Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spesial innlegg.

 

Det virker som om dere tror dere er så spesiell, siden dere har klart å komme inn på et sivilingeniør studie hos NTNU. At dere tror dere er så begavet siden dere fikser studiet, så kommer gjerne flesteparten fra studiespesialisering.

 

NEI, et sivilingeniør studie er IKKE spesielt, og man blir IKKE spesiell eller eksklusiv som dere vil stave det.

 

Dere synes kanskje livet som en student er drit vanskelig, å være en fattig student med begrenset penger, må være hypersosial, 3 måneders sommerferie, og 1 måneders juleferie, og 3-4 fag i halvåret. Så har dere gjerne ingen arbeidserfaring utenom en Rema 1000 jobb osv.

 

Å fortelle andre fremmede mennesker hva de nøyaktig klarer og ikke klarer det vet dere ikke en drit om. En person med lave karakterer fra videregående kan prestere bra på høyere utdanning, mens en annen person som gjorde det bra på videregående kan gjøre det dårlig på høyere utdanning.

 

Hvor bra en presterer på skole er helt opp til den enkelte, og IKKE andre fremmede.

Kom igjen da, det virker som at du tror det ikke trengs noen form for jobbing i de fem årene man studerer til å bli siv.ing.

Hvis du virkelig tror at det går fint å surfe seg gjennom studiene, så vil du garantert få deg en overraskelse eller to når du etterhvert kommer til Gløshaugen. Alt blir ikke nødvendigvis gull og grønne skoger av at du så vidt klarer å krype over poenggrensen til nanotek... Det er jo først på uni du virkelig må begynne å jobbe...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kom igjen da, det virker som at du tror det ikke trengs noen form for jobbing i de fem årene man studerer til å bli siv.ing.

Hvis du virkelig tror at det går fint å surfe seg gjennom studiene, så vil du garantert få deg en overraskelse eller to når du etterhvert kommer til Gløshaugen. Alt blir ikke nødvendigvis gull og grønne skoger av at du så vidt klarer å krype over poenggrensen til nanotek... Det er jo først på uni du virkelig må begynne å jobbe...

 

Skal sies at du kan komme deg gjennom universitet med mindre timer arbeid enn på videregående med B-C i snitt. På videregående må man jo være på skolen i 30 timer i uka. På universitet kan du klare deg med en del mindre om du prioriterer tida riktig, jobber effektivt og lærer relativt lett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Automatisk distribusjon av pluss er iverksatt.

 

Til Herr Brun

Jeg kan se at du er flink å bruke norsk kunnskapene dine fra VG2. Men la meg få oppdatere deg at, det bildet du får fra en bruker på Internett behøver ikke å samsvare med personen i "virkeligheten".

 

Jeg var forsiktig med å bruke ordet "eksklusiv" da jeg nevnte det. Jeg skrev tross alt "litt eksklusivt", med sikte mot et studie som hadde få uteksamineringer i året. Jeg opplyste klart og tydelig at jeg ikke tok stilling til inntakskrav.

 

Til Sinnsyk asylaspirant

Der begynner du med personangrep, jeg skulle gjerne ha svart på den, men kan ikke pga 100% advarsel som er rødfarget. Spesifiser hva du mener med "mine holdninger". At jeg er uenig med dere at et sivilingeniør studie ikke er eksklusivt, og at andre ikke vet hva andre klarer og ikke klarer?

 

Til kloffsk

Det vet jeg utmerket godt. Men jeg henger meg opp i 1 detalj: Du skriver følgende "Du har tross alt ikke kommet deg forbi VGS." Hvordan får du det til? Jeg har fullført videregående jeg, og valgte å ta læretiden etter VG3 allmenn påbygg.

 

Til Lord Britishface

Ikke kom her og fortell at jeg tror jeg er spesiell, det er jeg ikke. Jeg er en helt gjennomsnittlig ubetydelig enkeltindivid i dette verdenssamfunnet. Jeg har ikke talent, og heller ikke utrettet noe stort, og er heller ikke kjent for noe.

 

Til danba

1. Jeg har litt innsikt i å hvordan fullføre et sivilingeniør studie. Hvordan i allverden innbiller du deg at jeg er 16år? Har du ikke fulgt med her?

