Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jau.. minst 10m for å omlakkere den, og noen titalls til for å oppgradere den (men fy fader så kule de store feite yalmene er..).

 

HVORFOR kan ikke folk ha passasjerer i de større yalmene..?! Det er ingen grunn til at det ikke skulle gå an. Da jeg spilte Neocron, satt jeg på med folk i biler og armerte kjøretøy stadig vekk. Om jeg spilte en tank char, satt jeg gjerne i kanontårnet og moret meg når vi jaktet. For ikke å snakke om de ville og gale billøpene hvor alle forsøkte å drepe hverandre :!: Det var tider.. AO er litt tamt i forhold, men med et uendelig mye bedre spillermiljø :)

Lenke til kommentar
Vel, selve materialet kan anskaffes gratis faktisk. Her kan du laste det ned. Selve CD-en pakket inn fikk jeg tak i hos en netkafè i Oslo ved navn av IT-Palasset.

Tusen takk for den ;)

Men lurer på , du sier Vol2, så da lurte jeg på om du viste hvor man kunne få den andre, fo jeg legger merke til at det er en del musikk som ikke er der, blant annet musikken fra alien raids og alien romshipene, kan også nesten føle at det er mer musikk fra spillet som ikke er der.

Men usanett, takker mye for musikken :)

Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet så er Vol. 2 nyeste utgivelse, som kom ut i 2004 (om jeg ikke tar feil). Vol. 1 har også vært tilgjengelig en tid tilbake, men har dessverre ikke klart å finne den i nyere tid. Musikken som følger med Alien Invasion er, etter ren gjetting, bare tilgjengelig i spillet så langt.

 

Ellers så har Funcom lagt ut noe av musikken til spillet her, og en annen her. Liste av hvilke låter som var på AO OST Vol. 1 kan du finne her.

Lenke til kommentar

Den nanoen er dynaloot , dvs du må ut å drepe dynabosser på RK for å finne den.

Belial Forest og Perpetual wastelands har jeg vel funnet den i ett par ganger.

 

Ellers er det en veldig fin nano ja, Mp`s blir ofte litt forskrekket når de ser healpettet forsvinne Muhahahahahahaaha

 

Henning

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...