Gå til innhold

The Gathering 2005, info og spørsmål *oppdatert*


Anbefalte innlegg

post alle spørsmål du har rundt tg her, jeg kommer også til å oppdatere denne posten etterhvert som jeg får info...

 

bare for å si det:

ingen informasjon her er offentlig, det jeg skriver kan være feil, og er oftest basert på tideligere erfaringer, den eneste siden med offentlig informasjon er http://www.gathering.org .

 

tg sin side: http://www.gathering.org/espresso/

tg er fra 23.03.05 til 27.03.05

 

info:

 

plassen:

du har en plass som er 80cm bred og 60cm dyp, dette er ikke mye, tenk på hva du tar med deg

du har også litt plass bak deg, men crew sjekker ofte om det er åpent i radene, så ikke ha mye bak stolen

 

stolene:

det er hagestoler, helt ok å sitte i hvis du tar med noe mykt å sitte på.

du kan også ta med egene stoler, men pass på at de ikke er mer enn 80 cm brede, det er også ganske høyt opp til bordet, så det kan være lurt å bygge stolen opp lutt hvis du har med deg stol

 

maten:

heinz var sponsor på tg04 og hadde med vannkokere og microbølgeovner som var gratis og bruke, vi kan bare håpe at disse også kommer i år, ellers så er det varmt vann i kantina, og du kan bruke strømmen i gangene til vannkokeren, disse er ulovlige å bruke ved plassen sin.

de selger også mat i kantina, det er også steder å kjøpe mat som ikke er så langt unna hallen

 

sove:

soving foregår rundt gangene, bak scena og på oppmerkede steder, det er ikke lov å sove under/ved plassen sin, du kan sove på stolen din, men crew kan vekke deg og si at du bør sove ett annet sted, du trenger å ligge å sove.

du får MYE mer ut av tg hvis du sover, du tror kanskje at du får med deg mye mer hvis du ikke sover, men du går rundt som en zombie etter 2 dager uten søvn, og får med deg mye mer av det som skjer, selv om du kanskje gikk glipp av en eller to events på scena.

har du med deg en oppblåsbar seng, så ta den med deg, senger o.l. som ligger rundt om i gangene blir brukt av andre, det er ikke nok soveplasser til at alle kan ha hver sin faste plass...

 

strøm:

du kan ikke koble vannkokere, mircrobølgeover, kjøleskap osv på strømmen du bruker til pc`n, du må ta av strømmen i gangene hvis du skal bruke slikt, det er vel også ulovlig med kjøleskap tror jeg(mer info senere).

 

kø-systemet når du skal inn:

vaneligvis er det MYE kø når du skal inn i hallen, de som ikke har bånd må først få dette, så stille seg i en annen kø, for å få satt det på(basert på tg04) dette gikk smertefritt på tg04, jeg tror de kommer til å ha samme system i år, når jeg kom dit var det ingen kø, vet ikke åssen det hadde vært før på dagen, men i følge crew, så hadde ikke køen vært så ille, kle på deg godt hvis det er kaldt, ha ptn-kortet eller print ut biletten din og ta den med

dørene åpnes etter planen 09.00, men regn med forsinkelser

 

tyveri:

det er veldig lite tyverier på tg, det meste som blir borte er trådløse enheter, men husk å ta med deg digital-kamera, telefon og lommebok i soveposen, ta med en liten pose å legge det i, som du legger i soveposen når du sover, har du trådløs mus, så ta gjerne med den også, trådløst tastatur kan bli litt stort i soveposen, men ta det gjerne med.

 

transport:

hvis du bor litt langt unna kan du kjøre med nsb, de har mange billige reiser, man kommer veldig langt med 300kr, jeg sjekket, man kan komme fra bergen til hamar for 299,- eller så har gjerne kandu busser som går fra mange steder i landet og til vikingskipet.

eller så kan du følge med på www.gathering.org for å se hvor du kan få transport fra

der du bor, eller i nærheten av der du bor

 

regler

det er IKKE love med noen husholdningsartikler koblet til samme nett som datamaskiner, uavhengig av om det er koblet til din psu, varmt vann kan hentes fra kantina og det blir solgt "beverage cooler" som kjøler ned brusen din, når effekten av den går ut så kan du bytte den inn i en ny, kald en.

 

ID

du må ha gyldig ID med å gatheringen når du går inn, gyldig id er førerkort, pass, postens id-kort eller annet id med kvalitets-bilde (ikke lag noe selv)

 

15 år

alle under 15 år må ha med skriftlig tillatelse av foresatte for å komme inn, uten dette kommer de ikke inn

 

energi-drikke

salg av energidrikke som RED BULL og lignende er ulovlig etter norsk lov, og vil bli destruert hvis det selge, dettte gjelder all koffein-holdig drikke som er over den norske grensa.

gjelder også koffein-tabletter

 

soving

soving skal skje på anviste plasser, enten ute i ett oppvarmet telt, eller inne, hvis du legger deg på andre plasser vil du bli vekket.

 

og som altid:

ingen alkohol

ingen røyking

ingen dop

ikke lur deg inn, alle pengene som tg får inn går tilbake til tg

 

flere regler på http://www.gathering.org/espresso/pages/tg...y/view_top.html

 

 

noen som har noe info jeg skal legge til her, så send pm

Endret av aklla
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ahh... *glede seg som en hau med unger* :D

 

Dette blir mitt 5. TG på rad, like gøy hvert år :) Kan vel kalle det for tradisjon nå eller? ;)

ah, en ekte veteran-laner altså :p

noen tips/erfaringer du tror vi vil sette pris på og vite? :)

Hehe, veteran-laner faktisk ;) Nuvel...

 

Ta med seg nok sokker/underbukser er veldig greit, man sitter ikke med samme sokker i 5 dager i strekk ;)

Ta med deg litt mer penger enn du tror du kommer til å bruke, er alltid noe man har lyst på i shoppene i hallen. Been there, done that!

Ikke ta med deg mer utstyr enn nødvendig, men i år som i fjor kan man sette maskina på gulvet noe som kan være veeeldig plassbesparende.

 

Kommer ikke på stort mer nå, sitter på jobb :)

Lenke til kommentar

Hardwareshoppen er ikke overpriset vil jeg si. Er stort sett samme prisenen som på web. Utvalget er ikke like stort, og feks harddisker har jeg inntrykk av at blir fort utsolgt. Maten har stort sett gatekjøkkenpris. Var vel 50kr elns for en hamburger i fjor, og opptil 100kr hvis du skal ha "full middag". Altså kan de bli litt dyrt å leve bare på dette.

Lenke til kommentar
...Ikke ta med deg mer utstyr enn nødvendig...

Det blir vel heller vrient... Tenker vi tar med ALT jeg :)

ett lite tips som også andre kan følge:

 

sett opp ett bord hjemme, tape en rute på 80x60 cm, sett skjermen, toweret, musa og tastaturet oppå den firkanten, pakk bagasjen under den firkanten, så ser du hvor god plass du har...

 

du har ikke plass til alt nei...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...