Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Har vært i utlandet nå, kom hjem i dag. Glemte helt å sjekke karakterer, fikk selvfølgelig en stryk. Fikk ikke meldt meg opp i kont i tide. Er alt håp ute for å melde seg opp i kont da? Kan jeg ringe inn i morgen og si at jeg ønsker kont? Skal sies at karakteren kom for sent på studweb, kunne egentlig sjekket før jeg dro, men da hadde ikke karakteren kommet.

Ring dem og hør. Grunnen til at de trenger oppmelding i konter er for å få orden slik at ingen konter krasjer og at det bare blir satt opp i konter hvor noen faktisk har tenkt til å konte. Aner ikke hva du har strøket i, men hvis det er første/andreårsfag er det sikkert satt opp en kont uansett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har søkt på nytt studie, hvordan blir det med itslearning, studentkort, brukernavn og alt det derre der, oppdateres det automatisk når semesteravgiften for det jeg har søkt til høsten betales, eller burde jeg stikke innom studentservice og ta en prat med dem før semesterstart? (Studentweb maser om at jeg må betale semesteravgiften på fagene jeg meldte meg opp til før jul)

 

*Edit* Forstod spørsmål feil

 

Du trenger ikke gjøre noe spesielt, men du vil bli slettet fra It'sLearning i løpet av høsten en gang om du ikke betaler semesteravgift i tide. Fagene kan du få opp allerede nå, men husk å undervisningsmelde deg (i tillegg til å eksamensmelde deg)

Endret av Zerqent
Lenke til kommentar

Heisann,

 

Skal flytte til på Berg om drøye 3 uker, og lurer på i forbindelse med dette om hva av praktiske ting som jeg burde ta med meg?

 

Tenker da på vannkoker, bestikk, tallerkner og lignende. Har ingen anelse om hva jeg trener og finner heller ikke noe på SiT sine sider, så jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med å sette på en liste over ting som jeg burde ha med fra hjemmet?

Lenke til kommentar

Nye Berg? Da må du vel egentlig selv ordne med det aller meste (bestikk, fat, glass, kjeler, stekepanne, vannkoker, osv osv), i og med at skapene kommer til å være tomme. I studenthybler som har vært i bruk noen år er gjerne skapene overfylt med ting som tidligere studenter har etterlatt seg.

 

Uansett kan man ta en kjapp tur på Ikea eller Frelsesarmeen for å kjøpe det man trenger (sistnevnte har en fin butikk med det meste man trenger til hybelen cirka 10 minutts gange fra Berg studentby).

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

Se etter gjenger på samfundet som er interessante og/eller stiller relativt lite krav til jobbing. Når semesterstart nærmer seg blir det mulig å søke om opptak, og da ser man også litt mer hva man kan bidra med i forskjellige gjenger, siden aktuelle arbeidsområder og aktiviteter blir listet opp i søknadssystemet.

 

Avhengig av linje kan også det å engasjere seg i linjeforeningen være givende.

 

Du finner også en lang liste over diverse organisasjoner her: http://org.ntnu.no/

 

Det blir fort lite sosialt å bare dra på forelesninger, så finn noe interessant og bli med.

Lenke til kommentar

Ser det har vært mye prat om verv og slikt de siste sidene.

Forslag til greier som en førsteklassing kan være med på, for moroskyld og ikke CV'ens?

 

Vi har opptak ved semesterstart. Gjengsjef i UKA. Som førsteklassing er det en utrolig mulighet å få gjøre noe morsomt veldig tidlig i studiet ;) Anbefales (Jeg angrer på at jeg ikke søkte UKA i mitt første semester her i 07).

Lenke til kommentar

Hvilke papirer trenger jeg for å hente nøkkel til hybelen hos SiT? Holder det med legg?

 

Mulig det her endret seg, men jeg måtte ta med bekreftelsen på at jeg hadde fått hybel. Dvs. jeg hadde den ikke med meg, så jeg måtte låne PC hos de for å få printet ut hos dem (dette er fem år siden).

Endret av villalobos
Lenke til kommentar

Hei, jeg holder på å søke om studielån for min bachelor som jeg starter på til høsten 2010 ved NTNU. I søknaden blir jeg bedt om å oppgi avslutningsår- og måned, men hvordan kan jeg vite hvilken måned dette blir? Siden en bachelor er 3-årig, så blir det selvfølgelig i 2013, men hvilken måned skal jeg sette opp?

Lenke til kommentar

Andre som har fått beskjed i dag frå SO (Samordna Opptak) om kva dei skal studere til hausten?

 

Eg kom inn på 1. valet mitt, matematiske fag på NTNU! Så no gler eg meg som ein unge til å flytte til Trondheim :grin:

 

edit:

Matsemann: det ser ut som fleire har fått svar i dag, på førehand! Alle eg har snakka med har fått svar.

Endret av tosha0007
Lenke til kommentar

Det er ikke uvanlig at svarene kommer noen dager før fristen. De er litt i forkant siden det ville vært pinlig om de hadde blitt forsenket.

 

Selv fikk jeg vite at jeg ikke kom inn på datateknikk noen dager før fristen for to år siden. Hyggelig beskjed å få mens man er på festival og har det gøy. dontgetit.gif

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...