Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Nextgentel Surf-linje ustabil Innlands og Utlands


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har nextgentel Alpha/Surf 2 mbit linje !

I det siste har linjen oppført seg veldig merkelig , Utenlandske sider er nesten helt umulig å komme inn på mens hastigheten min ligger på alt fra 400-1,200 kbits når jeg.

 

Dette har pågått nå i to uker sendte mail til nextgentel (tok dem 10 dager å svare TOPP BRA GJORT NGT) Men de sa at de ikke kunne finne noe som helst galt med linjen min.

Jeg bor på Nøtterøy i vestfold og har en kompis som bor 500 meter unna meg og han har Telenor. Han sin linje har også oppført seg bedritent .

 

Så det jeg kanskje tror det kan være er telenor sine Telefon linjer som ikke er helt bra nå siden NGT leier jo telefonlinjer av telenor for at folk skal komme på nett (hvis de da ikke er uten teleforn) Anyway , vil gjerne vite om noen andre har dette problemer :hmm:

 

#topic endret av moderator jankee#

Endret av gamerman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja NGT er ikke alltid like bra. Jeg hadde ikke linje i to uker. Vet ikke hva som har skjedd. Har prøvd å ringe, men kom aldri gjennom. Har også sendt mail, men fikk aldri svar. Men en dag i forrige uke, da jeg restarta PC'en so kom jeg plutselig innpå MSN (har det slik at den automatisk kobler til når jeg starter opp). Siden da har det funka. Så, NGT er ikke alltid like proffe...

Lenke til kommentar

Du er ikke alene. Jeg har akkurat samme problemet, kommer ikke inn på sider og internett er treigt...skulle tro jeg satt på isdn linje.

har ringt NGT å bedt om en ny router, kanskje det hjelper. Hvis ikke sier jeg opp mitt abbonement hos NGT og forlanger avslag i prisen ut oppsigelsestiden.

Lenke til kommentar

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet. Emnefeltet i denne tråden var ikke godt nok, og har derfor blitt endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden inneholder. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd.

Lenke til kommentar

vel for det første så har jo ikke NGT en 2 mb alpha linje. max på alpha er 1,1.

 

men det er jo verdens kjent at NGT ikke har verdens beste kunde service. men er det helt krise så kan du jo ring til NGT Xpress hjelp på tlf 82079970, men dette koster penger.

 

kan også legge til at eg har en alpha 1100 linje og har ikke oppdaget noen problemer med utenlanske side eneste er at www.rollingstone.com men eg går ut fra at det er et problem hos dem

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...