 

2. Jeg har 4,5 i snitt, som er slik som det er pga dårlige karakterer i norsk. Og jeg har som sagt ikke tatt de nødvendige realfagene enda.

 

Jeg er fullstendig klar over at høyere utdanning er tungt, men dersom du synes det er tungt, da anbefaler jeg at du foretar deg nedskjæringer på sosiale festligheter, korter ned 3mnd sommerferie og 1 mnd juleferie. Og evt slutter i din deltidsjobb.

 

3. Jeg har innsikt i hvilke fag en skal gå igjennom på studiene som er aktuelle for meg. Har tross alt lest studiets oppbygning, og lest om enkelt emnene. At folke som har prestert bedre enn meg på vgs, og ikke klarte å stå på høyere utdanning, er ingen selvfølge at jeg automatisk kommer til å stryke. Anbefaler deg å slutte å ta folk under en kam. Folk er forskjellige.

 

Ja det første mattematikk faget er vanskeligere enn R2, men husk at du har mye bedre tid på høyere utdanning, lange ferier, korte skoledager og færre fag per halvår. Studieprogrammet er designet slik at det skal være fullt mulig å fullføre det uten å være et "supermenneske" eller slik dere ville ha stavet det - eksklusiv.

 

Jeg har ikke diktert deg på noen som helst måte. Kom med eksempler, dokumentasjon eller er det bare noe som du innbiller deg? Jeg kommer til å sette foten min på NTNU enten du vil det eller ikke.

Lenke til kommentar

Nja jo...

 

Jeg er helt enig i at materialteknologi er et "finere" navn enn Berg B, men om det er så jentevennlig er ikke gutt/jente-raten enig i.

 

Dessuten er materialteknologi veldig beskrivende for hva studiet faktisk handler om.

Helt enig. Jeg går 1. klasse mattek og vi har 4 jenter mot ca. 20 gutter etter frafall fra juleferien.

 

Men kan vi virkelig spesialisere oss innenfor to av tre av nanotek sine mulige valg?

 

Edit: Juleferien, ikke vinterferien.

Endret av ChrisReeve
Lenke til kommentar

Det må sies at jeg har ikke faktisk undersøkt om vi kan vinkle oss inn på nanoelektronikk, men jeg ser ingen grunn for at det ikke skal gå. Det er veldig mange felles prinsipper, og allerede i 3. klasse lærer man om litografi i nanomaterialer hvis man velger det. Dessuten er det jo bare å ta relevante fag ved siden av det obligatoriske løpet. Det er jo mange som tar fler enn 4 fag i semesteret. Trond i 3. ligger an til å ta full mattekk og full nano siv.ing. i løpet av 5 år f eks.

Endret av madsc90
Lenke til kommentar

Interessant det du sier, siden f eks nanoteknologi er vel nesten en hel karakter(da tenker jeg 1-6), vanskeligere å komme inn på enn materialteknologi. To stykker med disse forskjellige utdanningene vil være likestilt hvis begge to søker en jobb som har med dette å gjøre?

 

Jeg kan så klart ikke være skråsikker på hvem en arbeidsgiver vil prioritere å ansette, men jeg tror hvilke fag du har hatt har betydelig mer å si enn hvilken linje du tok dem under. Både nanoteknologi og materialteknologi er under institutt for materialteknologi, og fra og med 3-4. klasse, står man for det meste fritt til å velge samme fag. I tillegg har begge en hel del obligatoriske fellesfag som matte 1-4, statistikk, kjemi, itgk, (exphil) og fysikk. Videre vil begge linjene lære om de samme prinsippene innen termodynamikk, krystallstrukturer og materialers oppbygning og egenskaper.

 

Når det er sagt, er det også forskjeller. Nanoteknologi har noe mer fysikk og obligatoriske nanoteknologifag, mens materialteknologi har en hel del metallurgi, støping, modellering og fasediagrammer. Som nanoteknologistudent går det an å vinkle seg inn på områder som ikke er mulig for materialteknologer (grovt sett bionanovitenskap). Tilsvarende kan materialteknologer spesialisere seg innen metallfremstilling og metallurgi (rundt 80 % gjør det, da det er der det er flest jobber), som igjen er irrelevant for nanoteknologi.

