Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Svarer til mr. Bjo

 

Vær neutral i begynnelsen, da har du f. eks muligheten til å gå rundt fritt hvor du vil, uten at Clan eller Omni vil skyte deg i filler.

 

Har også muligheten til å snakke i alle kanalene, samt shoppingkanaler, og det er jo kjekt.

Du kan også gå over til å bli Clan eller Omni senere, men da har du ikke muligheten til å gå tilbake til nøytral.

 

:D

 

en annen stor mulighet med nøytralitet er at du har muligheten til å kjøpe ting fra Clan og Omni-kontrollerte byer. (Playershops). Folk kan spørre deg og du kan tjene masse penger på det. (Omni og Clan kan kjøpe fra nøytrale sjapper - samt playershops)

 

Kjøp billig hos Clan, selg dyrt til andre nøytrale eller Omni (eller omvendt))

Endret av Mompen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for tips..

 

Jeg har en lvl 11 soldier fra før - har spilt før, men en god tid siden..

 

Jeg logget på den og fikk dette som velkomst:

 

http://surl.se/pictures/20071/18155.jpg

 

1mill cred... XD

 

edit: har klart å sette meg inn i soldiern nå.. fortsetter på den :)

har jo mye penger der også :)

 

Edit: noen som vet om et kart over hele AO verdenen, med navn over plassene?

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Hm, hvorfor velge Clan?

 

Neutral = Omni, make no mistake. Det finnes ikke en neutral i hele verden som ikke støtter Omni om de skal ta side i en konflikt. PvP-ganks?

Her hjelper Neuts omni folk. Tarasque-raid? Neuts hjelper igjen Omni-tek.

 

Noen som har sett V for Vendetta? Omni-tek kan ses på som den undertrykkende kyniske organisasjonen vi ser i denne filmen. I tillegg til at OT driver rovdrift på resursene uten å ville dele med noen.

 

Så har vi Clan, de som kjemper for rettferdighet og likehet på Rubi-Ka, samt en rettferdig fordeling av ressursene.

 

Da er vel ikke valget så vanskelig? :p

 

Flere sammenligninger: ^_^

The Empire vs. Rebells i Starwars.

Gordon Freeman og gjengen hans mot undertrykkelsen i HL2

William Wallace mot kongen og hans hær i Braveheart.

 

Min Orgs description:

"Equilibrium was setup to bring justice and freedom to all that strived to achieve it and bring about justice to those that managed to divert us from the path we travel."

 

PS.

Ta dette med en klype salt, bortsett fra det med "Neuts=Omni".

Lenke til kommentar
edit: ser det er gratis. hva er det som koster da?

hvor lenge tror dere spillet fortsetter til å være oppe?

hva koster oppgraderingene?

7720413[/snapback]

 

AO classic koster ingenting fram til januar 2008, før var det fram til 2007..

 

Expansion pakkene koster penger plus at du må betale månedsavgift..

Lenke til kommentar

Mange bra items som er Omni Only. Fredericksons Kinetic Sleeves, f.eks.

 

De Lutte

7719720[/snapback]

 

Welcome to the Dark Side! OMNITEK is your friend.

 

Ganske speseielt det der med Omni og Clan. På Rubi Ka kan det på overflaten se ut som om Omni er "de gode" bla. med slag ordet deres. Kommer du til Shadow Lands så ligger det mye bare i navnet på de to fraksjonene. Redeemed (Clan) og Unredeemed (Omni). Redeemed mobs i SL ser på mange måter snillere og 'renere' ut. Unredeemed mobs er stygge! De ser onde ut.

 

Ehh... jeg er Omni. Og valgte det ut i fra.... ingen spesielle grunner til det. Kanskje jeg hadde valgt anderledes om jeg hadde lest litt mer om storyen. Uansett, når en først har valgt en side så er det værre å starte en karakter som skal være motsatt/ Neut. Har forsøkt et par ganger, men det funker liksom ikke helt.

