Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet hva som skjer her?

På lånekassen sine nettsider står det at de ikke har fått beskjed fra NTNU om at jeg studerer der i vår. På studweb står det at de ikke har sendt informasjon til Lånekassen om min situasjon for våren 2012. Samtidig har jeg betalt semesteravgiften og undervisningsmeldt meg. Alle eksamenene mine til våren står under vurderingsmelding. Er det noe mer jeg skal gjøre?

Lenke til kommentar

Hei, har noen spørsmål som jeg håper noen er villige til å svare på.

I år har jeg gått økonomi i Bodø, men til neste opptak har jeg tenkt å søke datateknikk og informatikk som første og andrevalg ved NTNU. Jeg tok ex. phil. i Bodø, og etter det jeg har forstått av en venn, så hadde vi samme pensum. Vil jeg da måtte ta opp ex. phil. ved NTNU, eller får jeg det automatisk godkjent? (Eventuelt om jeg må søke om å få faget godkjent?)

 

Det andre spørsmålet mitt er da om dere noen forslag til fag jeg kan ta istedenfor, slik at jeg får 30 studiepoeng det semesteret?

Lenke til kommentar

Det er da ikke flaut å få A i Ex.phil. Holdningene mange på Gløs har til det faget synes jeg er veldig ufortjent, for pensum er faktisk ganske interessant om man bare klarer å trekke linjer fra det til dagens samfunn. Dersom man ikke klarer det, så forstår jeg veldig godt at det blir kjedelig.

 

Jeg tror de fleste er en smule ironiske. Selvsagt ingenting galt med å få A/B i Ex.phil. Men samtidig bør man ikke ta det så tungt hvis man skulle få E/D/C heller; det er tross alt ikke Ex.phil som er det du bør være god i/kunne best når du er ferdig utdannet siv.ing/master i teknologi.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg skal ha systemutvikling, databaser, ktn og dig.tek i år og da er det selvfølgelig noen forelesninger som kræsjer så jeg lurer på hvilke forelesninger som rent erfaringsmessig pleier å lønne seg å gå i eller ikke?

Systemutvikling tror jeg du får like mye ut av å lese selv som å gå i forelesning. I fjor var stort sett det eneste han gjorde å lese direkte fra lysark.

Lenke til kommentar

@Wingeer: Vanskelig eksamen i et mattefag?

Njei. Ikke spesielt. Ble skikkelig syk uka før eksamen i lineære metoder. Så da holdt det ikke til B, => kont.

Nebu: Analysens grunnlag var et veldig godt gjett, men det meldte jeg meg av og utsetter til neste høst. Fant ut at det kunne være greit å bl.a. ha topologi først. Med tanke på arbeidsmengden det ville tatt for å få en grei karakter og det at jeg også hadde 4 andre fag og tenke på. :)

Endret av wingeer
Lenke til kommentar

Kan vi ikke heller sees på linmet neste høst, etter konten?

Neste høst er programmet mitt fullt! Da blir det kryptografi, algebraisk topologi I, analysens grunnlag, partielle differensialligninger og analyse på mangfoldigheter. Snadder.

 

Forresten. Du kan jo lure på hvor JEG kjøper pensumet mitt:

SiT Tapir/Akademika

Capris

 

At forskjellene skal være så store på helt identiske bøker (ISBN) er helt sprøtt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...