Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det går fremover.

Den siste jeg fant, kostet bare 7,7 mill og krevde kun 267 i skills.

 

Må tydeligvis lete litt til.

 

BTW, jeg har lest at man kan levere dem inn til lakkering.

Det koster visstnok nesten like mye som hele Yalmahaen :ohmy:

 

Noen som vet hvor det blir gjort ?

Hadde vært morsomt å sett på hvordan de blir seende ut.

 

De Lutte

Lenke til kommentar

Da fant jeg ut av det selv denne gang.

Lakkboksen må man visstnok til Notum Wars for å få tak i, i en av Tower Shopene der. Jeg har alle eksp pakkene, så det er greit nok, men den lakkboksen kostet pinade 3 ganger så mye som hele Yalmahaen.

 

Hele 12 mill skulle de ha. :cry:

 

 

De Lutte

Lenke til kommentar

Det er ikke nyttverdi det er snakk om, men snarere å vise alle at en har for mye credits :) Bling-bling. Og de fleste oppgraderte Yalmahaer er flotte å se på.

 

Det å starte med Classic konto mens de betalte er på is, ble en solid påminnelse om hvor tøft det er å starte fra scratch uten hjelp av noe slag fra ens main eller venner. Min nystartede MA er lvl 35, og har knapt 80k i credits (var dum nok til å kjøpe noen nanos istedet for å bruke CS til å rolle det). Har passert 70 tokens, da token brettet alltid er høyt på prioriteringslisten når jeg lager en ny karakter. Det hjelper jo allerede.. har ekstra health, nanopool og +1EXP bonus. Jeg har også 2x IQ ringer på ham der (en med +3 og en med +1), et par bracers og andre småting. Alle monner drar.

 

Jeg skal ikke åpne de andre kontoene før til vinteren, og bruker denne til å samle mer credz frem til dess, samt for å "holde formen" (det er nifst fort gjort å glemme en del om hvordan AO fungerer når en har holdt på en stund med det). Bilde av min stakkars MA som endelig får en høneblund etter de første levlene :)

post-67695-1155919116_thumb.jpg

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

har tenkt å starte å spille igjen..

har sett at det er expansion packs på spaceworld..

mitt spørsmål er: hvor mye koster det i mnd? og kan man kjøpe gamecard i butikken?

 

hvis ikke gamecard så får jeg holde meg til standar AO..

 

edit: noen flere spørsmål:

Hva er enkelt å spille med?

 

Jeg har en engineer lvl 11.

Endret av anders-j
Lenke til kommentar
De letteste må vel være Adventrurer, Soldier, Keeper og Martial Artist. Men at det er de letteste gjør de ikke nødvendigvis til de morsomste å spille med.

6703972[/snapback]

 

Amen, før du velger deg en toon ta å se igjennom profession forumene og les litt om rollen til figuren, finn deg noe du liker og spill det:)

"cookie cutter professions" er lett i begynnelsen, men så blir det fort kjedelig

Lenke til kommentar
Du får bare si ifra om du trenger hjelp, Sundiver :)

 

Kjedelig å begynne på nytt og fra scratch

6700959[/snapback]

 

 

Takk for tilbudet, men det går bra foreløbig :) Regner med å passere level 50 i kveld. I og med at jeg allerede har 2 paid accounts (som er på is til vinteren), gjør jeg dette uansett mest for å holde meg i form med tanke på hvor utrolig komplekst Anarchy Online faktisk er. Må uansett innrømme at det svir hver gang jeg ser "you have a new perk!" beskjeden! :whistle: Men jeg har en høyere level MA på en av mine hovedkontoer anyways. Kommer til å bruke denne til å samle creds (er allerede godt i gang med monsterparts og slikt).

 

Det er så moro å se at det fremdeles er en masse nye folk i AO, som aldri hadde hørt om spillet før og som hadde fått tips av venner og bekjente, magasin eller internett, og nå prøver ut AO Classic. Jeg snubler over dem hele tiden, og det gir en god følelse av at Anarchy Online kommer til å bestå i mange år fremover.

 

Har snust litt på det med org bots, og tror jeg etterhvert skal prøve å danne en org og sette opp en slik, utelukkende for å lære hvordan det fungerer.

 

Ellers har det tydeligvis skjedd litt av hvert.. som f.eks. Hvor har itemsnet tatt veien?!. Fikk nesten panikk da jeg ikke har nådd det i det hele tatt siden jeg laget Classic-kontoen. Ikke bare det, men jeg hører folk sier PvP-boter er nede, samt andre tjenester.. Vel, det er vel slik det går når visse tjenester baserer seg på at spillere tilbyr det gratis til communitiet, og når de da blir lei spillet og går sin vei, tar de gjerne alt med seg.

 

Heldigvis er ClickSaver siten ved liv laga ennå! :w00t: Den bruker jeg selvfølgelig hele tiden, da det er et av de beste verktøyene noensinne laget for AO (min mening).

 

De reklametavlene for froobs er i overkant irriterende når en kommer i nærheten av de (pompøs musikk, hyl og skrik o.s.v.), men det er Funcoms måte å få inn penger fra oss som spiller AO gratis, så det kunne ha vært mye verre.

 

Jeg spiller i Window mode, 1280x760px. Akkurat nok til å dekke skjermen, og med minimeringsknappen klar i tilfelle jeg vil ha en annen spilleliste i Winamp eller sjekke et forum. AO Classic har ikke kræsjet en eneste gang hittil på min maskin (med en over ett år gammel XP Pro installasjon, men så rydder og vedlikeholder jeg jevnlig, da).

 

En type kom bort til meg ved West Athen da jeg chillet litt etter å ha gjort en rekke missions i Wailing Wastes, og spurte meg om en Comp Nano. Ach.. :( Savner de nanoene, men kom vinter, så skal jeg buffe alle rundt meg til døde med alt jeg har på main karakterene.. :) (med fixeren min har jeg kun drept 1 parrot shape, og jeg sa unnskyld til eieren etterpå.. klarer ikke å være slem selv når jeg prøver).

Lenke til kommentar

Om du skal prøve deg på guild bots så er IGN sin bot og anbefale. Den er lett og sette opp og meget stabil funker også like bra på windows som linux.

 

Om du vill gå litt dypere inn i det så er BeBot noe og se på, denne er dog litt mere avangsert og krever e MySQL server for og fungere.

Til gjengeld så får du en meget bra raidbot "samme som blir brukt i APF"

Denne kan også kjøres som guild bot.

Endret av Loc Dogg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...