 

I helga fikk Enno forsøkt seg på en ny utfordring. Å være tank for et Ado heckler team. Det var litt mer krevende enn å tanke for Ely Hecks. Hadde en 171 Soldier i teamet, og jeg hadde litt problemer med å holde aggro fra han. Han var ganske ivrig også, Damage Dumper ble kjørt så han gav alt =) Men det gikk bra! Ingen døde faktisk. Men så hadde jeg med broderens lille doktor. Vi var begge 2 level 130. I løpet av en snau time fikk jeg forsket 2 linje 5 i LE. I tillegg til et drøyt halvt level. XP er igjen level capped både i research og normal xp.

 

Jeg og broderen var litt usikre på om vi var voksne nok til å være i Ado, så vi forsøkte oss alene først. Det gikk ikke så bra, Pained Panther gjør ikke nok damage. Jeg må få nytt våpen. I tillegg så må jeg få igang et org raid i katakombene for å skaffe Tier2 deler. Tier1 er på overtid nå og har vært det en stund. Jeg sjekket priser for T2 glyphs på GMS, det var bare 1 Red Glyph of Aban til salgs, og den kostet 40M. I tillegg må en har Purple Glyph, den fant jeg ikke. Og for fullt sett av T2 så er det 6-9 deler. Det koster jammen å være kar....

Lenke til kommentar

Nei dette må jeg si var en gledelig overraskelse! Forumets lengste tråd - også om AO! :dribble:

 

Har med stor interesse lest en del av postene her, og jeg må si det står mye bra + mye bra underholdning :cool:

 

Har selv spilt i 3 år men med en del lange pauser innimellom. Mainen min er en solitus 213 MP (clan RK2), og i går fikk jeg faktisk pattern til Rhiwen i biodome, så nå er det ingen unnskyldning for ikke å dinge 220, spesielt ikke etter disse "nye" rewardene i inf mission :D

 

Men en ting må jeg påpeke (faktisk dette som fikk meg til å registrere meg her):

 

Man lager ikke en solitus MA! :dontgetit:

Man lager en Opi eller trox MA! :yes:

 

Ser frem til mye god lesing (og kanskje skriving) her fremover :yes:

Endret av Taren
Lenke til kommentar
Ta dette med en klype salt, bortsett fra det med "Neuts=Omni".

7720179[/snapback]

 

 

Nå er det en grunn til at neuts sider med omni da, omni er snillere mot neuts enn det clan er, så selv om story tilsier at omni er det slemme så er det kanskje anderledes i virkeligheten? ;)

7720479[/snapback]

 

For oss som ikke var så "inne" i RP er det vell det mere blå(OMNI) og Orange(Clan) teamet(og neauts = hvite), enn "Onde og Gode".

Nå er det lenge siden jeg var aktiv i AO.

Men mener å huske at mye av Clan's uvilje mot neuts startet i PvP i Camelots kjeller for "lenge siden". Der endel neuts prøvde å spille på begge sider i kampen om "kyllingen".

 

Kan huske at clan siden nektet å ha med neuts i Tarabot som hadde vært på OMNI-siden i tidligere raids. Og etterhvert fant man vell ut at det er enklere å se at allt som ikke var orange prikker som fiende der(untagen noen få kjente neuts, som da somergel ble teamet med clanfolk, disse gikk vell over til clan etterhvert også tror jeg)...

 

Dette strakk seg vell viderer til NW.

Da neuts hadde en tendens til å ha baser i den tidens "clankontrollerte områder".

Det hjalp vell heller ikke at FC satte OMNI "vakter" i Newland City og Sentinels "vakter" i Tir som var Neut fientlige.

Lenke til kommentar

Jeg må si meg enig med Taren, det er noe helt spesielt å skrive med folk i et slikt forum, eller i en tråd som omhandler noe av alle som poster har til felles, for eksempel anarchy online, casemods etc. Det er en sann glede å lese mange tråder.

