Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pistolsoldater gjør kansje mer damage, men de ser ut som kvinnfolk hele bunten :!:

 

Håper funcom kan mekke en assault rifle som gjør at vi ikke behøver å lure på hvilket kjønn de har :p

 

For den mindre oppvakte : Dette er en SPØK!!

 

 

Med TMS, Guardian, collosal health, og Massiv AC , hvorfor vil du da ha evades?

Trox gir langt bedre full auto skill da denne er i stor grad basert på stamina.

 

Henning

Endret av Henning75
Lenke til kommentar

<3 evades :D

 

Fixere har rimlig kraftige evades. Med perks etc har jeg rundt 3.3K evades og 2.5K all def. Bare så synd at det er ett eller annet rart med dem siden 15.9 patchen.

 

AC, du trenger 1000 AC for å få 100 mindre skade... Og uansett kommer du ikke lavere enn min dmg til den som slår.

 

HP, jo mer du har jo flere slag tåler du. Men selv en enf med 50K HP kan drepes med 5 slag av en Lord of the Void.

 

Evades gjør at mobs ikke treffer (det er iallefall meningen) og da spiller jo ikke HP eller AC noen særlig rolle :)

Endret av Mr-CEO
Lenke til kommentar
Jeg spurte en martial artist rundt lvl 140 om jeg kunne slå på han med 150 enfen min. Da han brukte evade perk traff jeg han ikke, lurer på hvorfor :hmm:

 

Og jeg spurte en MA, han sa at forskjellen på opi og atrox MA var sånn ca 50 evades, jeg sa at det var jo ikke mye , men han sa at det var ganske mye :nei:

Sikkert fordi han hadde acrobat perkline. på 4 poeng får han 2 perks som når de aktiveres gir ham +1K til evades. Det finnes særdeles få fixere uten de perkene. (siste perk kan du få som lvl 140). Fixere trener også Defencive Stance (om de ikke bruker GA da) som gjør det så og si umulig å¨få crit hit på dem :)

 

Valg av rase spiller egentlig ikke så mye rolle. Det er 220 chars av så og si alle varianter. ikke lenge siden dinget det en 220 atrox NT på RK2 :)

Med alle buff items og slikt som finnes er det ikke så farlig hva du velger lenger. Selvsagt vil noen kombinasjoner være enklere enn andre, men alle er spillbare om du vet litt om hva du driver med :)

Lenke til kommentar

Hvor lenge bør jeg holde meg på på noob island før jeg drar til mainland?

 

Edit:

Har etter mye testing av de forskjellige yrkene funnet ut at doctor passer meg best, liker å solo'e. Men hvilken rase er best til de? Og hva bør jeg up'e av weapon skills, pistol og aimed shot?

Og hvilken side bør jeg velge når jeg leaver noob island hvis jeg har tenkt å solo'e mye?

Endret av TomFu
Lenke til kommentar

Som Doc passer nok Solitus best. Solitus passer til det meste, riktignok, men ser både bra ut og har bra fordeling av skills, blant annet. Teamet en del med en Doc i går, som var rundt 20 levels lavere enn meg men sparket rumpe uansett. Hun brukte martial arts istedet for våpen, noe som ikke er så dumt med tanke på hvor mye en sparer av IP. Ellers er vel dual pistols det vanligste våpenvalget hos Docs. Sist jeg hadde en Doc, brukte han et par Electronicums, da de ikke krever noe annet enn Pistol skill. Det tar lang tid for Docs å drepe mobs i forhold til andre professions, men på den annen side er de bortimot udødelige om de kan jobben sin. Det er ganske enkelt fascinerende å betrakte en god Doc i sving.

 

Level 8-10 på ICC øya gir deg nok tid til å bli gjent med det mest grunnleggende på de lave levlene. Når du så går i land, kan du gå til nærmeste subway (for Clan er det rett innenfor muren når du kommer til West Athen, kan ikke ta feil da det alltid er folk rundt der, samt at det er butikker i samme område). Det er ikke spesielt mye som er verdt å plukke opp i Subwayen for annet enn shop food, men jeg kan nevne:

 

Morphing Memory, som kan oppgraderes ved å høyreklikke på den etterhvert som du levler, til QL 200 og 64NCU

 

Ring of the Nucleus Basalis, som dropper fra Eumenides ved inngangen til kjellernivåene ved jernbanesporet. 20% drop sjanse, selger for opptil 500k. Dette er også et levling item, som Morhing Memory.

 

Living Cyber Armor Boots - dette er armor som også kan oppgraderes ved høyreklikking. Jeg vet ikke om dette er den samme som en finner i subwayen, mend et er samme navn. Den du finner på diverse mobs rundt lvl 20 i kjellernivåene der, levles opp til 60, og jeg mener at de eneste delene som dropper er gloves, pants og helmet, men tør ikke si det for sikkert. Grunnen til at du ser QL 200 Living Cyber Armor på Auno.org, er at du også kan få slik armor ved å utføre quests. Uansett, som gratis armor er den veldig bra.

 

Av og til dropper noen mobs i Subway våpen med buffing egenskaper (f.eks. +5 i Stamina). Disse selger gjerne for 100-200k på utsiden, så sjekk hva du plukker opp. Alt som har lav QL (m.a.o. lave krav) og buffer viktige skills er verdt en del credits.

 

Etter subwayen er ToTW (Temple of Three Winds) det mest vanlige neste målet. Det ligger et stykke Nord for Tir City (etter soneskille), og det er markert på Dovve's Rubi-Ka kart, som skal være blant standard kart-valgene (på kart-skjermen, klikk spørsmålstegnet for å bytte kart). Du kan realistisk sett dra til ToTW rundt level 20 om du får deg et team med en eller fler. Det er veldig mye training og dritt der inne, så vær forberedt på å dø mye. Når det er sagt, er ToTW fullt av så mye bra ting og tang å plukke opp (og som stort sett er NODROP) at jeg ikke gidder å ramse det opp. Det er absolutt verdt tiden å rote rundt der inne en stund, og det er ganske morsomt å utforske ToTW når du er fersk der.

 

Rundt level 10 bør du rolle missions (bruk Clicksaver) for bl.a. QL 10 Concrete Cushion, som gir alt fra 100k til 300k (om kjøper er desperat: gjerne opptil 500k) per par.

 

To slike puter gir tilsammen 16 i Strenght og Stamina, hvilket er ettertraktet stort sett uansett level for de gode buffene i forhold til lave krav (alle kan bære to av de allerede på ganske lave levels uten å måtte bruke IP i det hele tatt i de skillene). Bare husk at QL 10 er av interesse blant folk flest.

 

Når du er ferdig med ToTW (du kan ikke lengre komme inn når du når level 61) vil jeg anbefale missions for å oppgradere ditt token board, som gir nyttige buffs. Dette vel å merke hvis du er Clan eller Omni-Tek. Neutrals har ikke et slikt token board. De kan bruke et annet, men ikke før høye levels. Missions gir jo også loot som du kan selge (av og til bra loot). Sjekk denne listen over ting du kan rolle i missions og selge for bra credits:

 

List of low QL valuable items

 

Lykke til på Rubi-Ka :) Jeg håper du vil ha masse moro, og finne en bra Org. som kan hjelpe deg videre. Velger du Clan ville jeg tatt en titt på Orgen Coven of Hunters. Er du nøytral, vil jeg anbefale Shattered Dreams, som har mange kule folk (inkl. presidenten).

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...