Gå til innhold

Trikset til MJ i Smooth Criminal videoen. Hvordan?


King-Nothing

Anbefalte innlegg

Dere som har sett Smooth Criminal videoen til Michael Jackson har sikkert lagt merke til at han og noen av danserne lener seg en del fremover en gang i den. Men er det noen som vet hvordan det gjøres? Har lurt på det lenge, men har ikke funnet det ut...Jeg trodde en gang for lenge siden at det var noe med kameraene, men de gjør det jo også live, så det kan det jo ikke være. Noen som vet? På forhånd takk! :yes:

Endret av knothing
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
How does Michael do the 45-degree lean in Smooth Criminal?

 

It was observed on videotape of the Bucharest concert that when he performed the song on the Dangerous Tour, little metal hooks popped up through the stage, and the dancers anchored their heels onto these studs to allow them to complete the maneuver. In order to distract the audience's attention from what they were doing, another dancer came on stage with a bomb. How the move was accomplished for the video clip is unknown.

Lenke til kommentar

Da jeg stod i vakta på sessvollmoen hadde vi en vakthilsen der man bøyde seg så lang fremover som mulig og legge handa loddrett inn til trynet.

Når man hilser skal beina være stive, men vi hadde mulighet til å ha en liten knekk i kneet utan at det syntes(Pga. buksa skjulte det). Tror dette er den eneste måten få få til noe slikt uten å bruke noen mekanismer til hjelp.

Lenke til kommentar

Mener at det razh0r skrev stemmer.

 

Det er så godt som umulig å lene seg 45 grader fremover uten å falle hvis ikke man har noe å hjelpe seg med. Ved siden av moonwalking er vel "45-degree lean" en av de mest kjente danse-manøverne til MJ.

Endret av Jon@s
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...