Gå til innhold

Gainward GeForce 6600GT eller XFX GeForce 6600GT?


Anbefalte innlegg

Kan ikke gi noen spesifikk grunn på hvorfor jeg får bedre score enn deg på tross av at jeg har svakere cpu, prøvde 3dmark 2005 igjen istad og fikk da 3595 poeng, da mens jeg lasta ned noe fra nettet samtidig. En ting du bør prøve er å innstallere nye drivere og sørge for at du først fjerner alt som er av de gamle driverne (først avinnstallere i "legg til/fjern programmer" og helst kjøre et program ala drivercleaner for å fjerne resten av driverfilene). Jeg opplevde en gang å få veldig dårlig score i 3dmark2003... ca 5500 poeng tror jeg... etter jeg innstallerte nye var jeg brått oppe i over 7000... (det var før jeg begynte å klokke da). En reinnstallering av windows + innstallering av de nyeste driverne er jo selvfølgelig å anbefale, spess hvis du har hatt andre skjermkort i maskina under samme windows innstallasjon. Jeg har dobbelt så mye minne som deg da, men jeg vet ikke om det har noe særlig betydning i 3dmark??? (kanskje noen andre som har svar på det???). Anbefaler deg hvertfall å laste ned nyeste forceware drivere fra http://www.guru3d.com (jeg bruker nå forceware 71.81 men de har fått nyere drivere nå ser jeg).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Golden Sample er bare noe Gainward har valgt å kalle kortene sine, som er lagd for overklokking. Ifølge dem, så her de plukket ut de beste grafikk-chippene, og de beste minne-chippene for å kunne gi best overklokkingspotensiale. GS-kortene skal også være garantert for å klare en klokkefrekvens som er noe høyere enn standard-kortene, uten å miste garantien.

Trenger jeg å si at GS-kort også blir litt dyrere da? :p

 

Mener forsåvidt å ha lest at XFX også handplukker brikkene sine for å kunne gi best potensiale for overklokking. Dette er jeg ikke helt sikker på da..

Lenke til kommentar

Trenger jeg noe ekstra for å bruke ViVo på gainward kortet? Har sett noen modulatorer som det går an å kjøpe..

Å så ser jeg det er 2 DVI utganger er dette en stor ulempe, trenger vell bare en så overgang da?

Endret av xeoduz
Lenke til kommentar

VIVO står for Video-In / Video-Out , som betyr at i tillegg til å vise PC på TV , så kan du også ta opp bilder fra TV/Video/videokamera++ ved bruk av S-video kabel. Det er en kjekk ekstramulighet.

 

 

 

Lurer på hva som gir best kvalitet. Spille inn via Firewire/S-video/Video-in (gul utgang)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...