Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

professoren kan da fortsatt være professor, i matte og/eller andre fag. med forbehold om at professoren ikke har sneket seg unna eksamensretting, kan du vel bare utelukke at han/hun ikke holdt forelesninger i matte 2, dette semesteret.

 

Saksopplysning: Det var kun én av de fire foreleserne i TMA4105, våren 2010 som rettet eksamener i faget. I grunnkurs som Matte 1-4 bidrar ofte stipendiater til rettingen, men også fast ansatte som vurderes å ha ledig kapasitet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tviler. Hyblene til de som har sagt opp hybelen sin og flytter ut i sommer er sikkert allerede lovt bort.

 

Forundrer meg at folk ikke søker på enten Moholt eller Steinan i tillegg til to andre alternativer. Det er uansett null problemer å bo der, og man har bare èn måned oppsigelse hvis man vil flytte på seg.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg ikke søkte Moholt eller Steinan var et jeg søkte i begynnelsen av februar og var ganske sikker på å få plass. De fleste andre jeg kjenner som skal til Trondheim søkte i mars. De fikk dessverre plass siden de søkte Berg, noe jeg var dum nok til ikke å vente på. :(

 

Er det så å si umulig at jeg får plass på Nedre Singsakerslette? I følge Boligtorget er det 41 ledige hybler fra den datoen jeg har søkt på, men jeg vet ikke hvor up-to-date dette tallet er. Evt. er det sannsynlig at jeg får plass kort tid etter studiestart? Jeg er villig til å sove i gymsal noen uker for å slippe å måtte binde meg til Berg i et helt år.

Endret av operg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...