Gå til innhold

Avistallere Beos 5


Anbefalte innlegg

jeg har ikke installert BEOS 5 enda, men hvis jeg har installert Beos 5. og ikke liker det hva gjør jeg hvis jeg skal slette det eller avinstallere den. må jeg formatere partisjonen eller kan jeg slette den uten å slette hele partisjonen, eller formatere den som det også kan hete. og det viktigste av alt, som jeg synes. når man starter opp, og hvis man har linux og windows på hver sin partisjon så blir det jo at man kan velge hvilket system man vil starte. går det an å gjøre slik meg Beos og hvis også eller blir det automatisk når man har installert det på hver sin partisjon.

 

[ Denne Melding var redigert av: wil på 2002-06-22 14:48 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Hvorfor i all verden har du lagt dette i Linux-kategorien?

2. Hvorfor skal du prøve all verdens OS'er? Har sett deg spørre om sikkert 20 forskjellige nå..

3. Du må nok formatere partisjonen, hvis du har lagt den på en egen såklart. Hvis du bare har lagt den i Win-partisjonen skulle det gå bra å bare slette det.. Gjorde jeg når jeg hadde det inne.

Lenke til kommentar

Har du ikke fulgt med gutt?

Du har lastet ned BeOS 5 Personal Edition, ikke sant?

En fil på rundt 50 mb hvis jeg ikke husker feil. Ved å dobbel klikke på denne i et Windows 9x miljø så installerer denne seg som et vanlig program på PCen(nesten).

Den legger noen filer i f.eks C:ProgramfilerBeOS

så er det bare å kjøre snarveien i Windows. Så starte den maskinen på ny, så kjører den BeOS.

For å fjrene det går du til kontrollpanel, og så til legg til/fjern programmer. Eller hvis noe går gale der, så går det sikkert greit å slette mappen BeOS og. Dette OSet gjør ingenting med partisjonene dine.

Jeg tror BeOS krever at du har FAT formatert harddisk, det er derfor jeg skriver Windows 9x, men det kan vel og være at den støtter NTFS opp til 5.0 altså Windows 2000, om den støtter NTFS 5.1 tviler jeg sterkt på (Windows XP NTFS formatert), siden Windows XP kom ut etter BeOS 5 PE ble lagt ut på nettet.

Lenke til kommentar

Beklager, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal legge det inn å siden at dette er et lite linux forum så tenkte jeg at det gikk å legge litt annet OS stoff her også. men hvis jeg ikke får legge det her hvor skal jeg legge det da. for det er jo ikke noe eget OS forum her. Det er jo litt dumt, men men.

 

Beklager for denne feil

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-22 14:57, wil skrev:


men hvis jeg ikke får legge det her hvor skal jeg legge det da. for det er jo ikke noe eget OS forum her. Det er jo litt dumt, men men.


Du kan sikkert legge det under 'programvare'. Et OS er jo tross alt programvare, siden det ikke finnes noe eget Beos forum.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...