 

Hvis man ser mer generelt på begrepene nanoteknologi og materialteknologi, er det klart at nanoteknologi (fortsatt med unntak av bio-) er en undergren av materialteknologien. Det gjenspeiles også i måten linjene er lagt opp på NTNU: En mattek-student kan enklere vinkle seg inn på nano, enn en nanostudent kan vinkle seg inn på de andre områdene innen materialteknologi - nano-studenten har allerede valgt område.

 

For å gjøre det hele enda friere, er også en av retningene som kjemi kan velge materialteknologi. Det skjer fra og med 3. klasse, og de som velger mattek vil da bli overført til institutt for mattek, og ha resten av studiet felles. Ca. 20 kjemistudenter velger det hvert år, hvilket tar totalt antall mattekkere opp til 40-50. Som om ikke det er nok, er det også noen fra HIST som tar mattekfag på NTNU, men disse går så vidt jeg vet fortsatt på HIST, og det er der de får graden sin.

 

 

Angående poenggrenser: Jeg forstår egentlig ikke hvorfor inntaket til mattek er så enkelt som det er. Som jeg jo har sagt er det veldig mye felles med resten av fakultetet (også til en viss grad inkludert fys.mat., som jeg ikke har snakket noe om). I tillegg er miljøet til mattek eksepsjonelt godt, både mellom studenter og mellom studenter og staben. Professorene på instituttet kjenner oss ved fornavn, og vi stopper ofte opp i gangene og slår av en prat.

Apropos "gangene": Mattek er det studiet på NTNU som har mest areal per student. Det trengs mtp de store labene med smelteovner ol.

Mest sannsynlig er det lave søkertallet til mattek grunnet at navnet enda ikke har blitt offer for det fordummende jåleriet som mange andre linjer har. Jeg mener: Produktdesign!? Energi og miljø!?

Samtidig tror jeg nanoteknolgi befinner seg i en kunstig stor boble hva poengrenser angår. "nano" høres fancy og fint ut, og studiet er veldig nytt. Dermed søkte mange på det, og grensene ble høye. Fordi grensene deretter var høye, ble det "eksklusivt", og mange prøver dermed å komme seg inn fordi det er vanskelig. Dermed vil grensene også holdes høye. (For å sette ting på spissen, kan man jo også påstå at høye grenser opprettholdes av få studieplasser, som igjen er et resultat av at det faktisk ikke er så mange jobbmuligheter. Dette er spekulasjon, så ikke skyt meg. (plassene er nok godt tenkt igjennom, så det er nok ikke fare for at nano-siv.inger ikke får jobb.))

 

Beklager prekenen, jeg blir litt engasjert når jeg snakker om mattek. Det vil nok mange si har noe med at jeg vil forsvare det faktum at jeg ikke kom inn på nano. :blush:

Men faktisk, helt oppriktig, er jeg glad for at det ble mattek, jeg stortrives, og markedet for materialteknologer er digert, samtidig som det lages veldig få av oss.

 

tl;dr: Materialteknologi er bra :thumbup:

 

 

Tilbake til jobbtilbud mattek vs nano: Som sagt er fagene man individuelt velger stort sett avgjørende for hva man ender opp med å kunne. Begge linjene kan ta deg til samme sted.

Som alltid vil antagelig karakterer og ikke minst personligheten din avgjøre ved et eventuelt jobbintervju.

 

Energi og miljø, tenker du at det er et greit studium? Og hva mente du med at det er et "jålete navn". Må ærlig innrømme at jeg mest har tenkt at jeg bør utnytte snittet mitt mest mulig(begynner ved NTNU til høsten). Egentlig har jeg mest lyst til å da datateknikk, men tenker at det kanskje er litt for snevert. Energi og miljø høres jo artig ut, og det er vel viktig med energi og miljø i framtida(er vel dette det faget handler om, eller er det en misvisning, derav ordet "jålete navn"?. Hvis jeg sier at jeg er mer en teoretiker en praktiker, men vil samtidig ikke bli en gal forsker som holder på på laben hele tida, hva tror du passer for meg?

 

Edit: Har ikke noe imot at folk prøver å friste meg med siv.ing-studier(var det riktig skrevet) på NTNU, er meget usikker.

Endret av Mys1
Lenke til kommentar

Energi og miljø, tenker du at det er et greit studium? Og hva mente du med at det er et "jålete navn". Må ærlig innrømme at jeg mest har tenkt at jeg bør utnytte snittet mitt mest mulig(begynner ved NTNU til høsten). Egentlig har jeg mest lyst til å da datateknikk, men tenker at det kanskje er litt for snevert.

