Gå til innhold

Den store GT4-tråden


duda

Anbefalte innlegg

Da var jeg endelig ferdig med den første utfordringen på 1000 miles, nemlig Nurburgring med 25 løp. Hurra for b-spec... :p

hehe, jeg kjørte 24timers løpet der i sta, satt fra klokka 13 til ca 21:30, brukte B-spec gjennom hele løpet bortsett fra på de 2 første rundene. Bilen pitta på annenhver runde så jeg måtte titte innom hvert 5min ca så jeg fikk satt opp hastigheten til 3x, var utrolig kjedelig egentlig

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

noen her som kan si meg åssen jeg får mer penger. har runda d 3.3%,men er bestandg tom for penger. har kjørt noen løp der jeg vinner 1500kr når jeg kommer på første plass, for å få mer peng. noen andre løp jeg kan kjøre nå i starten der jeg vinner mer?

Lenke til kommentar

ja håper det. sånn som det er nå så kjører jo alt og alle fra meg. er det noen baner der jeg vinner mer i første premie. (mer enn 1500) jeg har jo ikke kommet så langt ut i spillet mener jeg. jeg kjøper jo en billig bil, men det koster jo å få den like sprreke som de andre jeg kjører med å.

Lenke til kommentar

Synes det ble kjedelig med for mye penger til bil og trimming i starten (overførte 100.000cr fra GT3 savegamet og angret etterpå).

God startbil er Mitsubishi Lancer GSR '92 modell som du får kjøpt brukt for litt over 9000cr. Med den vinner du lett 1. løp og 4wd løpet. så kan du gå over på asfaltløpene i "special conditions", her vinner du bedre biler som du kan bruke til flere løp, deretter strømmer pengene på.

 

Btw har 92% fullført nå

Endret av touring_man
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...