlig hopup. Enten vil kula gå rett til værs, rett til siden, eller rett ned samme hvor mye du justerer den. Nei, dette har ikke bare med vind å gjøre, det har med at de alle har blitt masseprodusert med kvantitetsdeler og ikke blitt skikkelig satt sammen.

 

Det er mitt syn på airsoft snipers. Har sett og prøvd veldig mye og det er lite som kan sammenlignes med en fult oppgradert VSR-10. Er selvsagt masse som ser sinnsykt mye kulere ut, men de skyter sjelden bedre.

Endret av KingArms
Lenke til kommentar
Ikke glem Tokyo Marui L96 AWS. Jeg skal ikke komme her å si at det er ei god rifle siden jeg ikke har testet den selv enda. Men den ser skammelig bra ut, og siden den er tildels basert VSR-serien, så tror jeg absolutt dette er et bra våpen.

 

Joda, veldig fin den også, men har enda ikke sett den hos norske forhandlere. De jeg lista opp var modeller jeg fant på norske nettsider. Skulle kanskje ha skrevet det i posten min.

Lenke til kommentar

Vel, jeg skal ikke nekte deg å kjøpe en for all del, det er moro. Men det jeg mener er at du kommer nok til å bli skuffet med en sniper rett ut av esken hvis din visjon som mange andre er de sniperene du bruker i skytespill som faktisk treffer der du sikter. Mitt tips er å kjøpe en AEG. Mye mer morsomt og en bedre investering.

 

Jeg kjøpte sniper etter kun ett spill med klubb fordi jeg likte å spille sniper på PC spill osv. Men den har på nesten 2 år kun blitt brukt 1 gang på spill, 4 dager på blink, og det var de første 4 dagene jeg hadde den. Da gadd jeg ikke mer, AEGen var mer presis og kunne skyte full auto, og hvis jeg ville kunne jeg sette på et kikkertsikte der også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...