Jeg vil påstå det motsatte. Med en grad innenfor data vil du kunne jobbe innenfor en haug med forskjellige bransjer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spesial innlegg.

 

Det virker som om dere tror dere er så spesiell, siden dere har klart å komme inn på et sivilingeniør studie hos NTNU. At dere tror dere er så begavet siden dere fikser studiet, så kommer gjerne flesteparten fra studiespesialisering.

 

NEI, et sivilingeniør studie er IKKE spesielt, og man blir IKKE spesiell eller eksklusiv som dere vil stave det.

 

Dere synes kanskje livet som en student er drit vanskelig, å være en fattig student med begrenset penger, må være hypersosial, 3 måneders sommerferie, og 1 måneders juleferie, og 3-4 fag i halvåret. Så har dere gjerne ingen arbeidserfaring utenom en Rema 1000 jobb osv.

 

Å fortelle andre fremmede mennesker hva de nøyaktig klarer og ikke klarer det vet dere ikke en drit om. En person med lave karakterer fra videregående kan prestere bra på høyere utdanning, mens en annen person som gjorde det bra på videregående kan gjøre det dårlig på høyere utdanning.

 

Hvor bra en presterer på skole er helt opp til den enkelte, og IKKE andre fremmede.

A) NTNU tilbyr mer enn sivilingeniørutdanning.

B) Ok.

C) Hva du sier her stemmer ikke helt med virkeligheten. Sjekk fakta.

D) Vel og greit dette. Skal ikke si noe for sikkert.

E) Nei, det er ingen andre som skal gå på skole for deg. Det må du gjøre selv. Lykke til.

Lenke til kommentar

Energi og miljø, tenker du at det er et greit studium? Og hva mente du med at det er et "jålete navn". Må ærlig innrømme at jeg mest har tenkt at jeg bør utnytte snittet mitt mest mulig(begynner ved NTNU til høsten). Egentlig har jeg mest lyst til å da datateknikk, men tenker at det kanskje er litt for snevert.

Jeg vil påstå det motsatte. Med en grad innenfor data vil du kunne jobbe innenfor en haug med forskjellige bransjer.

 

Diskuterer hva jeg bør ta med mine foreldre, som uten noe særlig bakgrunnskunnskap sier at datateknikk blir for snevert siden det bare omhandler datamaskiner, og at hvis du tar datateknikk blir du bare en støttefunksjon for bedrifter, får ikke nisjeavtaler som du kanskje ville fått hvis du tok noe annet(Energi og miljø). Jeg er egentlig litt uenig i dette, og vil at dere som faktisk går datateknikk og kan mye om dette motbeviser dette!

Lenke til kommentar

Energi og miljø, tenker du at det er et greit studium? Og hva mente du med at det er et "jålete navn". Må ærlig innrømme at jeg mest har tenkt at jeg bør utnytte snittet mitt mest mulig(begynner ved NTNU til høsten). Egentlig har jeg mest lyst til å da datateknikk, men tenker at det kanskje er litt for snevert.

Jeg vil påstå det motsatte. Med en grad innenfor data vil du kunne jobbe innenfor en haug med forskjellige bransjer.

 

Diskuterer hva jeg bør ta med mine foreldre, som uten noe særlig bakgrunnskunnskap sier at datateknikk blir for snevert siden det bare omhandler datamaskiner, og at hvis du tar datateknikk blir du bare en støttefunksjon for bedrifter, får ikke nisjeavtaler som du kanskje ville fått hvis du tok noe annet(Energi og miljø). Jeg er egentlig litt uenig i dette, og vil at dere som faktisk går datateknikk og kan mye om dette motbeviser dette!

 

Du blir ikke IT-support av å gå datateknikk. Informasjonsteknologi er en stor industriell sektor i seg selv hvor man leverer produkter i form av skreddersydd programvare. Det er, grovt sett, ikke forskjellig fra andre industrier.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei :)

 

Skal velge programfag til 3VGS i morgen, og jeg lurer på å kutte ut Kjemi 2 til fordel for IKT2. Lurer på om jeg i hele tatt står noe bedre stilt med IKT2 i ryggen med tanke på å studere Energi og miljø? Eller burde jeg absolutt kave meg gjennom enda et år med kjemi, som jeg ikke liker så veldig godt sammenliknet med de andre realfagene? :blush:

Lenke til kommentar

Det er ikke snevert. En av fordelene med data er at man fort kan skifte spesialisering. Jobbe noen år med noe, så ta kurs / sertifisering i noe annet, og så kunne ende opp med helt andre oppgaver, selv innenfor samme bedrift.