 

Og når det gjelder breed, så tror jeg - som mange sier at atrox er det beste. De ligger kanskje etter når det gjelder nanoskills, men alt i alt tror jeg de gjør det bedre likevel.(må nevne at jeg ikke har noen toons som er atrox, da)

 

I hvert fall, nanomage meta-physicist er et godt valg om du liker at det skal være vanskelig. Hvis jeg skulle rerolle ville jeg muligens valgt atrox(jeg er usikker for di jeg liker Shades of Lubrication, som er nanomage only. En gigantisk ulempe er intelligence/psyhcic:

 

Merlin-armor

 

Dette er jo armor ofte brukt av meta-physicister - mest trolig fordi di har mye intelligence og psychic. Odin's Missing Eye er jo en nano som øker intelligence/psychic med 40 points. Denne i lag med Shades of Lubrication, to Virral Triumvirate Egg, og to O.E.T. Co. Jess

 

Det i lag med perks og research(hvis du har lost eden) legger til nok til å få på merlin-armor. Det er vanskelig med Virral Triumvirate Egg siden disse og shades of lubrication faktisk tar opp armor-plasser(Og kan ikke hotswappes)).

 

Selv bruker jeg heller shoulderpads i stedet for hjelm, i og med at jeg er i Penumbra av og til, og der må man bruke Hyper-Radiation Protection Skin and Glasses for å i det hele tatt overleve.

 

EDIT: Glemte å nevne at O.E.T. Co. Jess-pistolene er ikke noe problem å få på. 210 points pistol fra ql 200 implantat, 131 buff fra en trader og en pistolbuff fra en engineer som gir 140 points, tror jeg. Dette gir nok. Når det gjelder multi ranged burde dette også økes ved hjelp av implantat, og ikke IP(med mindre du er ranged)

Endret av notalive
Lenke til kommentar

I hvert fall, nanomage meta-physicist er et godt valg om du liker at det skal være vanskelig. Hvis jeg skulle rerolle ville jeg muligens valgt atrox(jeg er usikker for di jeg liker Shades of Lubrication, som er nanomage only. En gigantisk ulempe er intelligence/psyhcic:

7725103[/snapback]

 

 

Jeg ville aldri valgt nanomage om jeg skulle hatt en TL6+ MP, rett og slett for at vi er ganske squishy fra før, og trenger en del hp / evades skal vi klare noen crit'er i ny og ne :thumbup:

 

I tillegg så er nanomages fordeler når det gjelder nanoskills ganske nyttesløse i TL6+, når til og med trox klarer dette fint så er det egentlig ille :hmm:

 

Bare husk at vi har perks, odins, mochams, Communications Relay og Nano Controller Unit (NCU er tradeskill, men ganske grei å lage nå som vi fikk en full IPR). Etter IPR skal jeg ikke ha noe problem med å kaste Tumulten uten å investere IP i MM, men det sier vel egentlig bare sitt om nødvendigheten av et skikkelig mezzpet i endgame :ph34r:

 

MEN: Det jeg egentlig mener er at både atrox, nm og solitus mp rocker vilt rundt TL5, det kommer bare an på hvordan spillestilen din er (noen som har hørt dette omkvedet før?) :p

 

Poenget er bare det at så fort du kommer over TL7 går det innmari treigt, for alle har det så travelt med å fylle opp infteamet sitt med shader og advys at ingen husker at mp faktisk kan gjøre damage i tillegg til å være supportclass. :no:

 

Derfor gjør jeg stort sett infmissions med folk jeg har spilt med før, for de vet at jeg ikke bare er en buffdispenser :D

 

Stortrives som MP, skulle bare ønske at all vår 'fury', 'anger' og 'wrath' virkelig ble materialisert i endgame også :w00t:

Endret av Taren
Lenke til kommentar

God sagt Taren! Har selv en 201 MP som jeg tviler på kommer til å bli så velidg mye høyere, av de grunner som du har nevnt.

 

Som enforcer liker jeg veldig godt å ha en MP med i teamet. Ikke bare er de gode damage dealere, de har perkactions som betyr mye for en enf. Enforcer er en cast profession og bruker mye nano. Mongo, Challenger, single taunts... Selv med 2 perker i Genious som gir 1200 hvert 90. sekund er det langt fra nok. Spesielt i et team hvor en må kjempe litt (flere mongo pr mob) for å holde på aggro. Enno har 3k nanopool. Atrox er vel heller ikke akkurat kjent for å ha høyest Psychic slik at tick rate for nano er relativt lav.

 

I tillegg kan MP mezze adds og har healpet. Selvom Healpet kan være litt brysom i heckler team. Den har en tendens til å tiltrekke seg litt mer oppmerksomhet enn en ønsker av og til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...