Gå til innhold

Beste kombinasjon i Guild Wars ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer vel helt ann på hva du vil. Det som er det enkleste i PvE (Quest/Missions) er vel Warrior/Monk. Ta med deg resurrect, orison of healing og healing breeze, et sverd, et skjold eller healing ankh og 5 sverd skills og slå deg løs. Det som er lettest og finne random grupper med er helt klart en 100% healer. Jeg spilte dette denne helgen og jeg må si jeg skjønner ikke hvorfor folk tror healing er så kjedelig. Nå spilte jeg mest i tombs, men når vi farmet kjedet meg jeg egentlig ikke.

 

I PvP kommer det helt ann på resten av gruppen din hva som er best.

Lenke til kommentar

Var Ranger/Mesmer, en ganske ok kombinasjon! Generelt så hadde vi alltid for få monker i gruppene. Som Monk blir man raskt ettertraktet! Vurderer å ha den samme kombinasjonen videre eller muligens gå over til Ranger/Monk!

Noen andre som prøvde seg med Mesmer skills, noen erfaringer?

Lenke til kommentar

Mo/Me og Me/Mo kan være ganske morsomme. Likte ikke helt de versjonene som var tilgjengelige i premade denne helgen, men tidligere har de vært artige å spille. Men laget fra scracth kan de tilpasses til å være effektive healere som gjør en del skade :)

 

Problemet er vel at det endres en del fra en helg til en annnen. Det som var bra i World Preview Event (WPE) var blitt endret til første beta, og til andre var det igjen endringer.

 

Men Me/El har et veldig potensiale. Fast Casting fra Mesmeren og Energy Drain, så har du mulighet til å gjøre mye skade.

 

Ellers var Me/Ra morsomt, men vet ikke helt hvordan den har blitt de siste...

 

Mesmeren er ganske spennende å bruke, men kan være noe utfordrende.

Endret av Mr.Garibaldi
Lenke til kommentar
Selv spilte jeg som E/Me i helgen og syntes denne kombinsjonen funket bra, det som er litt negativt er at man dør en god del oftere enn andre :innocent:

Var du flink til å skaffe deg bra armor og spesielt bra klær?

 

Spilte BETA for første gang, sleit litt med å finne ut av ting og tang men ble noe bedre etterhvert!

Lenke til kommentar

E/Me er kanskje ikke den beste kombinasjonen om du kommer i nærkamp.. Tipper at noe av forklaringen på dødeligheten din ligger der! En annen ting kan være at du likner på meg selv og er litt for mye helt og solospiller! På lørdag fikk jeg litt kritikk for å spille Helt og dermed dø ofte!

Personlig tror jeg det var fordi jeg ikke hadde funnet ut av hvordan crafter, systemet fungerte!

 

Forresten holdt til i Ascalon hele Søndag? Eller kom du deg videre sammen med Prince? Var noen ganske krevende brett like etter at vi ble uvenner med Kongen og fulgte med Prince! Kom du dit eller lenger?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...