 

Dessuten er datamaskiner fremtiden, å si man bare blir en støttefunksjon blir for dumt.

 

Protip: foreldre vil ens beste, men prater utifra deres erfaringer som er gamle. Data blir i så måte veldig skummelt.

 

Jeg går 2. klasse data, og om man har tid kan en få middag av en bedrift hver uke, samt en del alkohol. Så vi er sterkt ønsket av bedrifter.

 

Og nei, du blir ikke it-support. Du blir en programmerer som f. eks. vil jobbe i et team i en konsulentbedrift og utvikle løsninger for store firmaer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Her var det mye tull og tøys.

 

Da begynner siteringsfesten!

 

Automatisk distribusjon av pluss er iverksatt.

 

Til Herr Brun

Jeg kan se at du er flink å bruke norsk kunnskapene dine fra VG2. Men la meg få oppdatere deg at, det bildet du får fra en bruker på Internett behøver ikke å samsvare med personen i "virkeligheten".

 

 

Det er akkuratt det. Med den personligheten du viser på forumet så ville jeg aldri ha ansatt deg. (Igjen mine meninger)

Husk på den gyldne regelen, gjør mot andre som at du vil andre skal gjøre mot deg.

 

Og det er ingen unnskyldning at "men de andre er så slemme mot meg" et sted må hyggelighetene begynne. Hvorfor ikke være en stor gutt og ta det første steget mot en koseligere dialog?

 

Tar du en litt mindre krass tone mot folk, tror jeg du vil få mye igjen for dette =)

 

 

"Med den personligheten du viser på forumet"? Dere får det dere ber om. Dere skal tåle å bli motsagt. Dere skal tåle å bli vekket. Jeg trapper opp når andre trapper opp, jeg legger meg ikke flat for andre når de ikke greier å føre en saklig argumentasjon.

 

 

Til Sinnsyk asylaspirant

Der begynner du med personangrep, jeg skulle gjerne ha svart på den, men kan ikke pga 100% advarsel som er rødfarget. Spesifiser hva du mener med "mine holdninger". At jeg er uenig med dere at et sivilingeniør studie ikke er eksklusivt, og at andre ikke vet hva andre klarer og ikke klarer?

 

 

Kanskje du burde tenke over hvorfor du har fått så mange advarsler på forumet? (Jeg bare kaster ut argumenter her, kanskje det er en pttelitt grunn for det?)

 

Igjen jeg vet ikke hva du klarer, men lykke til =)

 

 

Dere har egentlig vært litt heldig her, jeg har egentlig ført en "god debatt" i forhold til hva jeg kunne ha gjort i slike situasjoner, basert på tidligere debatter. Før så endte det med at tråd og brukere ble sperret ute. Men la nå vær å grave opp drit som skal forbli begravet. Selv om vi har hatt noen sammenstøtt i fortiden.

 

 

Til kloffsk

Det vet jeg utmerket godt. Men jeg henger meg opp i 1 detalj: Du skriver følgende "Du har tross alt ikke kommet deg forbi VGS." Hvordan får du det til? Jeg har fullført videregående jeg, og valgte å ta læretiden etter VG3 allmenn påbygg.

 

 

Jeg fullførte også videregående, og begynnte rett på ntnu. Jeg tok opp ett fag, og alle andre jeg kjenner kom seg direkte inn på den linjen de ville. Inkludert nano. Uten å ta opp fag, uten å støtte seg til alderspoeng, uten å ta opp lette fag.

 

Igjen dette er bare mine meninger. Men jeg syntes de fortjener plassen mer enn deg. Dersom du skal begynne på disse linjene

så ber jeg deg bare jobbe såpass at du fortjener plassen.

 

At du går rundt og skriker om hvilken linje som tjener mest, fornermer folk og fe, skriker om ditt og datt. Gjør i det minste at jeg føler at det er mange andre som fortjener plassen mer enn deg.

