Gå til innhold

aluMini - final update side 16 [4. juli]


Anbefalte innlegg

Bra du har så stor plass inni der så du får plass til en svær PSU da :D

Hehe, ser nydelig ut :thumbup: Bra beregninger!

 

Det hørtes ut som om på-knappen er litt hard å trykke inn ;)

 

Likte de runde grillene best ja, gjør vel egentlig ikke så mye om de er på utsida? Ser bra ut uansett :)

 

Lykke til med eksamen da :yes: har selv skriftlig eksamen i morra, men det er bare ungdomskolen da, så er ikke så farlig... :p Kom opp i norsk :mad: må derfor ha 2 dager med eksamen, selvølgelig, både nynorsk og bokmål... *baah*

 

Men igjen, lykke til, dette ser bra ut :grin:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette blir jo bare bedre og bedre for hver gang jo, nyyyldelig! Litt synd med den viftegrillen, får håpe du får den på innsiden allikevel. God plass inni der ja, nesten like god plass som inni midi-toweret mitt jo :tease:

Skal du lage noen ben til den? (sånne små, med antiskli-belegg under?)

Lenke til kommentar

Lord Swag: TAKK

 

mr1989: Plassen er mystisk nog "ganske" god etter PSU er satt i mente jeg :p .

Knappen er ikke hard å trykke inn. Den må være såpass for at det skal føles kvalitet ;) (syns jeg) . Regner med å gå for de runde grillene. Og om den blir på utsida så ser det FET ut det og. Og seff: lykke til :thumbup: med den førdømt norsken :nei:

 

sigen: blir nok sånne møbelknotter til ben... men jeg hadde planer om at det skulle stå opp på en av de eventuelle plasseringene dens... så jeg lurerer på om det blir ingen ben eller "ben" på den....

 

EDIT: Noen gode ideer til I/O-brett? Tror ikke jeg har originalen nemlig :(

Endret av aeinstein
Lenke til kommentar

begynner bli bra det her! :) syns ikke viftegrillen var så stort problem, er jo tross alt på baksida av boksen så.

 

skulle til og tipse deg om at du burde vibrasjonsdempe harddisken, og skulle faktisk til og foreslå tetningslist, men tror du jaggu ikke fyren hadde det med på siste bildet! :)

Lenke til kommentar

-FriedDude-: Tror nok det blir en aluplate av samme materiale eller noe tynnere som tilpasses så perfekt som mulig...eller plexi? Det er jo DIGG enkelt og greit å lage fint... hvertfall enkelt å kutte i :) Tenkte uansett å tilpasse så bra som mulig å så bare presse platen (av hva nå materiale jeg lander på) inn bak... og så får vi se om jeg finner en måte å feste den på? :dontgetit:

 

 

phax: Viftegrillen tror jeg ikke jeg bekymrer meg stort for. Blir det utsiden så er det jo bak :p ! Lite er overlatt til tilfeldighetene, ei heller hadde jeg tenkt å la harddisken ligge å dure inntil aluminiumet for så å lage en resonasns som kunne hører ned til Bislett. ;) Det er så digg for pappa har jo 2 store ruller med sånn tetningslist :D som jeg kan bruke :p !

Lenke til kommentar

Takk wolfenkill.

 

m3tro89: Alumini virker vanskelig å jobbe med når det er så smått... og hullene er ikke så stein gale nærme..... med plexi så er det jo bare å spinne opp dremelen på 35000(?)rpm og så går det så det suser håper jeg... men jeg vil helst ha det i ALU så vi får se :p 16 dager til første av 3 eksamener :(

Lenke til kommentar

Bruker du plexi, gjør det ute! Det stinker så forferdelig, og btw, det holder i massevis med 15-20000 RPM når du skjærer i plexi, høyere hastighet så smelter det bare.

 

Men jeg synes selv du heller skal bruke alu, litt av poenget med I/O-brettet er jo at du ikke skal kunne se rett inn på hovedkortet utenifra, imellom alle utgangene. Jeg tror selv det hadde sett best ut med alu :thumbup: Og det er da ikke så vanskelig å lage små hull i alu, ihvertfall ikke med dremel :p

Lenke til kommentar
Bruker du plexi, gjør det ute! Det stinker så forferdelig, og btw, det holder i massevis med 15-20000 RPM når du skjærer i plexi, høyere hastighet så smelter det bare.

 

Men jeg synes selv du heller skal bruke alu, litt av poenget med I/O-brettet er jo at du ikke skal kunne se rett inn på hovedkortet utenifra, imellom alle utgangene.

Det kan lukte vondt , men ikke hvis en kjører det på lav RPM, snakker av erfargin (det samme gjelder med stikksag når du skal sage, ikke press noe særlig, og kjør tregt)

Er det det som er poenget med I/O-platen? Trodde det var å stive opp kontaktene, og hindre kortsluttning eller noe sånn jeg. Og uanset så tror jeg at det hadde blitt stiligt med plexi :thumbup:

Lenke til kommentar

Som "ben" synes jeg du kan bruke sånne, tja kan jeg kalle det "knotter" som ofte er under høyttalere? Kunne det blitt kult? I sølv seff!

Gikk fint med den grillen synes jeg...det er jo baksiden så....

PS: Tror det er en grunn til at orginale I/O deksler ikke er i plexi ;)

 

EDIT: Tror det heter "Spikes"...

Endret av [KingNorthGarden]
Lenke til kommentar

Om plexien smelter så gjør det ikke noe og om den lukfter så sitter jeg bare i garasjen på et verksted :p , liker å kjøre COTECHen på bånn pinn jeg ... hehe. Men jeg prøver med alu først. Det vil nok fullføre stilen mest. Skulle nesten hatt ny bakplate og kutte ut HELT nøyaktige hull!... oi nå ble jeg fristet!! :roll: Lure på om ikke jeg gjør det jeg. Den er ikke 100% fittings den plata heller, ikke uro dere, for den er 99.0% perfekt, men det er jo som vi vet ikke perfekt :innocent:

 

Takk til alle komments!

 

Hyggelig å se det her også Diablito2k.

 

 

 

Edit: tenkte litt over det og hvis jeg lager et I/O-brett av ALU og putter det inn i hullet så vil det jo se mongo ut da! .... Siden jeg har god tid etter eksamen så er det nok det som må gjøres ja!

Endret av aeinstein
Lenke til kommentar

Takk, Mr.Andersen

 

Liker også å se ting perfekte, phax! Så Med mindre jeg ser det som for mye arbeid så er dette bankers.

Jeg må jo likevel:

o Kutte ut riktig størrelse -> og da kan jeg likegodt kutte ute hele bakb\plata

o Lage alle hullene -> enklere med større plate å jobbe med :)

o få dette til å passe og finne fester -> enklere når plata allerede HAR feste :D

Lenke til kommentar

Masse lure og enkle løsninger. Vurderer å bygge kabinett selv (tror det blir i stål), så nå er det worklog lesing for fullt for å snappe opp triks :)

 

Hadde aldri trodd at det faktisk kunne bli stilig vis man skrudde sammen platene slik i hjørnene, men det ble jo stilig med de skruene. :=)

 

Kjøp en tube med autosol når du er ferdig, så blir det skinnende og pent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...