 

 

Å så flink du er - det er det du vil høre til og med fra meg. Hva du mener er irrelevant for meg når jeg skal selektere et studie på NTNU, basert på "hvem som fortjener hva". Jeg kommer inn på 3 av 4 studieønsker (Undervannsteknologi, Bygg og miljøteknikk, Satellitteknologi, men ikke Nanoteknologi). Jeg driter i hvem som fortjener hva, jeg kommer til å "stjele" en studieplass uansett, og det vil være basert på konkurranse poeng.

 

Jeg trenger ikke å jobbe mer enn nødvendig, jeg vil tilpasse konkurransepoengsummen til inntakskravet med litt monn. Dere skal tåle å høre hvilke linjer som gir best betalte jobber. Dere skal tåle å høre hvilke linjer som uteksaminerer mest studenter. Dere skal tåle å høre hvilke linjer som det er lettest å få jobb innenfor. Ellers sett meg på deres "ignorering liste" og lev i en illusjon.

 

 

Jeg er fullstendig klar over at høyere utdanning er tungt, men dersom du synes det er tungt, da anbefaler jeg at du foretar deg nedskjæringer på sosiale festligheter, korter ned 3mnd sommerferie og 1 mnd juleferie. Og evt slutter i din deltidsjobb.

 

 

Hva i svarte vet du om hvor mye vi som studerer fester, drikker og har sommerferie? (Dette varierer enormt) jeg kan skrive under på at

forrige semester festet jeg særdeles lite, jobbet i helgene og hverdagene. Og det var ikke uvanlig at jeg var mer på skolen enn hjemme. Hva sier du til 40-60 timer skolearbeid i uken?

 

I det minste jeg går på skole for å lære, for å bli flinkere innen de emnene og retningene som jeg syntes er interessant.

JEg tenker ikke jobb, jeg tenker ikke på eksklusivitet. Jeg tenker ikke på karakterer. Jeg kunne oppført meg hyggeligere og spurt færre dumme spørsmål, men det jobber jeg med.

 

Igjen, JEG TROR, at de aller fleste arbeidsgivere vil mye heller ta inn personer som brenner for utdanningen sin, har en hyggelig personlighet, ikke er 50 år gamle (dessverre), og ikke skriker om hvor mye de får betalt i jobben,ikke skriker om hvor eksklusive de er eller hvor mange alderspoeng de har.

 

 

Det ser ut til at jeg traff svært godt. At dere kom fra studiespesialisering, at dere er hypersosial, at dere har ingen annen arbeidserfaring utenom en deltidsjobb, og at dere tar en full ferie, og benytter den korte skoledagen.

 

Jeg er ikke imponert over 40-60 timer skolearbeid i uken. En vanlig arbeidsdag for meg er 37,5 timer, ubetalt lunsj, eller 40 timer, siden vi jobber 8 timer om dagen. Dette ble 40 timer i uka. Vips der forsvant nesten all studietiden din. Men vi kan like gjerne dele de resterende 15 timene, (ikke 20 timene) på uka, det ble 1 time og 25 minutter etter skoletid. Dette gir deg nå nesten fulle dager og fulle helger. Som du bruker på å jobbe, og til sosiale festligheter. Du sa det selv.

 

Når jeg velger utdannelse så er det basert på en langsiktig tankegang, jeg må tenke på fremtiden, hva kan jeg jobbe som og hvilken lønn får jeg.

 

Spar meg for tullet om at du ikke tenker på karakterer og eksklusivitet. Dere har blitt påvirket når jeg har omtalt hvilke studier som er eksklusive og karakterer fra videregående. Hadde du ikke tenkt på det, da hadde du ikke brydd deg om mine uttalelser.

 

Alderspoeng er bra, fordi kan flere folk på en utdannelse. Det er jo derfor jeg betaler skatt, for at jeg og slike som deg skal få seg en utdannelse.

 

Til alle.

Jeg har detektert at det finnes en "sammensvergelse" av brukere med tilknytning til NTNU som lever i en illusjon. De tåler ikke å høre hvilke studier som gir best betalte jobber, de tåler ikke å høre hvem som er mest eksklusiv eller ettertraktet.

 

Det kommer mer drit fra denne kanten...

 

Edit: skriveleif.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...